Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Amúgy én csupán arra akartam utalni elsõre, hogy hiába vagy te ugyanolyan állampolgár jog/törvény/isten elõtt, ha 1x én megyek át a te fejeden pár tonnával és nem te. Utána semmit sem érsz a jogaiddal?! EZÉRT nem árt vigyázni. Ha egy kerékpáros óvatan és önygi hajlami vannak, akkor õ erõsen halandó státuszban leledzik, míg mondjuk egy idióta X5-ös BMW-s maximum nekimegy egy másik autónak és kiszáll a fejét vakargatva, hogy má megin kinyílt az a köcsög légzsák. Mert városi forgalomban ezerszer könnyebb bicajosan meghalni, mint kocsival. Külterületek az más tészta, ott az autósok szeretnek száguldozni és így õk is halnak hûvös halomba.

Szóval én csak a kerékpárosokat védem (akár a saját túlzott önbizalmuktól és önhittségüktõl/büszkeségüktõl). MIVEL gyalogosként én is naaaaagyon óvatos vagyok. A tények makacs dolgok. Nekem sem jó ha kivasalok egy cangást és neki sem jó ha kivasalom, ezért kéne a cangásoknak ÓVATOSABBNAK lenni és mérlegelni az éppen aktuális erõviszonyokat. Én már nem tudok sokkal óvatosabb lenni, mert akkor ki sem mennék az útra, innentõl ha megpurcan a bicós, az már a saját faszsága és/vagy véletlen baleset.

Sajnos vannak balesetek, amiket nem igazán lehet kivédeni autós oldalról, mivel az autós nem fogja tudni idõben kiszúrni, hogy mindjárt kap egy fantomkerépárost a gumik alá, holttérbõl pl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sõt, valamelyik német városban még kresz sincs, se lámpák, se táblák, semmi. És nem, hogy káosz lenne, hanem 0-ra redukálódott a balesetek száma...milyen érdekes. :-)

Akkor ne csodálkozz, hogy a háborúban elveszted pár tükrödet. :-DD

VRSDM
csak itt épp a vezetõ európai országokról van szó.

ja hogy biztos bénán csinálják azért õk vezetik a világot. :3

u dont have to listen anybody else but me

Talán azért van, mert ha én és még a sok nyominger cangás is autóban ülne, akkor te talán sokkal többet ülnél a dugóban...
De neked az biztos jobb lenne. :-)

Sir Quno Jedi
Sõt, van olyan város, ahol NEM lehet 30km/h-nél gyorsabban haladni gépjármûvekkel sem. Naés??? Szerencsére nem ott élünk, be is baszna..

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
akkor ez a vége.
aki érti az iróniát leszûrte a lényeget úgyis.

😊 jó biciklis üldözést

Ez van sajnos.
Biciklis nem közlekedõ résztvevõ, sõt, még csak nem is ember...

érdekes, más országban kreszben is megengedik a biciklisnek megfelelõ helyen, hogy még a piroson is áthaladhasson...

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Sir Quno Jedi
Jól látod, te nem támogatod az olajlobbit stb., ERGÓ nem a te általad vásárolt benzinbõl (útadó) és az általad fizetett teljesítményadóból stb. finanszírozzák az útépítést stb. így aztán neked MURVÁRA nincs is jogod ott májerkodni az úttesten, mert azt az autósok fizették ki! 😄DDDDD

Ne feledd, azoknak a pénzébõl építik ezt a tetves országot, akik FOGYASZTANAK. Mert aki többet keres és adózik is utána és aki egyben többet is fogyaszt (és így fogyasztási adót is többet fizet), NA AZ finanszírozza az életet ebben a sártengerben. Arról nem beszélve mennyi embernek ad munkát az olajipar, az autóipar, az alkatrészkereskedelem, szervizhálózatok stb. soroljam?!?!

Az átlag kerékpáros nagyjából csupán "élõsködõ" ezen az infrastruktúrán, ha a konkrét számadatokat nézünk. Ne feledjük, "kapitalizmus vanik", azaz a pénz az isten és a bicajosok nem hoznak akkora bevételt az államnak, mint a sokszorosan megfejhetõ autós.

Sõt a kerépáros balesetekben szinte minig a kerékpáros jár rosszabbul és így több TB költséget is visznek el, azonos balesetbõl! 😄 Az autósnak ilyenkor csak anyagi kára van, de azt fizeti, ezzel is támogatva az ipart és a szolgáltatókat (és ezáltal az államot).

Végkövetkeztetés: az autós JÓ és kívánatos állampolgár, a kerékpáros ROSSZ állampolgár, írtani kell! 😄DD

VRSDM
a biróság a kitartóbb (több pénzel megtömött) ügyvédnek ad igazat.

a joggyakorlás csak a köntös.

Froopy
Van felelõsségteljes autós és biciklis, és van felelõtlen. Úgy állítod be, mintha az összes autós gyorsan és/vagy részegen hajtana 7/24. Betarthatja a szabályokat a biciklis és az autós is. De balesetek vannak.

Másik: nem egyszer láttam biciklist, aki ott megy, ahol tud. Ha az úton piros van, akkor a járdán, ha sok az ember a járdán, akkor az úton. Kocsik között, ahol elfér. Ez nem hiszem, hogy túl biztonságos rá nézve, a saját hibájából.

Korábban írtad: "...összevissza csalinkázni hirtelen iránytváltani, nem jelezni ... nem célszerû
ja autóval meg lehet? " hopp ott egy hely a másik sávban beugrok oda " ...". A sávváltással nem az örömüket fejezik ki az autósok, és nem is az index hangját szeretik. Csak elég gyakran elõfordul, hogy kanyarodó sávhoz érkezik, és ott kell váltania. Persze van, hogy az elõtted lévõ kurvalassan megy, vagy épp kitesz valakit a járdára.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Avenger
Azért meg kell hagyni nem semmi biciklis, se hátra nem nézett se a sáv váltási szándékát nem jelezte a mögötte jövõknek, csak úgy átmegy, mert lusta fékezni. Inkább ez a halálközeli élmény az, ami miatt a feszkót le kellett vezetnie az autóson 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

látom nem érted, én erre reflektáltam:

"én kilapulok te börtönben töltöd a hátralévõ életed.
fair 😊"

konklúzió, a biciklis meghal, ennyi

az ügyvédet kirendelik ha kell, halálos balesetnek meg nézz utána BTK-ban

törõdj bele, a bíróság nem igazságot szolgáltat, hanem jogot gyakorol, rohadt nagy különbség

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

VRSDM
miért van ez? miattunk!
ki gondolja igy? mi!
kinek kell változnia? nekünk!

tudom én is mik mennek az utakon, sajnos.

ettõl független tartom felháboritónak az autós "felsõbb rangúságát" hülyeség. a kamionos is vigyáz rád és a buszos is körültekintõen vezet.

tégy te is igy a nálad gyengébbekkel!

Sajnos ez van az utakon. Ha én nem figyelek, naponta 10x dögölnék meg minimum...

daeemoon
Azért a vitát kiinditó videón szerintem a kerékpáros sem a legjobb helyen közlekedett, ráadásként hozzá sem ért az autós, bõségesen biztonságban volt, ennek ellenére lecsapta az autó visszapillantóját. Szerintem az autós a tõle telhetõ mértékben figyelt rá. Ettõl függetlenül rühellem a biciklisek jelentõs részét, mivel nagyfokú veszélyforrás. Oda figyelek rájuk természetesen, hisz nekem se érdekem senkit elcsapni. De a többségük a KRESZ-el köszönõ viszonyban sincs, nagy mértékben feltartja a forgalmat, amikor lenne lehetõsége biztonságosabb (bár kétségtelenül lassabb) helyen közlekedni. Ha én biciklivel megyek, mindig sokkal körültekintõbb vagyok, mivel ismerem a másik oldalt is, az autós/motoros oldalát.

VRSDM
most ezt komolyan irtad? tényleg olvasd már el magad és a véleményed.

ezek szerint szarjuk le a szabályokat az ügyvéd úgyis kimos.

LOPJ! CSALJ! HAZUDJ! GYILKOLJ!
csak legyen pénzed ügyvédre.

és egy utolsó kérdés.
honnan tudod nem egy befolyásos ember ül a biciklin. és pereli halálba az egész családod ha elütöd. 😊

TVelvet
Szerintem tök mindegy, biciklis ne ugráljon a 3 sávos, full dugóban, mint egy bakkecske, és ne egy sáv kellõs közepén mennyen. Az aszfalt az autósok, motorosoknak, stb van. Biciklisnek csak lehetõsége van menni rajta a jobb szélén.
A városi közlekedés egy baszottnagy társasjáték. Ha akarod, ha nem, ezer féle ember ezer féle cuccal és módszerrel fog közlekedni körülötted.
Mindenki oda akar érni és gyorsan. Lehet kocka fejjel szabályokat mormolgatni, miközben áthajtasz a fején, csak az senkinek nem lesz jó...

Kicsit lazábban és dinamikusabban kéne ezt kezelni és mindnekinek jobb lenne. Azért mész cangával, mert fele annyi idõ alatt odaérsz és nem ülsz a dugóban. Ez miért fáj másnak, nem értem...

7131

vagmafia.com

mi a szabálytalan?

hogy nézne ki egy ilyen szitu:

megyek ötvennel,hatvannal a 2tonnás jármûvemmel, teszem azt bámulom a csajokat, tekegetem a rádiót, nem veszek észre egy biciglist, fékezés nélkül elütöm, meghal.

hogy nézne ki ez a bíróságon:

rádiótegergetésnél: mint a CCTV-n is látszik lefelé néztem, mert azt hittem felvillant fedcom/check engine, bármi, akármi

csajbámulás: ....hirtelen zajt hallottam elvonta figyelmemet...stb

természetesen látványos életmentõ kisérlet, ha már veszi a kamera

valószínüleg nem egy ilyen eset történt már, mehetsz te szabályosan a sáv közepén (jeje magyar törvényhozás), attól hogy megöl egy figyelmetlen autós, még nem fog börtönbe kerülni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

VRSDM
miért nem rugom fel a kerekesszékest a járdán?
miért nem farolok rá az ovódás csoportra a bicajommal?
miért kerülöm ki az idõs - bizonytalan járásúakat messzirõl?

mert biciklis vagyok és tudom hogy nagyon nagyon fáj a gyalogosnak ha elütöm.

szerintem ez fejben dõl el.
persze vehetünk nagy autót meg megölhetjük a többieket ha úgy tetszik.

az ilyen " úgyse kerülök egy életre sittre - még az állam fizet " hozzászólóknak meg kivánok szép hátralévõ életet, sok gyermeket, kellemes karácsonyt és örök rémálmokat a véres arcommal, a kiloccsant agyammal a fehér pandabõr üléseden ... mert te voltál a hibás!

na mindegy. 😊

De mivel tudod magadról, hogy te védve vagy, nem az a normális, ha te vigyázol arra, aki megdögölhet, mert te épp nem figyeltél? Hmm?

Érdekes, nekem miért nem okoz gondot másra figyelni? Miért tudok félrehúzódni, ah látom a tükörben a motorost, biciklist?

w77d
márpedig tud egy autó... az én 2 tonnás kocsim átgördül a fejeden 20-al, mert a kocsi alá estél, szedhetem le az agyvelõdet a vadi új Continentalomról...

a motoros fel tudja venni a ( városi ) forgalom ritmusát. Ezért neki nem muszáj magára figyelve lehúzodni a sáv jobb oldalára, mert esélyes, hogy két méterre a lámpától nem érik utol és nem kell megelõzni.

Valahogy van egy hülye elméleti dolog, h. az utakon mindenki egyenlõ. Sajnos nem. Erõsebb, nagyobb, bunkóbb baszik. Kamionnal, busszal, Kamazzal nem játszik az autós, ahogy a biciklis se próbál egyenlõ lenni az autósokkal.

És utoljára, ah irták lentebb: ha én elütlek és nem szándékosan, hullarészegen, gyorsanhajtva, akkor nem kerülök sittre, fõleg nem egy életre... te pedig mint biciklis, aki fennhangon "üvölti" h. õ egyenlõ, sajnos halott vagy életre nyomorék leszel. Ezért vigyázz Te jobban, mert nem vagy egyenlõ az autóssal, kamionossal stb. 0 bunkóság és személyeskedéssel mondom 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

VRSDM
fõleg ha rögziti egy CCTV ahogy telibevágsz szabálytalanul 😊

/nem gondolom hogy a betartott sebességkorlátok és értelmes vezetés stilus mellett (ha a biciklis (én) is betartva a szabályokat) közlekedsz tudsz bennem akkora kárt okozni hogy életet kelljen mentened.

VRSDM
és telefonálni - autórádiót bömböltetni - gpst basztatni - jócsajokat nézegetni a járdán ...

ja az autós nem tud a biciklisre figyelni 😊 hülye szöveg.

az idióta biciklisre senki nem tud figyelni, a szabályosan közelekedõt meg kéretik becsülni és tisztelni!

õõõõ, ha én büntetlen elõélettel elütlek, úgy csinálok mintha próbálnálak megmenteni, akkor jó eséllyel felfüggesztett börtönbüntetést kapok, jó eséllyel még az állam fizeti a pszichomókust, hogy feldolgozzam. Örülök, hogy ez fair a bicajosok szerint :-)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egy város forgalomban, ahol amúgy sem lehet tépni, számítani kell biciklisre, motorosra, sõt, idióta gyalogosra is...
Nem csak úgy kapaszkodni a kormányba és meredten elõre bambulni.

VRSDM
figyelj. én óvatosan közlekedek. betartva a szabályokat.
ha valaki mégis elüt akkor õ volt a hibás (ha én vétkeztem befogom a szám)

természetesen nem cikázni, összevissza csalinkázni hirtelen iránytváltani, nem jelezni ... nem célszerû

ja autóval meg lehet? " hopp ott egy hely a másik sávban beugrok oda " ...

ha van a bicajomon lámpa elöl hátul miben más egy motortól? fõleg belvárosi forgalomban ahol még lassab az autós!
akkor a motoros is takarodjon az út jobb szélére mert ott a helye?

hülye autós hozzáálás (én védve vagyok)
én meg nem! ezért kell hogy mégjobban vigyázz rám, mert semmivel (hangosan kimondani!) semmivel sem vagy jobb te vagy akárki más aki benzint égetve jut el A-B-be, szemben velem aki egészségesen, mozgok, nem támogatom az olajlobbit, nem füstölöm tele a várost ... soroljam?

😊
aki cikázik haljon meg!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
whatthefuck

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Ez a létezõ leghülyébb hozzáállás ám...

Ha puhatestû vagyok éppen (értsd. nincs rajtam 2 tonna karosszéria), akkor NAGYON összehúzom magamat, figyelek ezerrel, óvatos vagyok mint geci, mert ha hibázok, nekem lõttek! (és jobbik eset, ha meghalok, rosszabbik, ha egy életre lenyomorodok)

Akiben nincs életösztön, azt ELEVE le kéne lõni jó elõre, hogy ne okozzon másoknak kellemetlenséget a hajlamaival!

Másrészt az autós nem isten, vagy szupermen, nem lát át a krosszérián és nincs 360fokos körlátása. Egy ember 1xrre csak egy dologra tud igazán koncentrálni és fúkuszálni. Ha váratlan irányból és helyrõl elõugrik egy idióta gyalogos, vagy kerékpáros, akkor a legnagyobb jószándékkal is kivasalom, mert már nem tudok mit tenni (értsd. ha meglepnek, akkor buktam a dolgot). A kerékpáros NE cikázzon a jármûvek között, hanem próbáljon meg látható és kiszámítható mozgású maradni!!!

jazzy
Tökre megérte neked halottan
SzirmosSzisza
Lehet mert nyugatabbra õk is normálisabbak 😊

VRSDM
szerk:
szerencsére nyugatabbra jobban tisztelik a biciklist mint az autóst ^^

VRSDM
én kilapulok te börtönben töltöd a hátralévõ életed.
fair 😊

w77d
a jog vajon megvéd attól, hogy kilapulj?

VRSDM
" a biciklis helye "

a kutyának van helye! nekem jogom van ott menni ahol a törvény enged.
és a jó öreg kvóta " a törvény nem ismerete nem mentesit a betartása alól "

😊 szerintem összeütközött két jármû, és a vétkes gépkocsiban kár keletkezett 😊

2010-ben módosult a kresz Szerg, így már minden jármûnek jobbra tartva kell haladni és kivették a biciklit a úttest jobb széléhez kötelezõen húzódva közlekedõ eszközök közül....

Nosztalgiából (1:17-tõl a lényeg):

SzirmosSzisza
Többi videója szerintem sokkal jobb :/

passatgt
túl hosszú

2012 legcukibb videója

<#szeret><#wink>
Bercy
"egy teljesen élethû replica" <#nyes>