Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"látják önök is, hogy maguk se tudnak biciklzni szabályosan(mindenki mondott minden hülyeséget). sokszor van olyan, hogy melyik a gyorsabb városban: bicikli, vagy autó v tömegközlekedés, ezekben sokat nyer a kerékpár, viszont azt nem mondják, hogy a kerékpáros hány kresz szabályt szegett a közlekedésben 😄
viszont az tény,hogy városban jóval több a degenerált mind2 oldalon,saját tapasztalat viszont,hogy biciklist ALIG láttam szabályosan közlekedni még életemben...a múltkor áll a busz a pirosnál,4 sávos fõút városból kifelé,egy szál beágazásról zöld van,biciklis a semmibõl a kifelé menõ 2 sáv közepén 30-al sisak,láthatósági,minden nélkül át a piroson két autó közt...azon gondolkoztam,hogy ha én itt csak 30-al kikanyarodok a szerencsétlen kis f astrámmal,a gyerek egy életre megnyomorodik...arról meg nem is beszéltem,hogy arról épp busz is jön ki,és 3-4 métert lehet csak látni a sarkon...ha a zsírúj neoplannal találkozik a gyerek,ott is marad...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
témához: aki betartja a kreszt, úgy biciklizik, azt nem fogják basztatni, ahogy az autóst se ha betartja. tanulság: közlekedj ahogy tanították b+!
Haladni csak olyan úton lehet, ami az útból van leválasztva, vagy fel van festve a piktogram...
persze most közlekedõ biciklisekrõl beszélünk, nem a hétvégi családos kempingezõkrõl...
de egy városi forgalomban nyilván nem fog senki a külsõbe erõltetve menni...
Egyébként az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy kerékpárral csak a két külsõ sávot lehet igénybe venni. 3. vagy annál több sávot csak balra kanyarodáskor. De hát az ember meggondolhatja magát nem? :-))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Van egy "táplálkozási lánc" a városi közlekedésben és ezt el kell fogadni. Lehet lázadozni, meg nagyobbnak és erõsebbnek gondolni magad, majd rájössz, hogy jó hülye voltál.
Gyalogos-bringás-motoros-autós-mindenmásbazinagydolog.
FLÉM OFF keccik.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
õk viszont nem vettek részt kresz oktatáson, tanpályás és oktatós tanuláson - gyakorláson.
és mégsem ölik egymást halálra.
ránk millió szabály vigyáz mégsem tudunk biztonságosabban közlekedni mint õk.
na erre akartam kitérni.
ha mi a sok szabály mellett figyelnénk is egymásra ... de minek mondom újra a köröket. inkább vicces képeket videókat. koptam növelni a GDP-t 😊
u dont have to listen anybody else but me
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Vietnám 86 millió
Magyar ország: legyen 10 millió az egyszerûség kedvéért
2001:
Nálunk: 1239 halálos áldozat (tavaly 429-volt szóval igen csak javulunk)
Náluk: 10K valamennyi (azóta kb mindig ennyi)
nincs releváns különség, õk úgy szocializálódtak, nekik az a KRESZ, még is nálunk csökkent tetemesen, szóval igen csak javul a morál mifelénk, pár év és összeszoknak a bicajosok autósok, robogósok :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
legyen mindenki narkós dohányos piás biciklis! irtsuk ki õket és itt a csodavilág autósvilág 😄
Pont fordítva van:
A piás jövedéki adót fizet, a dohányos jövedéki adót fizet, a drogos támogatja a maffiát, akik X5-ös BMW-ket és luxusvillákat, meg feketekaviárt vesznek, így adót (is) fizetnek ezáltal, de a hülye sportoló az csak futkározik össze-vissza és KOPTATJA AZ ASZFALTOT (amit a maffia pénzébõl aszfaltoztak 😄)!!!
Na érted?! Ráadásul manapság a sportolók simán meghalnak infarktusban a PÁLYÁN, úgyhogy még a TB költségek sem mérvadóak...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
képzeld el londont párizst barcelónát berlint igy ahogy a lenti videón.
szerintem két perc alatt megállna a város. és kihalna a fél kontinens.
/lehet sokan halnak, de kicsit többen is vannak 😊
/nem irja le újra.
sok autós kap jogositványt és mégsem tud normálisan vezetni.
ugyan ez igaz a biciklisekre is
a biciklis nem tud tömegszerencsétlenséget okozni (egymagába) mig az autósnak ez könnyedén sikerülhet (hihi)
szóval oda kell figyelni 😊
én tudok biciklizni, ismerem a szabályokat. nem is ütöttek még el sose (az én hibámból) 😄
Végkövetkeztetés: az egészséges sportoló JÓ és kívánatos állampolgár, a dohányos/piás/narkós ROSSZ állampolgár, írtani kell!
demagógia mesterfokon 😉
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
/biztos sokan halnak nem ezt mondom. de ránézésre veszélyesebb mint itthon. és mégsem 😊