Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
De tessék, talán ez még nemvót:

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Õ gyakorlatilag BÁRMIre rá tudja mondani, hogy bazmeg.
"- Hallom Shar-Pei-eitek vannak...
- Ja, bazmeg, három bazmeg." <#zavart1>#zavart1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Amúgy egy kiemelt videó alapján nehéz megítélni õt.
Fõleg hogy száz éves a videó.Azóta 2 gyermek+feleség.Mûvészeti vonal megmaradt és az állat beszólásai is változatlanok.
Annó én is taszítónak/humorheroldnak tartottam, de nálam is ak épek gyõztek meg.(plusz késõbb a háttérinfók)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mindegy.
Végül a mûtermére ránéztem, a képei meggyõztek. Absztrakt expresszionizmusban szakmailag helyén van az úriember..
Még ha ez a kommunikációs stílus számomra túl nyers, hatásvadász is.. a tehetségét (vizuális kultúra terén) nem kétlem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
██
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Aztán elkezd mindenki rohanni a másik ajtóhoz amelyik kinyílt. Ez fõleg tömegbe érdekes szokott lenni 😄
Valakinek nincs meg a Cyanide & Happiness azon sora, ahol különbözõ rasszú emberek (afrikai, ázsiai stb) mondanak ilyeneket, hogy "Black Pride" stb, s a végén a fehér manus felbuzdulva mondja hogy "Whate Power", erre a köv napi újságban rasszistaként szerepel?
Illusztrációnak kellene egy elõadáshoz 😄
天使たちは私を見守る

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo