Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Kék ledes, MERT a discoban világít."
Ja, OK.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Fûrész Trillógia :p Yes 😊1-7 😊
Tetszik · · 3 perce ·
Bogi Sághy a trilógia kérlek az azt jelenti,h valami 3 részes:$
pár másodperce · Nem tetszik · 1
LOL
Charade GTti
Gritta Péter · Subscribe · Top Commenter · Works at Bedroom DJ
Kazai Sándor Szeged Árkád mert én fotóztam XD
Charade GTti
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a két nyúl pont kitakarja a Mac bótot lent
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Classic 😊
Közben amúgy már beadta a derekát a Nescafail, 1 milliót utalnak a pályázó srác öccsét kezelõ kórháznak. Ha jól olvastam.

Per Aspera Ad Inferi.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...