Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ügyes vagy, pusszantunk. Mehetsz.
GyuriX2572
10x (20x ?)

GyuriX2572
verjük agyon érte

GyuriX2572
igazad van, én csak egy bunkó vállalkozó vagyok 3 nyelvvizsgával, aki 5x annyit keres, mint te robotoló kis hangyaként, esedezem bocsánatodért LOL

zöldeshányás
El kell hogy szomorítsalak titeket, ezt egy nõ írta.20 év körüli.Téma lezárva.

\"fingjál bele a rencerbe\"

Szerintem a fénysebesség közismertebb, mint a Föld-Hold táv, szal inkább fordítva lehet a dolog.

Megjegyzem, nem mindenki készül Tesco rakodómunkásnak meg Mekdöncis kiszolgálónak, sok embernek TÉNYLEG kellenek adatok...Egyébként meg nem tudom, mért véded Balogh Bandikát, még ha nem is teljesen tompa a gyerek, az anyaghoz gõze nem volt.
Az lett volna a köze hozzá, hogy ne legyél egy ilyen ostoba bunkó, mint amilyen vagy. A jelek szerint tényleg szar, mert mégis ilyen lettél.

RatBaG
szeretnék hozzászólni a témához!

köszönöm.

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
Legjobb alap a fénysebesség megjegyzéséhez az, ha megjegyzed <#wow3>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

GyuriX2572
mert abból számolod ki, hogy milyen szögben kell reggel elvágnod a zsömlét? <#banplz>

Firerock
És Farkas Berci bácsit is ismeri,legalábbis tudja hogy közelebb volt a holdhoz mint mi😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sir Quno Jedi
Azé a Föld-Hold távolságot illik fejbõl köpni, mert igen jó alap a fénysebesség megjegyzéséhez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GyuriX2572
te meg f*sszpó, hogy ettõl érzed magad okosnak <#mf2>

iskolarendszer SUCKS, ezt úgy mondom, hogy már jópár éve leérettségiztem max ponttal <#eplus2>

a való életnek vajmi köze van ahhoz a sok baromsághoz, amit tanítanak, SZÁNALMAS <#szomoru2>

extra sensory
"Lui" Armstrong aki elõször a Holdra lépett:

Sztem kicsit keveri a dolgokat... <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

DJ RX7
ha te nem emlékszel google nélkül akkor sajnos nagyon buta vagy. <#smile>

:3

szucsy89
"Ha hetek óta errõl tanultak, és esetleg elmondta, hogy errõl kérdés is lesz..."

<#shakehead>
zöldeshányás

\"fingjál bele a rencerbe\"

Vaxi
De kurvára ráérnek itt néhányan egy képen fröcsögni, beszarás 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

GyuriX2572
ki nem szarja le a pontos számokat? Te emlékszel rá nagyokos?

Animefox
A f*szomba ezt észre se vettem... <#falbav>

norbre
rég volt már, de szerintem általános iskolában pl vonalas lapra, füzetre írnak dolgozatot.. de lehet tévedek 😊
Amúgy meg nincs ott a feladat kérdése, csak egy cím: "A Hold"

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

ressy14
Ráadásul szerintem a javító tanár aláírása is kellene az érdemjegy mellé.

Dum spiro, spero.

nearo
De egyébként csak kötekedek, az írásképet leszámítva szerintem is max általános iskolás szintû.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

clio1616v
én ilyen szintû fogalmazást max kisegítõ iskolában tudok elképzelni vagy esti iskolások, akik az általánost járják utólag 😄

középiskolában kizárt, hogy valaki ilyet írhasson, mert az meg se írja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nearo
Egyetemen volt olyan szabvál tárgyam, hogy ûrdinamika, és akár ott is elõfordulhatott volna ilyen kérdés zh-n 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Dzsini
Középiskolában nem nagyon tudom elképzelni dolgozatként az írólapon beadott "írd le mit tudsz a Holdról" feladatot, általános iskolában környezetismeret órán viszont belefér, fogalmazási gyakorlatként is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

norbre
honnan lehet tudni hogy általános iskolai szint? 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Dzsini
Helyesírástól és fogalmazástól eltekintve:
- Holdfogyatkozás-Napfogyatkozás rendben van.
- Apály-dagály rendben van.
- Holdhónap (általános iskolai szinten) rendben van.
- Nagyot lehet ugrani és dimbes-dombos nagyjából rendben van.
- Nagyon messze van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ollie
Áruld már el, hogy mi az a csomó okos dolog amit írt. Egy merõ ostobaság az egész, nagyjából 1 mondatában sincs semmi, ami igaz lenne.

Random work
Ez azért nagyon érdekes, mert belénk beleverték a szép folyóírást. Lehet egyes iskolákban ezt nem kérik számon, de szerintem mindenki egyformán tanult írni.

Tõlem lehet igazi is...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

clio1616v
soha nem írtam írottan, nyomtatottan írtam amióta tudok írni

a javítás minõsége is hagy kívánnivalót maga után, inkább az a gyanús:

a mer-t, de az azér nem -t? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Random work
Az "l" és "h" betûkön látszik legjobban, hogy ezt nem kisgyerek írta. A betûket se köti össze. Szerintem is inkább kamu, de azét vicces.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Animefox
Tényleg az íráskép nagyon felnõttes ha megfigyelitek, egy gyerek nem így ír, ja és a tanár belejavított, érdekes mód az õ írása is hasonló mint a fogalmazóé, egy igazi tanár meg tényleg elsõsorban a helyesírásra ügyel. (--) jeleket használ meg nagyon ritkán ír bele vagy semennyire azt szóban elmondja a gyereknek.... de azért poén... 😊

qetuol
sztem 1est nem kellett volna adni, egy csomó okos dolgot írt.. szvsz

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

jugen

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Dzsini
Ha hetek óta errõl tanultak, és esetleg elmondta, hogy errõl kérdés is lesz, akkor talán elvárható, hogy sikerüljön valami értelmes választ produkálni, nem?

Arany Jánosnál is kevéssé elfogadott a "régen élt" kitétel, ha épp õ a tananyag.

GyuriX2572
"de milyen messze?" mintha egy számadat bármit változtatna a tényeken <#banplz>f@ssz*p* tanár <#violent>

Solid Snake
<#idiota>
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szolgálati közlemény:
A mai Wikipedia blackout a SOPA miatt megkerülhetõ, ha kikapcsoljátok a Javascriptet, vagy ha mobilon nézitek az oldalt.

ollie
Ha nem tûnt volna fel, nem a helyesírást javította, hanem a tartalmat.

Központozás sincs javítva, pedig az is hibás. Egy tanár azt is bejelölné.
Alexease
Ez valszeg kamu, tul komoly az iraskep a tartalmahoz kepest😉
Bokafix2
"Néha világít, néha nem..."

Epic fail. <#hehe><#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

PrasCo
Azért, ha alaposabban végiggondolom, elég nagy paraszt a tanerõ, ha nem fék a dolog. =) Egyfelõl az egyessel vitatkozhatnék a legkevésbé, de mégis, azért a srác józan paraszti ésszel elég korrektül összeszedte a nem-lexikális dolgokat. Viszont a cinikus javítási beírásai és a tény, hogy a "lukak"-kal volt problémája, de az "azér"-ral nem, nem gyõzött meg teljesen az õ kiválóságáról sem. Persze, lehet, csak éppen telihold volt. 😄
Animefox

Animefox

Metalmilitiakid
köszönöm, de erre már nem találok szavakat, a vége fele már kezdtem megszokni, de azért az neutron csillag a legvégén megint megütött 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nan76
ezek meg tökjóak

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is