Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
9:31-tõl:
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amcsiban is oltogatják ezerrel egymást...ilyen a versenypiac...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ezért tényleg szükség van igazán jó hálózatra amire mindenhol minden helyzetben számíthatsz.
nyíltabban is mehetne a fika
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amiért még írok az az, hogy állítólag a KIKben is árulnak ilyen szarokat és az meg csak 290 forint 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Be creative :p
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
iExecutor a jó.
ÉÉÉÉS MÁR PITTYEGEK!! 😄DWFSGFD
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Már a látványától beugrott az emlék, ahol akkor voltam amikor elõször láttam, illetve szórakoztam vele. Megvan a helyiség, a napszak, a hangulat, minden beleégett az agyamba. Persze már nem tudom, hogy pontosan hol volt, csak a környezet ragadt meg, nagyon furcsa érzés.
Persze nem az enyém volt ez az akkori ûrtechnika, hanem apámé, de ha jól emlékszem egy idõ után átruházta rám 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3