Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Amit az egyik befúj, azt a másik kiszívja, hogy meglegyen az egyensúly... 😉

Þór vígi þessi rúnar

ZoRaL
az menti csak igazán 😄

Lyukasbogrács
a jobb oldali mit csinál? az is életet ment? 😄

ZoRaL

DanielT
Ahol te eszel ott nem úgy néz ki, ahonnan a fotóra került ételek kerültek, ott meg igen.
Büdös Bohóc
Burger King védelmében mondva, nem úgy néz ki a végeredmény, mint a jobb oldali kép (bár nem is mint a bal oldali)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

nekem errõl a volt Volga-szálló bontása jutott eszembe 😊 aki Pesten a Dózsa György-úti metrómegállónál jár az kukkantson rá, érdekesen oldották meg, hogy nem lehet robbantani az épületet. Mondjuk ezt csak tippelem, de a környezõ irodaépületek miatt nem lehet gondolom. De ez jóval látványosabb 😄

The Matrix has you...

Broafka
amúgy nem tudom, hogy amerikában, hogy csinálják a hamburgert, jó, persze, tény, hogy a képen mindig jobban néz ki a hamburger, de én a múltkor ettem egy big mac-et, és nálam nem így nézett ki...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Voltan
Ja igen, csak hogy teljes legyen a kép, természetesen az autósnak is kötelessége mindezeket figyelembe venni. Csakhogy ez nem könnyû a sok barom ki-ha-én-nem nyomorult miatt. Mindkét oldalon vannak kretén rohadékok,de basszus legyünk már tekintettel egymásra. És hát a fizika törvényei miatt a biciklis ne akarjon hõst játszani. Pont.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bronx South
Te próbáltad már ?

Bronx South

"i paused the camera took a 1 min break. I did not throw up, I did not drink water, The amount of milk in the container and everything on the table was untouched. At the end of the day its my word vs what you make of it. I am still pissing fire out of my ass the next day so i know I completed it" <#hehe>

ScarY MAN
szájon keresztül

...

Voltan
Bocs, nyilván off már a dolog, de tény, hogy mindkettõ bunkó volt. Csak éppen az erõviszonyokat kéne mérlegelni basszus, te egy szar cangán iparkodsz (jó, lehet, hogy fantasztikus bringa, és többet ér, mint az autó, amit elõzöl), csak éppen az a kaszni kb. x tonnával nehezebb, tehát nem pofátlankodunk, ez logikus, nem? Láttam én már "cangást" elõzni egy IFA-t üvöltve és anyázva teljesen szabálytalanul. Szóval egy kis életösztönt szeretnék látni. Meg mondjuk a minap a járdán gyalogolván majdnem elütött egy köcsög bicajhuszár, de úgy, súrolta a könyökömet. Szóval kussoljunk a kerékpáros közlekedésrõl, kérném. Hozzátenném, hogy vezetek is, bicajozok is munkába menet-jövet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bronx South
Ezt hogy a picsába ?

Vaxi
és a dugóért is õk a felelõsek, és ne feledjük az inflációt sem!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Animefox
Én a bkv-nál dolgozok és iszonyat amit pesten csinálnak a biciklisek és a motorosok. Balesetek nagy része miatt õk a felelõsek... ne feledjük a biciklit bárki vezetheti mindenféle kresz tudás nélkül is...

kemszi2
nézzük meg mennyivel ugrik meg a letöltõk száma a virágboltban😄
GhostRider1

&#9733;

Ulvar
Egyetlen p. sztár akit tényleg felismerek 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BenedekFeco
Hasonlít, elképzelhetõ. (Úgy mesélték <#whatever>)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ulvar
Julia Bond?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

nahh vajh férfi vagy nöi csücsülõ?^^

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Humm.....

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

BenedekFeco

AnarchoiD
Jocucc megvan hdben 😉 es jo a zenek is meg amikor barettal lovoldoznek benne 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

GhostRider1

&#9733;

TVelvet
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ProGabe
Facebook trolling idea: photoshop celebrities into your party photos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
A vége nagyon durván erõltetett.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Froopy
Rohanó világunkban nincs idõ a dohányzásra. Ezért megalkották a "Smoke machine" névre hallgató dohányzógépet. Alig várom, hogy legyen kocsmázó gép is, az elsõk között venném meg!

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

az max 2 perc lecsengéssel együtt, habpatron mi? pláne a cinkos mosoly a pénztároskislány arcán amikor faarccal leteszel egy kartont elé 😉

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

asysoft
Nem tudom, hogy idehaza használnak-e N2O-t (= "kéjgázt"), mindenesetre odakint igen, nyilván annak a hatása alatt van a csaj. Mindenesetre ne aggódj, habpatronban ugyanez van...<#idiota>

/*WTF?!*/

RatBaG
nem vicces, és egyébként is vótmá. most már ezt is tudod.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
az idióta amerikaiak mindenre antibiotikumot szednek, és fogászatnál altatnak...

Per Aspera Ad Inferi.