Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ScarY MAN
nem utálat. épp ellenkezõleg. mindent kibír és/vagy túlél.

...

Grr1234
Milyen utálat?

*3310

Mi ez az újonnan jött 3110-utálat? Csak mert a világ-leszopja-a-saját-faszát-annyira-hájp ÁjFón az _nagyobb_.

RatBaG
eljött, amit elõre meg lehetett jósolni...

szerencsére csak a lábait törte szarrá.

Per Aspera Ad Inferi.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Animefox

tutituti
ezen a kommenten úgy fél percig sírvanevettem!tökéletes megfogalmazása az egésznek😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

clio1616v
<#nevetes1><#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

matyi0323
Nem tartozom ide, de: +1
(Y)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

clio1616v
ja, ez olyan jól néz ki, hogy kár kitörölni a segged 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zöldeshányás
Az ilyen paraszt szakmunkás nélkül mint én nem lenne tetõ a fejetek felett...

\"fingjál bele a rencerbe\"

Sippie
ja hogy hangal kell nézni <#nyes>
BenedekFeco
Meanwhile in Romania...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

PrasCo
Nagy figura amúgy az öreg, korábban MiG-21bisz-en szolgált, már csak a sztorijai miatt is érdemes bejárni. =)
BenedekFeco
Több mint 150új üzenet. Biztosan hasfalrengetõ poénok tömkelege zúdul rám, mikor megnyitom a topicot.

Elképzelés:

A valóság:

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nan76
saját

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nearo
nekem szerdán délután volt... lehet, hogy ezért aludtam folyton, mert szerdánként reggel nyolctól este hatig bent rohadtam egyetemen 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Köszi, akkor megnézem. 1 kredittel buktam a szakosodást, szóval két tárgynyi idõm felszabadult. Bár gondolom ez meg délután van, még nem néztem.
nearo
😊)
Hát nem az a tipikus ingyen két kredites tárgy, amire akkor is megkapod az ötöst, ha be sem jársz. Katalógust vezet az öreg (amit mondjuk ki lehet játszani, mert csak annyi, hogy körbejár egy papír, amit mindenki aláír, szóval simán meg lehet kérni valaki mást, hogy írja alá neked) és van négy házifeladat a félévben. Nem nehezek, de azért egy pár órát elvesznek az ember életébõl. Zh asszem csak akkor van, ha javítani kell, vagy valami ilyesmi. A tananyag egyébként szerintem érdekes, meg a bácsi is szimpatikus figura, csak valahogy soha nem sikerült ébren maradnom az elõadásokon.

A tárgy pontos neve az volt, hogy "Ûrdinamika - a világûr katonai felhasználása". Namost a katonai felhasználásról egyszer sem esett szó, ez régebbrõl maradhatott benne a tárgy nevében. Olyasmikrõl van szó, hogy holdutazás, marsutazás, kepler törvények, kozmikus sebességek, stb és ezekkel kapcsolatos számolások - pl mekkora sebességgel kell kilõni a rakétát, hogy az x sebességgel érkezzen meg a holdhoz meg ilyesmik.

Lényegében annyi a tárgy, hogy egy kicsit felhomályosít az ûrutazással kapcsolatos dolgokról. Merlinen egyébként fent van valamelyik korábbi év anyaga, ha azt megnézed, akkor nagyjából tisztában leszel vele, hogy mirõl is szól ez az egész.

Én az mondom, hogy ha érdekel az ilyesmi és az elõadás idõpontja nem ütközik semmi fontossal, akkor érdemes felvenned.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bokafix2
Azt nektek kell írni mert ti ragadtatok le egy kõbunkó kommentjénél annyira hogy már majdnem az elsõ helyre került a fórum. <#vigyor2>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ez a hsz túl bonyolult lett a körülményekhez képest.
tomi890125
szia Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék!

The Only One!

skinnyman
Több embert ismerek, aki az ország egyik legkeményebbnek nevezett gimijébe jár, és hogy finoman mondjam, nem éppen az egész nap tanulós típusok, van közülük aki alig tanul bármit, és semmi gondja a jegyeivel... Szóval ha neked egész nap tanulás kellett hozzá, az azért elég gáz.

Regards,

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

GyuriX2572
mártírok nélkül meg nem lenne kereszténység, hurrá

ollie
Csak hogy elfelejted, hogy a sok hülye diplomás nélkül, akik idióta módon egy csomót tanultak, nem lenne semmilyen mûszaki cikk, számítógép, tv, mobiltelefon, de még autó sem.

Random work
Másodsorban megtanulsz ismereteket elsajátítani. Magyarul megtanulsz tanulni, hogy egyetemen bemagold azt amire tényleg szükséged van.

Fogalmazást se azért íratnak az emberrel általánosban, mert annyira érdekli a tanárokat, hogy merre nyaraltál. Azért kell megírni, hogy a nagybetûs életben képes legyél egy levelet megírni az adóhatóságnak vagy az önkormányzatnak, ha csesztetnének.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerinted az ilyen õsbunkók tették be lábukat életükben könyvesboltba, van igényük olvasni? Eheh, ne magadból indulj ki. Ismerek embereket, akik még az életükben nem vettek kezükbe könyvet önszántukból...

Ha majda ki nagyobb paraszt kompetíció sikerrel véget ért, esetleg szívesen vennénk néhány képet is, legyen az érdekes, humoros, vagy faszom, Kiszel Tünde disznósajttal, de azon legalább lehet röhögni.
És? Mi lesz, ha ez lesz a legnépszerûbb? Írsz magadnak okleveletM

Nem az a lényeg, hogy mit tekintesz értékelhetõnek. Hanem az, hogy tudást szerzel, tágítja a látókörödet, ezáltal jobban megismered magad és a világot és könnyebben kiválaszthatod, hogy mi érdekel igazán téged. Így például egy könyvesboltban tudsz választani magadnak egy könyvet. Nem ragadsz le egész életedre két kötelezõ olvasmánynál. Nem lehet mindent hasznos, nem hasznos alapon szelektálni. Hasznos a matematika, mert tudod, hogy 2+2 az 4, de nem hasznos a földrajz, mert hiába tudod, hol van Japán, úgyse utazol oda? Ott van az irodalom, feltételezem kevés gyakorlati hasznát veszed, viszont egy könyv olvasása közben elengedhetetlen tudást adott, mert felismersz olyan metaforákat, ami nélküle nem ment volna. De itt egy egyszerû példa: Family Guy. Tele van olyan utalásokkal és poénokkal, amit bizonyos mûveltség nélkül az ember nem érthet meg, így marad a fingós poénokon való röhögés.
Hát én nem vagyok pszichológus, de szerintem ez csak egy kiskölyök az iskolapadból, és van egy nagyon eltorzult elképzelése arról hogy mi a menõ.
Random work
Azért olykor jól jöhet, ha olyan társaságba kerül az ember, ami nem a saját haveri körébõl kerül ki. A kapcsolatépítés rendkívül fontos egy vállalkozó esetében is és lehet nem egy versszakot kell adott esetben visszamondanod, de ha lövésed van legalább halványan, hogy mirõl beszélne körülötted az hasznos lehet.

Nem minden a pénz...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Bokafix2
Folytassátok csak, már a 3-dik legnépszerûbb a topik, nemrég még 7-8-dik helyen állt... csak így tovább. <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

GyuriX2572
majd 20 év lerobotolt év után, amikor egy lakásra se jön össze, ..... ok....

Hó de égõ ez most valakinek😊
Random work
Pontosan errõl van szó!

23 évesen az ember lehet nem értékeli és érzékeli a hasznát annak amit iskolában tanult.

GyuriX2572
oké, ha neked megéri... nekem mindegy.....

Igen, barátom, a KEZDÕ diplomás annyit kap. Viszont az kúszik felfelé idõvel. Az lehet, hogy amit te csinálsz, azt te 100% megtanultad két nap alatt, de a diplomát igénylõ (nem papírt, tudást!) munkák még néhány év plusz gyakorlatot is igényelnek. Tudod van egy-két dolog az életben, amihez kell 10+ év felkészülés, hogy biztosan jól el tudd végezni.

De nyilván ez a téma olyan kurvára távol áll tõled, hogy elképzelni is képtelen vagy a dolgot.

norbre
azzal egyetértek hogy van akinek ez nem hasznos.. nekem sem és nem érzem magam kevesebbnek.. de van olyan ismeretanyag ami meg másnak nem ragadt meg, én viszont hasznát veszem..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

GyuriX2572
sokféle gimi van ám, én egész nap tanultam, hogy meglegyenek a jó jegyek

Sippie
egyébként ezt te hogy találtad meg? 😄