Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ja lol<#eplus2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HTS s3rg1nh00
nem veled van a gond,két azonos számú hsz van,és én a másikra válaszoltam.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

jaja..mikor nullás lett az SG-1ben a 9.évadtól,akkor nekik kakukk lett
SGU pilotban is brutál volt már a kereksége,nem volt miért már kondiznia
LeWyTy
csöppet elvesztettem a fonalat<#wow3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bruk
Sosem felejtem el, az egyik részben valami nukleáris gyárban volt és valamilyen kart akart elfordítani, mert az akadályozta volna meg a robbanást. Viszont azt kézzel nem tudta, kellett valami segédeszköz. És ismétlem, egy nukleáris gyárban mit ad Isten, mit talál a sarokban? Egy tollasütõt.<#nevetes1>

HTS s3rg1nh00
készültek 1,5 órás SG filmek is,azokban már jól látszik a változás(plusz az SG:U-ban is)
amúgy meg,az új autókon lassan már kereket cserélni is csak a szervízben lehet,szóval megértem a vén rókát 😊

hú de megvan hízva...

The Matrix has you...

Nohab
LasDen
megengedheti....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
<#ijedt>
szabod
Már a Csillagkapuban is látni lehetett. Nézz meg egy elsõ évadot, meg egy Universe részt. Mondjuk ilyen kövérnek még nem láttam én sem.

Mente et Malleo

Seth
Mikor a Candy bolygón járt az SG1 csapattal

PSN ID.: Beegabor

HöfEE
Biztos, hogy ez Richard Dean Anderson?? mikor hízott meg ennyire?

LeWyTy
"testem egy oltár" azt a f**szt egy "csatatér"<#mf1>

ProGabe
rókák 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
<#wow1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
MacGyver is megöregedett. már a saját kocsiját sem tudja megjavítani

ProGabe

ProGabe

Belinkelnétek azt a videót, amiben lehet a kamerát forgatni? Köszönöm!
FlDutchman
I heard this guy used comic sans.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ezt nem vitatja senki de nekem az elsõ kommentem is csak arra irányult hogy a cr féle focisták igen ritkák, lehet érthetõbben kellett volna fogalmaznom

egyébként meg akik produktív adózók pénzébõl élnek (tanár, rendõr, túzoltó) azok egyik országban se keresnek igazán jól, jó ha az átlag fizetést elérik a fizetéseik, más országokban persze jobban keresnek de az ottani fizetésekhez képest már annyira nem jó, ennek a szakmának a 24-48 miatt lehet elõnye szvsz

na de ebbõl ennyi elég volt 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

HTS s3rg1nh00
nem kívánom neked,hogy legyen olyan családtagod,aki reggel munkába indul és lehet másnap reggel nem jön haza...mert az életét adja,hogy mást megmentsen-ezzel szemben cr és a hozzá hasonlók nevettetnek

szóval állítsuk szembe az emberi élet értékét annak boldogságával vagy boldogtalanságával...azt hiszem,szomorúan élni még mindig jobb,mint meghalni,nem?

Eleg a magyar labdarugo fizeteset a magyar tuzoltojehoz hasonlitani.

http://gaborszantai.co.uk/

Metalmilitiakid
és ez így is van 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

persze nem a tehetségéért kapja a pénzt hanem azért mert hype sport, de attól még igaz, ritkább a crhez hasonló futballista mint a bátor gyerekeket megmentõ tûzoltó, egyébként meg mo nem amerika, felénk több év pályafutás után még égõ házban se voltak de sebaj, de sorry ha megbántottam apucit mert õ szakmabeli 😉

sry az offért

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nearo
ezen az elven akkor nem léteznek a valóságban tökéletes körök

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

szabod

Mente et Malleo

bardocz
Mert egy kör sincs. amit körnek hisznek az emberek, annak recés a széle. Márpedig az nem lehet kör.
Jelentem, 1 üveg 7 éves bor után én sem. Ha meg 10mp-nél tovább nézem X-et, nem túl jó érzés 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Adaaam

everything's better with music

😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szucsy89
bzdmeg<#idiota><#idiota>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PrasCo
Érdekes, ahogy körülnézek, (többek közt) éppen a tízmillió focista országa vagyunk. <#ravasz1>
Szabi84
lol

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BenedekFeco

Ja, oke.

Szerintem jobban szeretned, hogy inkabb focizzak, amikor mesterseges legzesre lenne szukseged😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi84
érdekes

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Solid Snake
lol
havercsotány
életet menteni majd mindenki tud .focizni meg nem ennyi Ami ritkább az drágább

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.