Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére csak a lábait törte szarrá.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(Y)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"fingjál bele a rencerbe\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Elképzelés:
A valóság:
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hát nem az a tipikus ingyen két kredites tárgy, amire akkor is megkapod az ötöst, ha be sem jársz. Katalógust vezet az öreg (amit mondjuk ki lehet játszani, mert csak annyi, hogy körbejár egy papír, amit mindenki aláír, szóval simán meg lehet kérni valaki mást, hogy írja alá neked) és van négy házifeladat a félévben. Nem nehezek, de azért egy pár órát elvesznek az ember életébõl. Zh asszem csak akkor van, ha javítani kell, vagy valami ilyesmi. A tananyag egyébként szerintem érdekes, meg a bácsi is szimpatikus figura, csak valahogy soha nem sikerült ébren maradnom az elõadásokon.
A tárgy pontos neve az volt, hogy "Ûrdinamika - a világûr katonai felhasználása". Namost a katonai felhasználásról egyszer sem esett szó, ez régebbrõl maradhatott benne a tárgy nevében. Olyasmikrõl van szó, hogy holdutazás, marsutazás, kepler törvények, kozmikus sebességek, stb és ezekkel kapcsolatos számolások - pl mekkora sebességgel kell kilõni a rakétát, hogy az x sebességgel érkezzen meg a holdhoz meg ilyesmik.
Lényegében annyi a tárgy, hogy egy kicsit felhomályosít az ûrutazással kapcsolatos dolgokról. Merlinen egyébként fent van valamelyik korábbi év anyaga, ha azt megnézed, akkor nagyjából tisztában leszel vele, hogy mirõl is szól ez az egész.
Én az mondom, hogy ha érdekel az ilyesmi és az elõadás idõpontja nem ütközik semmi fontossal, akkor érdemes felvenned.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Regards,

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Fogalmazást se azért íratnak az emberrel általánosban, mert annyira érdekli a tanárokat, hogy merre nyaraltál. Azért kell megírni, hogy a nagybetûs életben képes legyél egy levelet megírni az adóhatóságnak vagy az önkormányzatnak, ha csesztetnének.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem minden a pénz...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
23 évesen az ember lehet nem értékeli és érzékeli a hasznát annak amit iskolában tanult.
De nyilván ez a téma olyan kurvára távol áll tõled, hogy elképzelni is képtelen vagy a dolgot.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"