Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"megkérem hogy idegenek ne jelõjenek be"
52 like
az igen
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ez egy óriási fail. Régen jártam itt, de amikor megláttam nem hittem a szememnek.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Aha, megnézném hogy rohangálnál egy olyan szerelésben, ami nekik van,
egy olyan lépcsõházban, ahol semmit sem lehet látni.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Lehetne egy köztes állapot, egy tisztesebb fizetés, olyan felszereltség, amellyel biztonságosan lehet oltani. Az, hogy egy kicsit megbecsüljék a szakmát.
Vagy az orvosokat, a tanárokat, de a rendõröket is akár, felteszem, sokkal kevesebb bunkó lenne azok között is, ha nem csak az menne, aki A, rettentõ elhivtatott B, máshol nem tud elhelyezkedni.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC