Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Aquir
puhán kell nyomni. problem? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BenedekFeco

Marci0115

Marci0115

BoneDragon
<#violent><#idiota>

Dzsini
van otthon tartalék billentyûzet? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
645+347

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG
"Túl a varázsláson" <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
fél éve is röhögtem a reklámjukon😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

ZoRaL

Alexease
Az Indavideo egy foss, en otthon semmit nem tudok rajta megnezni:/

YT-on itt van, a tobbi resszel egyutt:
kifli
Indavideót hogyafaszba kell ide beszúrni?

LINK-be teszem a videot, mert nemtudom hogykõõ, youtube-on meg nincs kedvem most megkeresni 😊
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Õ fogta vissza magát, nem a filmet lassították - ugyanúgy, ahogy Jet Li, Jackie Chan és a többi hasonló képzettségû figura - a filmnek látványosnak kell lennie, nem valódinak, és ha bénák között van, akkor kénytelen bénát játszani. 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
ígyvan

aminemigaz azt leveszi onnan a szijáé

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Metalmilitiakid
Én nem veszem biztosra, de az után, hogy szinte minden filmjében lassítani kellett a harcjeleneteket, hogy a nézõ évezhesse, mert olyan gyors volt, én azon sem lepõdnék meg ha tényleg képes volt nuncsakuval pinpongozni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Dzsini
Én a lézerkardot (magyarul fényszablya, Han Solo szerint spádé) sem hiszem el a starwars filmekben, ezzel kapcsolatban is szkeptikus vagyok, pedig:

"Always trust everything you see online." -Wolfgang Amadeus Mozart

SzirmosSzisza
SQJ a jutubeon látta, biztos igaz !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
Most láttuk pingpongozni, avagy sem!? Láttuk! Naakkor?! 😄DD Amúgy szerintem simán megcsinált ilyeneket élõben is, én nem kételkedem benne egy pillanatig senem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini

Dzsini
Azt ugye tudod, hogy az egy Nokia mobiltelefon reklám volt, és Bruce halála után kb. 35 évvel készült?

Sippie
élõben látta!!44négy
Sir Quno Jedi
gõzöm sincs céges http proxyn nem jön át ilyesmi

Casillas
de ugye nem erre gondolsz?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sir Quno Jedi
Na én mióta láttam Bruce Lee-t nuncsakuval pingpongozni (és JÓL), azóta asszondom BÁRMI lehetséges és könnyen meglehet, hogy amiket néha látunk ilyen csingcsüng filmekben és hitetlenkedünk, azt vannak akik ÉLÕBEN meg tudták anno csinálni.

Pl. a Mátrixban a kis ferdeszemû tanítványok simán megcsinálták azokat a mutatványokat, amiket a színészekkel mindenféle drótokkal, meg trükkökkel vettek fel (és azok még így is megsérültek). Öreg mester mondta, hogy ilyet, meg olyat és azok mentek ott azonnal megmutatták IRL, hogy mit kell majd a filmben összehozni. He?!

pedobear
Nesze amit tudni lehet róla: Izlandon van.

Island Iceland gave to Bjork

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

pedobear

Büdös Bohóc
Az Ip Man filmet ajánlom mint relative új verekedõs film, ha még nem láttad. Történet is fasza, színészi játék is tetszett, annak ellenére, hogy távol-keleti és a verekedõs jelenetek meg full hihetõ betalálásokkal vannak megfûszerezve.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

azért nálam örök etalon marad Jackie Chan :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pedobear

Dzsini

Frequency
Nálam még mindig ez az alap jelenet...van benne vágás,de nem töménytelen.

Magnum PI
Ez mekkora 😊. Nem is látod mi történik akkora kaboom feliratok vannak 😊

Kaszkadõrök ide, vagy oda, nálam itt kezdõdik egy jó kis bunyó!
Magnum PI
Kapnak rendesen, de védõfelszerelés van rajtuk, plusz azért ne gondolod hogy egy 70 kilós gyerek úgy megrúg egy másikat hogy 4 métert hátrarepül majd csúszik a földön még 4 et. Õket is dróttal rángatják (van fent sok hogyan készül videó).

Solid Snake
<#love11><#hehe>
LasDen
3-4 tucat rosszfiú mindenféle fegyver nélkül???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

The Protector
😊Õ van a kis képemen,meg a név.Egy picit szeretem a színészt meg a filmjeit😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DanielT
Itt szerintem a sokkal nagyobb elismerést azok érdemlik akiket az emeletrõl a földhöz csapkod.
Dzsini
A kaszkadõrnek az a dolga, hogy kapjon rendesen (bátyám az, mesél eleget), a színészeket nem bántjuk, mert ha õ megsérül, áll a forgatás, ezért ritkábban engedik õket hegyes, éles, kemény dolgokkal érintkezni. Ha a kaszkadõr sérül meg (jóval ritkább, hiszen õ képzett, tanult esni és pofont kapni, sokan harcmûvész irányból jönnek), akkor van helyette másik.