Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
SGU pilotban is brutál volt már a kereksége,nem volt miért már kondiznia
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy meg,az új autókon lassan már kereket cserélni is csak a szervízben lehet,szóval megértem a vén rókát 😊
The Matrix has you...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mente et Malleo

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként meg akik produktív adózók pénzébõl élnek (tanár, rendõr, túzoltó) azok egyik országban se keresnek igazán jól, jó ha az átlag fizetést elérik a fizetéseik, más országokban persze jobban keresnek de az ottani fizetésekhez képest már annyira nem jó, ennek a szakmának a 24-48 miatt lehet elõnye szvsz
na de ebbõl ennyi elég volt 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
szóval állítsuk szembe az emberi élet értékét annak boldogságával vagy boldogtalanságával...azt hiszem,szomorúan élni még mindig jobb,mint meghalni,nem?
http://gaborszantai.co.uk/
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
sry az offért
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mente et Malleo
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szerintem jobban szeretned, hogy inkabb focizzak, amikor mesterseges legzesre lenne szukseged😄DD
http://gaborszantai.co.uk/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C