Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem értem....nem ettõl lesz jó vagy rossz egy szám...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
Azért az tegyek hozzá, hogy ehhez 80% ban hozzájön az azóta fejlõdött média, így több reklám illetve az idõvel egyre retardáltabb emberek tömkelege.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
<#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
fuck

Na igen 😄 a galambok szintjéig nem mentem le. 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

matyi0323
Jó sok humoros kép volt ezen az oldalon, nem gyõztem válogatni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

vsly
izé...erre akartam írni... :p

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vsly
<#taps><#nyes> qrva nagy comment! 😄

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

V43 1105
Ma indult a magyar nyelvû YouTube ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

szucsy89
Miért van a YouTube logón egy magyar zászló?
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

benőmenő
mert a napszemcsi+fehér botról tudod, hogy vak
qetuol
minek egy vaknak napszemüveg?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nan76
egy kis más...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

dave9004
pár hete mondta pont a kresz oktatóm:
"látják önök is, hogy maguk se tudnak biciklzni szabályosan(mindenki mondott minden hülyeséget). sokszor van olyan, hogy melyik a gyorsabb városban: bicikli, vagy autó v tömegközlekedés, ezekben sokat nyer a kerékpár, viszont azt nem mondják, hogy a kerékpáros hány kresz szabályt szegett a közlekedésben 😄
HTS s3rg1nh00
persze,mert SQJ is írta: a biciklisekrõl csak akkor lehet bõrt lehúzni,amikor megveszik a bringát,utána meg...
viszont az tény,hogy városban jóval több a degenerált mind2 oldalon,saját tapasztalat viszont,hogy biciklist ALIG láttam szabályosan közlekedni még életemben...a múltkor áll a busz a pirosnál,4 sávos fõút városból kifelé,egy szál beágazásról zöld van,biciklis a semmibõl a kifelé menõ 2 sáv közepén 30-al sisak,láthatósági,minden nélkül át a piroson két autó közt...azon gondolkoztam,hogy ha én itt csak 30-al kikanyarodok a szerencsétlen kis f astrámmal,a gyerek egy életre megnyomorodik...arról meg nem is beszéltem,hogy arról épp busz is jön ki,és 3-4 métert lehet csak látni a sarkon...ha a zsírúj neoplannal találkozik a gyerek,ott is marad...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

dave9004
jéé kettõ 290498-as üzenet van 😄 látjátok ott a lila ködben ami rátokborult? 😄
témához: aki betartja a kreszt, úgy biciklizik, azt nem fogják basztatni, ahogy az autóst se ha betartja. tanulság: közlekedj ahogy tanították b+!
Az a nagy baj ezzel, hogy nincs normális bicikli út. A járdából lecsíkozott szar nem bicikliút...kerülgetheted a gyalogosokat, pláne a nézelõdõ külföldieket...
Haladni csak olyan úton lehet, ami az útból van leválasztva, vagy fel van festve a piktogram...
persze most közlekedõ biciklisekrõl beszélünk, nem a hétvégi családos kempingezõkrõl...

7131

vagmafia.com

Nem, mindenkinek jobbra tarts van. :-)
de egy városi forgalomban nyilván nem fog senki a külsõbe erõltetve menni...
Egyébként az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kerékpárral csak a két külsõ sávot lehet igénybe venni. 3. vagy annál több sávot csak balra kanyarodáskor. De hát az ember meggondolhatja magát nem? :-))

HTS s3rg1nh00
ott van normális bicikliút is ahol tudsz te is haladni meg az autós is,a #290466ra meg annyit,hogy sehol sem ütköztek,a biciklis nem segítette az autós sávváltását(ami egyrészt a kresz szerint oké,erkölcsileg ne menjünk bele),az autós ezt szóvá tette,mire a biciklis anyagi kárt okozott az autóban...na,akkor ki a hibás?

HTS s3rg1nh00
köszönöm,majd észben tartom,hogyha legközelebb 90-nel városon kívül közlekedek szabályosan és a biciklis a 2 sáv felezõvonalán teker,tudom h.elütés után teperhetek haza,mert én vagyok a hülye.vagy nem?

:-))

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

De, városon kívül sisakban. :-)

lényeg, hogyha nem figyelsz bringásként oda jobban, könnyebben meghalsz egy balesetben, mintha autósként tennéd.

Van egy "táplálkozási lánc" a városi közlekedésben és ezt el kell fogadni. Lehet lázadozni, meg nagyobbnak és erõsebbnek gondolni magad, majd rájössz, hogy jó hülye voltál.

Gyalogos-bringás-motoros-autós-mindenmásbazinagydolog.

FLÉM OFF keccik.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kifli
abban más, hogy egy motoros, tud menni, és mehet is ötvennel, biciklis meg nem...
TVelvet
nahjo azért nyomok valami offot én is

Büdös Bohóc
büdös flémerek vagytok

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Lázadónak mindig izgalmasabb lenni... :-)

VRSDM
érdekes számok (bevallom magam sem gondoltam)

õk viszont nem vettek részt kresz oktatáson, tanpályás és oktatós tanuláson - gyakorláson.

és mégsem ölik egymást halálra.
ránk millió szabály vigyáz mégsem tudunk biztonságosabban közlekedni mint õk.

na erre akartam kitérni.
ha mi a sok szabály mellett figyelnénk is egymásra ... de minek mondom újra a köröket. inkább vicces képeket videókat. koptam növelni a GDP-t 😊

u dont have to listen anybody else but me

*Magyarország, hogy írhattam ezt külön :-((

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na nézzük:

Vietnám 86 millió
Magyar ország: legyen 10 millió az egyszerûség kedvéért

2001:
Nálunk: 1239 halálos áldozat (tavaly 429-volt szóval igen csak javulunk)
Náluk: 10K valamennyi (azóta kb mindig ennyi)

nincs releváns különség, õk úgy szocializálódtak, nekik az a KRESZ, még is nálunk csökkent tetemesen, szóval igen csak javul a morál mifelénk, pár év és összeszoknak a bicajosok autósok, robogósok :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
Naugye, látod te a politikusok mire mennek rá. Haljon meg az ember nyugdíj elõtt, addig meg fizessen minél többet! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
ráadásul a sok függõ tömi a pénzt a rendszerbe aztán hamar kihal és a nyugdija is megmarad!

legyen mindenki narkós dohányos piás biciklis! irtsuk ki õket és itt a csodavilág autósvilág 😄

Sir Quno Jedi
A NAGY SZART! 😄

Pont fordítva van:

A piás jövedéki adót fizet, a dohányos jövedéki adót fizet, a drogos támogatja a maffiát, akik X5-ös BMW-ket és luxusvillákat, meg feketekaviárt vesznek, így adót (is) fizetnek ezáltal, de a hülye sportoló az csak futkározik össze-vissza és KOPTATJA AZ ASZFALTOT (amit a maffia pénzébõl aszfaltoztak 😄)!!!

Na érted?! Ráadásul manapság a sportolók simán meghalnak infarktusban a PÁLYÁN, úgyhogy még a TB költségek sem mérvadóak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

VRSDM
az a világ túloldala. kicsit máshogy mennek ott a dolgok mint itt.

képzeld el londont párizst barcelónát berlint igy ahogy a lenti videón.

szerintem két perc alatt megállna a város. és kihalna a fél kontinens.

/lehet sokan halnak, de kicsit többen is vannak 😊

fura, nekem úgy tûnik, hogy növekszik a halálos áldozatok száma:

traffic accidents in Vietnam

Sir Quno Jedi
Ember, ennyi erõvel a marslakókat is felhozhatnád?!?! Ott kb. egycsilliószor annyi briga/motor/robogó van, mint itt, merthogy szegények és erre telik.

VRSDM
levágta az esgé az elejét. de azért átjön gondolom a lényeg 😄
/nem irja le újra.

sok autós kap jogositványt és mégsem tud normálisan vezetni.
ugyan ez igaz a biciklisekre is

a biciklis nem tud tömegszerencsétlenséget okozni (egymagába) mig az autósnak ez könnyedén sikerülhet (hihi)

szóval oda kell figyelni 😊
én tudok biciklizni, ismerem a szabályokat. nem is ütöttek még el sose (az én hibámból) 😄

Vaxi
ugyanilyen logika alapján:
Végkövetkeztetés: az egészséges sportoló JÓ és kívánatos állampolgár, a dohányos/piás/narkós ROSSZ állampolgár, írtani kell!

demagógia mesterfokon 😉

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

VRSDM
(vagy nem tartják õket) és miért nem halnak meg percenként ? mert figyelnek egymásra.

/biztos sokan halnak nem ezt mondom. de ránézésre veszélyesebb mint itthon. és mégsem 😊

Sir Quno Jedi
Az a törököknél is így van! 😄DDD Azok mennek amerre látnak (na nem mintha nem lenne baleset).