Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
A zenélõ floppy/nyomtató se semmi, de ez egy olyan szintû geekség, amilyet ritkán látni. Köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

<#sir>
morcosqtya
Azért a lakás alaprajzot is átrendezte úgy látom.. 😊
Ez a kemény rendrakás..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Hát kire mikor jön rá... 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Solid Snake
Jól keni xD

Sippie
7:32 aztakurva :| asszem beszarnék
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

szomferi

true 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nan76
nagyi nem puha...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Palinko
igen az ûrben nem, az ûrállomáson is azért mert van levegõ bent és terjednek a hanghullámok.
desigo
Szabi84
sosem szerettem cirkuszt, sztem igaza van

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Steve Downie
<#eljen>
Telón szoktam nyomni a Line Runnert, engem arra emlékeztet.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Remek játék. Több a kihívás és nagyobb játékélményt nyújt mint a legtöbb, többgigás fps csoda
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alexease
Pedig terjed, en hallottam a videoban😊))))))
Alexease
Mivel ott elnek, igy valszeg mindenkinek engednek Xkg szemelyes cuccot felvinni, lenyegtelen mennyibe kerul. Meg mindig sokkal olcsobb, mint a begolyozott (z)urhajos es a teljesen szetvert urallomas😄DDDDDD
Azt nem kell tesztelni, mivel ott nem terjed.
Palinko
mert 1 kg felvitele is 10 000$ és gondolom vannak hasznosabb cuccok is amit vihetnek helyette.
edios
jó lehet ott fent (...) a hangulat, néha rendet rakhatnának 😊

milyen jó lenne, ha lenne olyan ûrállomás, ahol van gravitáció, lehet gyalogolni, vannak esetleg szobák stb. de jelenleg ott tartunk, hogy ûrsikló helyett 60-as évekbeli tákolmány szállítja vissza õket 😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Alexease
Jok a hangok:

Dzsini
Mekkora meló lehetett...

"It was the cheapest way to simulate low gravity."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Alexease
Es ezert az 1 gitaros jelenetert, felepitettek egy teljes fake urallomast?!😊))))
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

LasDen
ugye???<#sir>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

norbre
gondolom úgy értette hogy FÉK=>FAKE

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

GyuriX2572
úristen devicces..... miez, féktárcsa?!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DanielT
Fake! AZ! Ú-R-I-S-T-E-N. <#falbav><#wilting>
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

norbre
pl lehet tesztelni hogy a zûrben hogy terjed a hang <#zavart1>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

passatgt
csak azt nem vágom miért van ilyen rendetlenség😄

w77d
miért ne engedélyeznék egy ûrállomásra, ahol van hogy hónapokig ott élnek az emberek?

Palinko
kicsit fakenak tûnik, nem hiszem hogy engedélyeznének gitárt stb felvinni.
RatBaG
elég komoly kis labirintus

Per Aspera Ad Inferi.

Solid Snake
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LasDen
ez olyan szomorú....

BenedekFeco

BenedekFeco