Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
azért az más

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

SzirmosSzisza
Valaki csináljon egy ilyet herceggel meg kováccsal mondjuk. Esetleg fáraóval meg rabszolgával !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Utalom a magyarra orditott Motivacios kepeket, de ez elgondolkodtato...

http://gaborszantai.co.uk/

SzirmosSzisza
Én csak kacsákat fejtettem, az többet ért 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
az elsõ versenyeken én is sokat klikkeltem...eleinte ténylegesen aztán már programmal...egyszer volt, hogy infó óra arról szólt, hogy mindenki klikkelgetett...😄D

látom jól megy nekünk azóta is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eightmiles
Baaazz, ezt anno még én is "játszottam", gondoltam is h vannak elvetemült japánok meg magyarok, akik egész nap ezt csinálják. Oh sheeet, silly me...

Dzsini
Röviden: facebookos versenyeket nyer meg egy közösség tagjaként, akik közös megegyezés alapján like-okkal megnyeretnek mindent vele (vagy valakivel a csoporton belül), utána pedig elosztják/kisorsolják a nyereményeket egymás között. Amíg a marketingeseknek nem esik le, hogy egy jó ideje a magyar facebookos klikkvadászatoknak nincs normális reklámértéke, mert egy zárt kör pörgeti fel rajta a gyõzteseket, addig nyerni is fog mindenhol - vagy õ, vagy a csoportjukból valaki. A vége az lesz, mint külföldön, ahol már figyelnek az ilyesmire, és egyre kevesebb "csak jelölj be a facebookon és nyerhetsz" játék van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
SoDi... ez még él?
Metalmilitiakid
Kicsit rossz a kép címezése. A királlyal és a következõ pedig Elvissel 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

Firerock
És elmondanátok a teljes történetet?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dzsini
Az a clickclickclick.com-on kevés lenne 😊

eightmiles: a fenti cím például eredetileg hasonlóan békés versengés színhelye volt, aztán egyre többen kezdték meghekkelni a rendszert, úgyhogy átment az egész az egyre profibb klikkelõprogramok, és az azokat kiiktató rendszerek versenyévé, amit az elmúlt években Japán vagy Magyarország nyer gyakorlatilag kihagyás nélkül. Õk a csalásból csináltak versenyt, méghozzá világhírût.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az Ember, aki megnyer mindent.

Alexease
Az aki "csal" es mindent megnyer😉
Firerock
ez ki ez a fickó amúgy?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lazarus
HotKeySet("{F10}", "spacespam")

while 1
Sleep(100)
wend

func spacespam()
while 1
Send("{SPACE}")
wend
endfunc
eightmiles
ah, hát ezt pl sejtettem, de úgy tûnik túl naiv vagyok, hogy azt hittem, ez poén és senki nem csal 😉

SzirmosSzisza
Vagy egyszerûbben rárakod görgetésre a kattintást :!

Dzsini
Lényeg az, hogy ezernyi, nem túl bonyolult módszer van az eredmények meghamisítására, és mások szórakozásának lerombolására.

eightmiles
Aaaah.. köszi, értem 😊

(nem értem 😄)

Sir Quno Jedi
Lehet állítani a várakozást amíg ismétlésre beáll a billentyû foymataos nyomása után és az isemétlések közöttit is. 1xû nem? Meg írhatsz rá makrót és programot is ezután.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
flasht hekkelni amúgy sem egy túl összetett feladat, gondolom nem szerveroldalon számol, úgyhogy csak lejelenti az adatokat... amíg valaki fantáziadús módon be nem ír 500-at az 5 másodperceshez 😊

eightmiles
PS :|

eightmiles
hogy a rákban lehet 91-et 5sec alatt? ..

skinnyman

Regards,

5 sec alatt 43 😞

High Score: 86 😮

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

végignéztem 😊))
Fresh Duke
Még így is megéri. <#eplus2>

A heavy cost. I pay it gladly.

Ejj baszki, fail 😄

Akció Csoport Most!
Voga -Turnovszky : Popparódiák
2011 osszes (230) filmje 5 percben, teljes lista mellekelve. Adja a video, bar jo keveset lattam beloluk😄

http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/2011-oesszes-filmje-5-percben.html
valojaban mindenkinek Norris adja kolcson a biciklijet...

ocskoszilard
hmm... reggelire? 😄

LasDen
de norris mér lopna biciklit??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ocskoszilard

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Froopy
Minden nap kifacsarnak egy kutyát?! Akkor inkább vegyenek fel más farmert!<#sir>

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Pluskast
Itt a magyar kollégája😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az összes szûk farmeres csaj így húzza fel mert csak így lehet 😊 És hála az égnek hogy felhúzzák 😄

SHADOWEYES7
Lehet VÓTMÁ! 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ronihun
bocs, ez még a facebookos nõre lett volna válasz

...

ronihun
komolyan felvettétek vagy mi ez az 51 lájk annál hogy este lesz? <#gonosz1>

...

Alien69
Gyere fel Pöstre, Nyugati tértõl kifele, Jászai Mari térig, majd Dráva utcával bezárólag kocsikázzál max 1 órát. Lesz olyan, aki szembe megy a forgalommal, át megy a piroson, szabálytalanul parkol, behajt a behajtani tilos tábla ellenére, minden 5. keresztezõdésnél (ahol nem lámpás) nem adják meg az elsõbbséget (jobb kéz szabály), sáv váltásnál nuku irányjelzõ, záró vonal átlépése, és még nem tudom mennyi KRESZ szabály meghágása.<#idiota>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LasDen
bedõltem a címnek...valami faszát vártam 😄