Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már meg is néztem, az 1 jobb volt 😄

LasDen
és jön a 2. része....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
errõl az a humancentripate vagy mi az isten címû film jutott eszembe, amikor valami õrült összevarrt 3 embert, brr, mindig kiráz a hideg, hogy lehet ilyen beteg dolgot kitalálni

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bercy
miért, ezek valaha is viccesek voltak?
Igen, az egész internet

Tikal
amugy ezeket a fejeket, meg béna rajzokat valaki még viccesnek találja? szerintem olyan unalmas már...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tikal
huu de idegesito kis csaj...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BaliBoy
Mekkora türhõ!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Roger6
Miért, nem így kell?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Broafka
az kemény! És milyen nyugodtan, mintha csak így kéne lerakni

SzirmosSzisza
lol

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Nah, megneztem, mert eddig csak hallgattam, soha nem lattam. Nem szep, de van hangja - ami egy zenesz/enekesnel szerintem nem hatrany. Nem lehet mindenki Nicole Scherzinger, akinek pedig jol all a lenemitott youtube😊

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG
én pont fordítva vagyok vele... az eredetinél egybõl látom magam elõtt a fejét. az a tipikus flegma, sonkaképû angol nõ, brrrrr.

Per Aspera Ad Inferi.

Az eredetit tobbszor is vegig tudom hallgatni, ez egy percnel atvaltott talent show-szintu nyavogasba...

http://gaborszantai.co.uk/

meg rossz hõvezetõ, komolyság

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Aquir
Tûzálló

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Na végre valami Korea-ográfia!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
huh 😊

LeWyTy
A minecraft jobb<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nan76
kockázatos:

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Jaja, ez az. köszi😄
szabod
Camponában hülyének néztek minket, de egy idõ után megszokták 😄

Mente et Malleo

Horec

Szerintem ez lesz az.

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

RedDevilsza

Én azt a videót keresem, amikor valamilyen magasabb beosztású magyar ember összeveszik egy külföldi hotel recepciósával, és folyamatosan azt mondja, hogy "you sanomabitch". Nem találtam akárhogy írkáltam be youtubera😞
SzirmosSzisza
Tétényi úti kolisok el voltak vele 😄

bocsi

eightmiles
😄😄

Smicy2

Charade GTti

Metalmilitiakid
olyan öreg mint az internet, csak én még magyarul hallottam 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

atiho
AS_D:ASDADA_ ezt velem is mindig megcsinálták a szüleim anno 😄
már csak nevetek rajta

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

atiho
jobb esetbe

Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság

Vaxi
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SzirmosSzisza
Videó leírását csak elolvasnám ...

Nivea
bazzeee:S<#violent>

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Sokkal gecibb dolog, amikor tavasszal kiviszik a nádcukor ültetvényre.
Broafka
ez milyen geci dolog! :S

Szegény... Összetörték a szívét, és még fel is veszik...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

marsu
Igen ez az, köszi!!!!!
asysoft
XBox360-nal rémlik, ez lenne az?

/*WTF?!*/

ScarY MAN
még jó hogy ez szubjektív vélemény 😄DDDD

amúgy tényleg nem rossz, de... 😄

...

SzirmosSzisza
😞

marsu
Helló

Régen volt itt egy olyan videó, hogy a néger kisgyereknek, egy ps2 dobozba egy pulóvert rejtettek, aztán kiröhögték e gyereket.
Valaki tudja esetleg a linket???