Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Wasted guy.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

kalee
Bizony, bizony...legnagyobb<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
9:31-tõl:

Metalmilitiakid
annyira erõs a motor, hogy megemeli a kocsi orrát, az tartja vissza amíg vissza nem esik 4 kerékre.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mi az a két kis kerék a kipufogók alatt?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
jón agy pacsker<#wow2>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Master91
SzirmosSzisza
Az inspirálta, de nem értem miért lenne szar utánzat :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ulvar
szerintem semmi gond nem volt a reklámmal...

Amcsiban is oltogatják ezerrel egymást...ilyen a versenypiac...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
az és megint dühbe jövünkbe volt azt hiszem, mikor egy hasonló fotót éppen így javít ki Hill 😊
pamparampa
"élesen balra!"

ezért tényleg szükség van igazán jó hálózatra amire mindenhol minden helyzetben számíthatsz.
nyíltabban is mehetne a fika

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

artschi
én is, még jó hogy nincs senki az irodában 😄DDDDDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Digedagék Amerikában.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

vixo
és a videó címe: before it was mainstream!!! 😄 😄 😄

Sippie
ez a macskásnak egy nagyon szar utánzata
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fuhuuu, sikítok 😄 köszi a korrekciót, szedem 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

CodeRed
Tegnap botlottam bele valamelyik csatornán a Seagal féle rendõrös realitybe, de folyamatosan az járt a fejemben, hogy jézusom...Bud Spencer megborotválkozott. :-D

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RelakS
ezen én most hangosan nyerítek XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

gabber_saviola
uhh 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Büdös Bohóc
(azóta egy kis workaroundot találtam, hogy free legyen, de most mind1)

Amiért még írok az az, hogy állítólag a KIKben is árulnak ilyen szarokat és az meg csak 290 forint 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ollie
Nem, 6 USD szállítási költség és 3 USD ÁFA még rájön.

tugyiti
jó hogy alá is mûttetném a golyóimnak
Dzsini
Egy csepp aktualitással:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

extra sensory
jo, nem kell ilyen konzervatívan gondolkodni... 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Büdös Bohóc
Amazonon 7 dollár, free shipping, csak azt nem tudom, hogy nekünk is free a shipping? Mert ebayen sok helyen tényleg az.

DanielT
Köszi, de én nem használni akarom, hanem az eredeti, a nosztalgiafaktor miatt érdekes 😊

Teppik Amon
Tessék besétálni a boltba, BP, Petõfi híd, pesti hídfõtõl fél perc, rendelést leadni helyben és megígértetni hogy hoznak. Vagy emilben leírni százszor nekik hogy lécci lécci hozzatok.. stb.
Be creative :p

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Büdös Bohóc

DanielT
És most ugrott be, hogy ezzel komplett jeleneteket játszottam el 😄DD Pl jön a szirénás ótó, aztán lövések, majd robbanás! JEAH! 😄
DanielT
Megint rákerestem és most megtaláltam iPhonera is, a videón rossz néven szerepelt.

iExecutor a jó.

ÉÉÉÉS MÁR PITTYEGEK!! 😄DWFSGFD
RelakS
executor néven van droidra is 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Büdös Bohóc
(és jelenleg nincs készleten <#rinya>)

Büdös Bohóc
á köszi. Bár a retró faktor miatt a lentin gondolkodom, mert az ugyanaz, mint volt kiskoromban XD

Teppik Amon

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Büdös Bohóc
amazonon 7 dollár free shippinggel, must have 😄

DanielT
Ezazzzz 😄

Már a látványától beugrott az emlék, ahol akkor voltam amikor elõször láttam, illetve szórakoztam vele. Megvan a helyiség, a napszak, a hangulat, minden beleégett az agyamba. Persze már nem tudom, hogy pontosan hol volt, csak a környezet ragadt meg, nagyon furcsa érzés.

Persze nem az enyém volt ez az akkori ûrtechnika, hanem apámé, de ha jól emlékszem egy idõ után átruházta rám 😊
Büdös Bohóc
megvan geci

DanielT
Sajnos már nem találom az app store-ban 😞
Sir Quno Jedi
Szal. akasztanál egyet a péniszgyûrûdre is?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Büdös Bohóc
Várjunk csak ez nem az a kulcstartó. Erre is emlékszem, de ez nem az volt... Volt egy hasonló kulcstartó akkortájt, ami füttyszót érzékelte és visszapittyent.

Büdös Bohóc
ÉN AKAOK AKAOK

Büdös Bohóc
legjobb kulcstartó a világon vaze, nem tudtad elveszteni. Fütyültél és visszapittyent, a szoba másik végébõl akár. EZÉRT akarok egy ilyet mostanság, minden cuccomra raknék egyet XDDD

SzirmosSzisza
Inkább "adjá' enni"