Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Én bevallom az ilyen Legyen ön is milliomos és társai vetélkedõkbõl az elsõ 2 körben kiesnék, de sehol máshol nem is kérdeznek ennyi marhaságot. Én is tudok mondani olyat, amihez meg más nem ért, pl a világgazdaság hogy mûködik, milyen a jó marketing, milyen a jó vezetés stb.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nyilván vannak megélhetési formák amit sehol nem oktatnak.. én pl nem vagyok eleve olyan alkat aki a "tipikus" módon "vállalkozna", aki mindenbõl pénzt tud csinálni.... nekem bejött a papír meg a tudás, mérnökként dolgozom, alkalmazottként.. és nem panaszkodhatok..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Szakmunkás legalább tud önállóan dolgozni...
Itt arról van szó, hogy kell a sok birka, akiket lehet nyírni, azért próbálnak mindenkit megtörni, erre megy ki az egész.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Én egyre inkább úgy érzem, hogy max azzal lehetett volna jobb a taníttatásom, hogy ha kétkezi szakmát is tanulok, teszem azt nagyapámtól a szabóságot. Akkor lenne teljes a kép.
Viszont én 21 éves koromig nem tudtam, hogy mit akarok majd csinálni. Csak azt tudtam, hogy jól elvagyok hagyjanak békén. Ha lehetne, felpofoznám a régi önmagam. 😊
De ugye kinek mik a tapasztalatai.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
én csak sajnálni fogom a szegény gyerekemet, hogy neki is annyi baromságot meg akarnak majd tanítani, ami semmire nem jó. Én utáltam a sulit, mégis kitûnõ voltam fizikából, bioszból, mert érdekelt, de semmire nem megyek most vele. Értem a világ mûködését, de az hogy egy társaságban mennyire vagyok érdekes beszélgetõ partner megint nem ettõl függ. Ha akarok tudok kultúráltan is viselkedni, de ez sem iskola kérdése.
Remélem azért páran elgondolkoztak. Jó lenne, ha lenne alternatíva az állami iskolák helyett (lehet van is?!)
2.) Tudjátokkinek: Lehet h a Föld-Hold távolság senkinek nem kell, de ne menjünk már el addig, hogy szégyen legyen ezt tudni és sikk legyen a hülyeség
3.) Te nem a rendszert, hanem a tanárokat és az anyagot szidtad. Ez marhára nem ugyan az.
4.) Egy köznapi értelemben "intelligens" ember már észre vette volna, hogy most is éppen "széllel szemben pisil"...és ilyenkor nem a szél a hülye
Én is hajamra kenhetem jelen pillanatban a mérnöki végzettségem mégis sok olyan szemléletbeli dolgot sajátítottam el melyek a mostani munkámban segítenek. De, fura mód, még a kémiának is volt annó haszna, sõt, sok másnak is, ha másra nem, hát kapcsolat teremtésre / ápolásra. Nem árt ha hozzá tudsz értelmesen szólni a dolgokhoz. És ezt mind a suli adta - mindahhioz a hátrányhoz amit a specializáció nélküli általános gimnázium jelentett.
De elég az offból. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
2. Mérnök vagyok, kérlek alássan.
Továbbá semmilyen iskolai eredményemre nem voltam büszke, csupán annyit közöltem, hogy az (általános és közép)iskola azért van, hogy ne bunkók közt kelljen élni (nem pedig azért, hogy HASZNÁLHATÓ tudást adjon). Abban viszont egyetértünk, hogy ebbõl a szempontból is csúnyán kudarcot vall, te vagy a legjobb szemléltetõ példa erre.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://gaborszantai.co.uk/
Segítek:
Te írtad: "jópár éve leérettségiztem max ponttal"
Utána: "az "alkalmazott" (=betanított) típusú emberek szokták lobogtatni az iskolás bizonyítványaikat és azt várják, hogy majd az olyanok mint én"
Elõtte: "3 nyelvvizsgával"
Saját magadnak mondasz ellen pár percen belül.
Az meg csak finoman szólva szánalmas, hogy azt hiszed attól esetleg több vagy, mert többet keresel valakinél, ja és attól is, mert nem vagy tisztában az általános iskolás tananyaggal. Akkor, ha jól értem a még butább és nálad is többet keresõ ember értékesebb, mint te?
Tedd meg te is legfeljebb rád száll az APEH 😛
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2,lehet hogy nem keresel 5 ször annyit mint én ha beírod beírom én is.
3,fele akkora paraszt sem vagyok és nem is leszek mint te holott csak szakmunkás bizim van és nyelvvizsgám sincs.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2. az "alkalmazott" (=betanított) típusú emberek szokták lobogtatni az iskolás bizonyítványaikat és azt várják, hogy majd az olyanok mint én többet fizessek érte, mint feltétlen szükséges, ti vagytok a f@sznak a rossz oldalán barátom 😉
1. Konkrétan mit is vállalkozol?
2. Honnan a faszomból gondolod, hogy tudod, mennyit keresek?