Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az meg a másik fele, hogy ha nem tanítanának mindenféle "hülyeséget", akkor elég nehezen választaná ki az ember, hogy mi is érdekli ezek közül.

skinnyman
Ha tényleg olyan kurva jól keresel, akkor agyilag nem kéne hogy nulla legyél... Ennek ellenére úgy beszélsz a középiskoláról, mintha ott olyan kurvára megnyúznának mindenkit. A mai középiskolai rendszer egy nulla, és akinek több esze van egy mezei zöldbékánál, gyakorlatilag szinte bármilyen tanulás nélkül 4-5 közötti átlaggal röhögve tudja abszolválni az egészet... Szóval valami itt nem kerek.

Regards,

GyuriX2572
Az ma értékelhetõ tudásnak számít, hogy valaki ismer betéve 10 verset fõbb költõinktõl, meg minden évszámot a magyar történelembõl?
Én bevallom az ilyen Legyen ön is milliomos és társai vetélkedõkbõl az elsõ 2 körben kiesnék, de sehol máshol nem is kérdeznek ennyi marhaságot. Én is tudok mondani olyat, amihez meg más nem ért, pl a világgazdaság hogy mûködik, milyen a jó marketing, milyen a jó vezetés stb.

norbre
hozzáteszem, hoyg nem a papír számít itt sem önmagában..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Büdös Bohóc
😄DDDDDDDDD na ezek után kereshet gyurika 10x annyit is 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nem érted a lényeget vagy csak nem akarod látni. Az ált. és középiskolában nem baromságokat tanítanak, hanem egy általános mûveltségnek csak egy kicsiny szegletével ismertetnek meg. Ezt késõbb fejlesztheted a felsõoktatásban vagy akár magán úton. Minél többet tud az ember, annál jobban érzi, hogy milyen keveset is tud és egyre inkább szomjazza a tudás. Ezért olvas olyanról is, aminek az életében nem veszi gyakorlati hasznát. Óriási butaságnak tartom ezt lebecsülni.
Sippie
atomzsír
GyuriX2572
aztaqva ....

Aquir
buggy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

norbre
a szakközép pedig szakmát is ad meg általános tudást is, hogy egyetemre, fõiskolára mehess..

nyilván vannak megélhetési formák amit sehol nem oktatnak.. én pl nem vagyok eleve olyan alkat aki a "tipikus" módon "vállalkozna", aki mindenbõl pénzt tud csinálni.... nekem bejött a papír meg a tudás, mérnökként dolgozom, alkalmazottként.. és nem panaszkodhatok..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

GyuriX2572
friss diplomások mennyit keresnek? 130-160-at? Lakásrészlet mennyi? Kocsi részlet? 6 elbaszott év + 4 a gimi.
Szakmunkás legalább tud önállóan dolgozni...

norbre
arra vannak a szakmunkásképzõk.. a gimnázium általános tudást ad, amivel majd fõiskolára, egyetemre megy az ember.. az meg már orientált megint

Master91
Vállalkozóként, 3 nyelvvizsgával pedig illene adatokra emlékezni...
GyuriX2572
Akkor meg pályaorientációról kéne, hogy szóljon a dolog.... nemtudom lehet velem magoltattak csak annyi baromságot (bár nem valószínû)
Itt arról van szó, hogy kell a sok birka, akiket lehet nyírni, azért próbálnak mindenkit megtörni, erre megy ki az egész.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Szerintem ezt majd jóval utólag fogod tudni megmondani.
Én egyre inkább úgy érzem, hogy max azzal lehetett volna jobb a taníttatásom, hogy ha kétkezi szakmát is tanulok, teszem azt nagyapámtól a szabóságot. Akkor lenne teljes a kép.
Viszont én 21 éves koromig nem tudtam, hogy mit akarok majd csinálni. Csak azt tudtam, hogy jól elvagyok hagyjanak békén. Ha lehetne, felpofoznám a régi önmagam. 😊

De ugye kinek mik a tapasztalatai.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

GyuriX2572
egyébként csillagászatra is bejártam, mert az is érdekelt, de az adatok felére sem emlékszem, szerintem nem elvárható senkitõl, hogy olyanhoz értsen, ami nem neki való

norbre
szerintem az iskoláknak nem az életre nevelés a szerepe (arra ott vannak a szülõk, meg az élet), hanem olyan általános ismeretanyag átadása aminek bitrokában kicsit szélesebb látószöggel választhatsz/dönthetsz késõbb hogy milyen irányba indulj

bardocz
Érdemes felvenni azt a tárgyat?
GyuriX2572
zárógondolatként:

én csak sajnálni fogom a szegény gyerekemet, hogy neki is annyi baromságot meg akarnak majd tanítani, ami semmire nem jó. Én utáltam a sulit, mégis kitûnõ voltam fizikából, bioszból, mert érdekelt, de semmire nem megyek most vele. Értem a világ mûködését, de az hogy egy társaságban mennyire vagyok érdekes beszélgetõ partner megint nem ettõl függ. Ha akarok tudok kultúráltan is viselkedni, de ez sem iskola kérdése.
Remélem azért páran elgondolkoztak. Jó lenne, ha lenne alternatíva az állami iskolák helyett (lehet van is?!)

1.) Szakemberekre is szükség van ezt nem vitatom, nagy gázban lennénk megvalósító emberek nélkül, nem õket akartam bántani.
2.) Tudjátokkinek: Lehet h a Föld-Hold távolság senkinek nem kell, de ne menjünk már el addig, hogy szégyen legyen ezt tudni és sikk legyen a hülyeség
3.) Te nem a rendszert, hanem a tanárokat és az anyagot szidtad. Ez marhára nem ugyan az.
4.) Egy köznapi értelemben "intelligens" ember már észre vette volna, hogy most is éppen "széllel szemben pisil"...és ilyenkor nem a szél a hülye
ocskoszilard
már megint mi megy itt egy ezeréves kép miatt...

Ezzel viszont egyetértek, és a hangnem is más. Viszont. Amennyiben az iskola kötelezõ és teljesíteni kell akkor a nebuló tegyen meg mindent amire képes. Az életben ugyanez lesz csak épp a követelményeket nem a tanárnéni szabja meg.

Én is hajamra kenhetem jelen pillanatban a mérnöki végzettségem mégis sok olyan szemléletbeli dolgot sajátítottam el melyek a mostani munkámban segítenek. De, fura mód, még a kémiának is volt annó haszna, sõt, sok másnak is, ha másra nem, hát kapcsolat teremtésre / ápolásra. Nem árt ha hozzá tudsz értelmesen szólni a dolgokhoz. És ezt mind a suli adta - mindahhioz a hátrányhoz amit a specializáció nélküli általános gimnázium jelentett.

De elég az offból. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

1. Látom erre már nem vagy ilyen büszke. Sejtettem, köszi, hogy igazoltál.
2. Mérnök vagyok, kérlek alássan.

Továbbá semmilyen iskolai eredményemre nem voltam büszke, csupán annyit közöltem, hogy az (általános és közép)iskola azért van, hogy ne bunkók közt kelljen élni (nem pedig azért, hogy HASZNÁLHATÓ tudást adjon). Abban viszont egyetértünk, hogy ebbõl a szempontból is csúnyán kudarcot vall, te vagy a legjobb szemléltetõ példa erre.

GyuriX2572
de lehet azért is mert paraszt vagyok 😄

Ez a jelenet amiben Chuck Norris veszít azóta is a filmtörténelem legdrágább speciális effektjeként ismert. Nehogy már Chuck apánkat aki puszta kézzel fogja meg láncfûrészt legyõzhesse egy kis sárga tag. 😊
GyuriX2572
jó csaj a barátnõd, rám eddig csak a rusnyák akaszkodtak, lehet pont az érdek miatt 😛

Attila8805
Akkor ehhez még csatolnám a 4-es pontot ami annyit tesz hogy 23 vok 3 éve együtt párommal de ha csak együtt zuhanyzunk is akcióra kész vagyok pedig hozzám se kell nyúlnia<#mf1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sippie
😄DDDDDDDDDDDDDD
akkor mégsincs meg mindene... 😄DDDDDDDDDD
GyuriX2572
igazából leszarom ki mennyit keres meg milyen papírjai vannak, én csak az iskolarendszert szidtam, hogy szerintem úgy szar ahogy van, én se értem semmit a kiváló érettségivel és még sokan mások sem és igazából dühít, hogy páran abban az ábrándban ringatják magukat, hogy a papírok majd megoldják az életüket, sajnos nem egy barátom látom szenvedni emiatt

zöldeshányás
Pénz van merevedés nincs?Ciki...

\"fingjál bele a rencerbe\"

Akinek van penze es/vagy elete, az nem jar SG-re. Tudom, mert evek ota itt vagyok es csoro😊

http://gaborszantai.co.uk/

Petka
From topic: merevedési gondok
User: GyuriX2572

Sippie
na ez a száni. Felvágsz hogy mekkora májer vagy hogy annyit meg ennyit keresel, erre amikor rákérdeznek hogy mivel, már az a válaszod hogy: közöd... 😄😄😄 akkor miért nem olyan nagy az arcod hogy minket földi halandókat felvilágosíts? 😄
GyuriX2572
engem nem zavar, ha páran parasztnak hisznek 😄 megvan mindenem, ami szükséges 😄

norbre
én 1000x többet keresek mint bárki, vagy 2000000x.. és sokkal okosabb is vagyok, meg szebb is, sõt az apukám is erõs! én nyertem?

Olvasd már a saját hozzászólásaidat!
Segítek:

Te írtad: "jópár éve leérettségiztem max ponttal"
Utána: "az "alkalmazott" (=betanított) típusú emberek szokták lobogtatni az iskolás bizonyítványaikat és azt várják, hogy majd az olyanok mint én"
Elõtte: "3 nyelvvizsgával"
Saját magadnak mondasz ellen pár percen belül.
Az meg csak finoman szólva szánalmas, hogy azt hiszed attól esetleg több vagy, mert többet keresel valakinél, ja és attól is, mert nem vagy tisztában az általános iskolás tananyaggal. Akkor, ha jól értem a még butább és nálad is többet keresõ ember értékesebb, mint te?

Attila8805
JA és természetesen fizetés papírral bizonyítom😉
Tedd meg te is legfeljebb rád száll az APEH 😛

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
1,betanított segédmunkás vagyok.
2,lehet hogy nem keresel 5 ször annyit mint én ha beírod beírom én is.
3,fele akkora paraszt sem vagyok és nem is leszek mint te holott csak szakmunkás bizim van és nyelvvizsgám sincs.

GyuriX2572
igekötõhasználat, szia 😄

Master91
Jól van Richie Rich, vissza mehetnél a zugodba és számold a pénzed. Becsüld a fészked míg meg lesz...
GyuriX2572
már megtörtént, kösz hogy figyelmeztettél 😄

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GyuriX2572
1. közöd?
2. az "alkalmazott" (=betanított) típusú emberek szokták lobogtatni az iskolás bizonyítványaikat és azt várják, hogy majd az olyanok mint én többet fizessek érte, mint feltétlen szükséges, ti vagytok a f@sznak a rossz oldalán barátom 😉

Akkor csak két apró kérdés:
1. Konkrétan mit is vállalkozol?
2. Honnan a faszomból gondolod, hogy tudod, mennyit keresek?

GyuriX2572
csak az itteni respecre gyúrok öcsém, nem vetted még észre ????!!! 😄D 😄😄

GyuriX2572
HEHEHEHE meg egy boldog ember, anélkül hogy tudám hány kilométerre van a Hold, Te meg olyan aki meg okosnak érezheti magát emiatt LOL

Master91

Ezzel a hozzá szólásoddal el is ástad magad...
Leszarom mennyit keresel, attól még egy paraszt maradsz örökre.

zöldeshányás
Azért kíváncsi lennék mit mondanál ha pl. nem lenne ki elvigye a szemetedet.Nem lehet mindenki orvos meg ügyvéd meg mittomén.Hülyékre szükség van.Ez a dolgok rendje.

\"fingjál bele a rencerbe\"