Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"fingjál bele a rencerbe\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
iskolarendszer SUCKS, ezt úgy mondom, hogy már jópár éve leérettségiztem max ponttal <#eplus2>#eplus2>
a való életnek vajmi köze van ahhoz a sok baromsághoz, amit tanítanak, SZÁNALMAS <#szomoru2>#szomoru2>
Sztem kicsit keveri a dolgokat... <#idiota>#idiota>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
<#shakehead>#shakehead>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy meg nincs ott a feladat kérdése, csak egy cím: "A Hold"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
középiskolában kizárt, hogy valaki ilyet írhasson, mert az meg se írja
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
- Holdfogyatkozás-Napfogyatkozás rendben van.
- Apály-dagály rendben van.
- Holdhónap (általános iskolai szinten) rendben van.
- Nagyot lehet ugrani és dimbes-dombos nagyjából rendben van.
- Nagyon messze van 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tõlem lehet igazi is...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a javítás minõsége is hagy kívánnivalót maga után, inkább az a gyanús:
a mer-t, de az azér nem -t? 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Arany Jánosnál is kevéssé elfogadott a "régen élt" kitétel, ha épp õ a tananyag.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A mai Wikipedia blackout a SOPA miatt megkerülhetõ, ha kikapcsoljátok a Javascriptet, vagy ha mobilon nézitek az oldalt.
Epic fail. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

<#idiota>#idiota>