Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

passatgt
magyarokat néztem, bingmapson font van mind😊

http://binged.it/GTA93V
http://binged.it/GTAVOk

BenedekFeco
A pics@ba, tényleg. De ez szöveg nélkül van... :-)
De tessék, talán ez még nemvót:

7131
ez is.

vagmafia.com

pedobear
ezmávót

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

fixon
Ilyenekben laktak a marsupilamik. Egy álom

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

morcosqtya
A folyamatos (erõltetett) bazmegelésével egyik ismerõsömre emlékeztet.. 😊
Õ gyakorlatilag BÁRMIre rá tudja mondani, hogy bazmeg.

"- Hallom Shar-Pei-eitek vannak...
- Ja, bazmeg, három bazmeg." <#zavart1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tutituti
Szüleimmel járt egy suliba.Már tini korában sem volt totál normális,de mindenki bírta mert alapvetõen egy kedves ember volt.
Amúgy egy kiemelt videó alapján nehéz megítélni õt.
Fõleg hogy száz éves a videó.Azóta 2 gyermek+feleség.Mûvészeti vonal megmaradt és az állat beszólásai is változatlanok.
Annó én is taszítónak/humorheroldnak tartottam, de nálam is ak épek gyõztek meg.(plusz késõbb a háttérinfók)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Krinyo
Valahogy nekem is ez az érzésem. Antipatikus, idegesítõ, obszcén, de mégis van benne valami.

pamparampa
Hát ez elég undorító.Mármint a pasas.

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Egy Genius hangszóró, rajta egy kerámiából formázott világítótoronnyal meg elõtte egy tál sós mogyoró... ideális eszközök nemde? <#idiota>
morcosqtya
Paródia? Show? Performansz? Felvett stílus vagy egy õszinte önvallomás?
Mindegy.

Végül a mûtermére ránéztem, a képei meggyõztek. Absztrakt expresszionizmusban szakmailag helyén van az úriember..
Még ha ez a kommunikációs stílus számomra túl nyers, hatásvadász is.. a tehetségét (vizuális kultúra terén) nem kétlem.

Firerock
Csak nem B-vel kezdõdik és arcelona-val végzõdik?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
Jön a tavasz.. 😊

Pyotr
Régen csináltak olyan szivatásokat strandon, hogy strandlabdát telefújnak sziloplasztal és elguritják valami random páciens felé , hogy rúgja vissza😊 szóval valami hasonló este történt itt is szerintem.

&#9608;&#9608;

pajti

Hegi90
te vagy a szép

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bardocz
Pedig csomószor van, hogy szimplán bkv-s ruhában utaznak valahova. Múltkor egyik utolsó villamoson csávó bkv-s ruhában felszállt, elõvett egy sört, és elkezdte szürcsölgetni 😄 Basszus, utolsó villamosokon milyen emberek szoktak lenni, ilyen zs kategóriás diszkótöltelékek. Annyi lófejû, miniszoknyás, tûsarkúban járni nem tudó csajt sehol nem látni egyszerre. Párjaik is hasonlóan szépek.
Animefox
És ha meglátják rajtad a bkv egyenruhát akkor mindenki oda jön hozzád a buszon hogy jegyet akarnak tõled venni... meg se tudsz szólalni a meglepõdéstõl hogy mi a faszt akarnak tõled és azzal a mozdulattal már nyúlnak is a pénztárcájukba hogy fizessenek... "egyet kérek" :S

Norbi1990
Én azt szeretem amikor nem jeleznek a buszon és utána csodálkoznak ha nem nyílik ki az ajtó 😄
Aztán elkezd mindenki rohanni a másik ajtóhoz amelyik kinyílt. Ez fõleg tömegbe érdekes szokott lenni 😄
Animefox
Igen és ha valamiért nem nyílik az ajtó akkor keservesen felkiált hogy nyissa kiiii!!!! Le akarok szállni!!!!

bardocz
Igaz az, hogy az idióta utas üti az ajtót, ha van nyitógomb, és nyomkodja a lemezt, ha nincsen? 😄
Animefox
Dehogynem... békávés vagyok és a saját szememmel látom hogy többnyire parkolásra használják... mai kocsik már nem robbannak csak úgy le, azok az idõk elmúltak. Még egy 20 éves jármû se tud úgy bedögleni...

w77d
hát igen, ma már tényleg nem lehet megmondani most éppen mi van 😄

Animefox
Ma egy autós leállt a busz megállóban és kirakta az elakadás jelzõt... pár perc múlva jött a busz és dudált meg villogott a kocsisnak hogy menjen tovább, de a kocsi tulaja jelzett hogy most tényleg lerobbant a kocsi és nem pedig instant parkolásról van szó... xD

tomsolo
😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Animefox

Vitez77
Hali!

Valakinek nincs meg a Cyanide & Happiness azon sora, ahol különbözõ rasszú emberek (afrikai, ázsiai stb) mondanak ilyeneket, hogy "Black Pride" stb, s a végén a fehér manus felbuzdulva mondja hogy "Whate Power", erre a köv napi újságban rasszistaként szerepel?
Illusztrációnak kellene egy elõadáshoz 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

passatgt
akkor lenne rajta 1 milla hasznuk, maximum, de szerintem még annyi se😊

Valójában a levegõ.

Alexease
Gondolom, egy ilyen elorendeles utan, heves szivdobogasuk lenne, es mar a nyaralast terveznek😉 <#zavart1><#idiota>

pedestrian
A függöny?

BenedekFeco

tomsolo
Majd nézz szét egyszer pl. videókártyáknál nem a gaming vonalon, hanem profi felhasználásra, hol kezdõdik az áruk és hol végzõdik.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pajti

passatgt

BenedekFeco

De attól csak másfélszer lesz hosszabb a farkad, ettõl meg a duplája!

passatgt
Az játék gép, más kategória a kettõ

A fullos, mindent-bele AlienWare gépeknek nincs ilyen áruk, pedig azokban aztán tényleg csúcs cuccokat pakolnak. Na mindegy, nem offolom tovább a topikot.