Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Azt hittem már mindenhol csak büdös-barom-zombi-mosott agyú sz*r darabok sétálgatnak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de egy követendõ példa, egy irigylendõ értékrend.
egy példaértékû élet!
u dont have to listen anybody else but me
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mondjuk szerintem érdemes az egészet végignézni
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Holnapra kellene gyûjtenem videókat reklámokról marketingre... ha valami eszetekbe jut, ha lehetséges jó minõségben tegyétek meg és linkeljétek be ide, köszönöm szépen elõre is .
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"The trees move. Do you not see it?"
anti hero
Na, szevasztok, én megyek fuldokolni.
jótékony hatás a szívre...
Szóval lehet, hogy alkalmazni kellene az egészségügyben! <#szeret>#szeret>