Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://rhythmistherapy.wordpress.com/2011/12/22/kim-jong-il-porgeti-a-lemezek/
kicsit beteg, de azért vicces😊

http://f1ferrari.hu

Figyeltétek a Youtube-on a progressbar-t? :-)

Per Aspera Ad Inferi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.tenke.hu
ezen mi a poén?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Teljesen igaz ez , szerintem.
<#hehe>#hehe>
Engem nagyon megnevettetett 😄
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ.
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.
Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradõl, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelõtt, nehisztizzél, feldõltafa, kurvaélet, égazégõ, mondtamkontaktos, deszépnyakkendõ, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
Holnapanyádéknál, utálomakarácsonyt.
██
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
FLAME OFF.
"The trees move. Do you not see it?"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C