Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komoy pozíciót töltöttem be a vállalatnál, ezért kaptam egybõl egy flip telefont.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
egy olyan topicot keresek itt az sg-n, ahol humoros képeket, illetve videókat szoktak linkelni.
nem tudjátok merre találom?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Szerintem Mindig légy POZITÍV!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
128x128-as színes képek, jeeee, oldschool ^^
╯°□°)╯︵ ┻━┻
<#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mackónadrágot letépte! 😄D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Anyámnál még üzemel <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De még mindig mûködik, csak a fél kijelzõ nem látszik.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!