Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://index.hu/bulvar/2011/07/22/hat_autot_tarolt_le_a_parkolo_no/
Per Aspera Ad Inferi.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ez mond valamit?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"szomorú lesz megölni gyerekeket de egyszer eljön az idõ, csak a tiszta gondolkodásé"
Na te vagy a másik idióta, egy fokkal sem jobb mint a fanatikus vallásosság
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ehelyett vallásflame, FUCK YEAH!
Per Aspera Ad Inferi.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ezekszerint isten egy ugyanolyan darab szar mint te vagy én.
Arab money

szvsz STFU>FO
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ramen testvérek.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a vér szava hív és ehhez nem kell okosnak lenni semmi más nem kell csak erõ és nem elfajulni véletlenül másokat is megölni akik nem érdemlik meg
Arab money