Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
asszem nem csak szerintem tök szarok ezek a trollfizikás poénok...

http://www.tenke.hu

Büdös Bohóc
te meg biztos keveset szocializálódtál és nem tudod mi az a poén.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tenkenorman
hát te is csak félig meddig olvasgattál einstein bácsitól, vagy csak nem figyeltél eléggé a középiskolában.

http://www.tenke.hu

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

morcosqtya
Akkor nem órákon jár az eszed mintahogyan most(anság) nekem de. <#ravasz1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Metalmilitiakid
az a vicces, hogy tényleg létezik valami tudatalatti tudás, mert egyiket sem ismertem, de mégis finomszerkezetit olvastam helyette alapból is, most néztem csak vissza, hogy nem az van ott 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morcosqtya
Hopp.. FAIL.
Finomszerkezeti. 😊
Máson jár már az eszem úgy látszik.

Mint a viccben:
- Professzor Úr, a múltkori elõadáson azt ígérte ma az agyról fog beszélni.
- Iiigen, igen, de .. most más van a fejemben.

pajti

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

pajti

NagyiBMX
finom micsoda?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Sir Quno Jedi
Naná. Mint mechanogodzilla az óriáspillangók ellen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Még jobb lenne ha a Titanic átalakulhatna egy gigantikus robottá és úgy harcolna a gonosz ellen. És persze az amerikai hadsereg segítené.
Sir Quno Jedi
Fel lehetne turbózni az biztos. Kellene bele pár x-szárnyú, valami alien faj ami támad, meg sok-sok erotika és vérengzés. Simán blockbuster lenne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sferrari
Egész jó film lenne 😄

http://f1ferrari.hu

edios
michael bay-es résznél már nagyon vigyorogtam 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

morcosqtya

én igen, mert én nem szeretem a sört <#vigyor3>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

morcosqtya

Krinyo
viszont csokis dobozba rejtett sörnek örülnék.

byzhouse
szerintem egyikünk se örülne, ha csomagolás alatt csoki rejtõzne sör helyett

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Marci0115

Fiúknak Húsvétra:
morcosqtya
Itt egy nyilvánvalóbb, most lõttem: 😊

Seth
A lényeg, hogy 1000 emberbõl 1 értette a poént,az is te voltál 😊

PSN ID.: Beegabor

morcosqtya
1. az 1 mióta az?
:-)
2. a prímszám hogy "jött" a részecskefizikusból?
:-)
3. Nem, hanem a finommechanikai állandó értéke miatt

huh ezen besírtam😊

vérpocok
Mert az összes prim szám? <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bokafix2
hmmm... ninja ket?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pajti

BenedekFeco
We can rebuild him. We have the technology.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

morcosqtya
Házszám alapján valami részecskefizikus lakhat itt.. 😊)

morcosqtya
SOON..

BenedekFeco

morcosqtya

edios
semmi kül, random japán játék:

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Daell Drow
Mindenkinek jo hazi nyulat. 😊
morcosqtya

http://gaborszantai.co.uk/

morcosqtya

Bolgár rendõri jelentésekbõl:

A holttesten 10 és 20 sztotinkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 leva 20 sztotinka.

A tettes üldözése közben Ivanov törzsõrmester a levegõbe lõtt. Sajnos nem talált.

Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett.

... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik...

Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettõ halálos volt, a másik kettõ szerencsére nem.

Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt.

A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.

Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztetõ lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire.

Kirilov úr szexuális adottságával ijesztgette Koleva úrnõt, és nevezett szexuális adottságot Kolena úrnõ csak azt követõen engedte el, hogy erõszakot alkalmaztunk vele szemben.

... s végül fejével hosszasan bántalmazta az õt kihallgató õrmester cipõjét...

Közlekedési rendõr jelentésébõl:
"Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!"

Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaski századost, amelytõl annak lerepült a sapkája...

Minden emberben, még a legrosszabban is, van valami jó. Ezért kérem, hogy fokozott figyelemmel végezzék a motozást! (szolgálati utasítás az ügyeletes rendõröknek a szófiai fõvárosi rendõrkapitányságon)

Petrov õrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erõszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendõri intézkedésnek való ellenszegülésért.

Az említett napon a szolgálatban levõ Ivanov õrmester körözött veszélyes bûnözõt észlelt a tömegben. Az illetõ elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy.

... A Kiro Király nevû szeszfõzdében végzett házkutatást követõen sem én, sem Georgiev õrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgiev õrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendõrõrsre - nem emlékszem.

Tegnap a 12. emeletrõl kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltûnt a 8. és az 5. emelet között.

Tegnap Petrov hadnagy és Ivanov õrmester szolgálata teljesítése közben rajtaütést hajtott végre egy bûnözõkbõl álló bandán. Az ezt követõ üldözés során a rendõrök két figyelmeztetõ lövést adtak le a levegõbe, de hiába. A továbbiakban Ivanov õrmester kivételes bátorságot tanúsítva Petrov hadnagyra adott le figyelmeztetõ lövést. Ennek hatására a bûnözök megadták magukat. Utóirat: Petrov hadnagyot kitüntetésre terjesztettük elõ.

A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott.

A közlekedési rendõrség jegyzõkönyvébõl: "A baleset helyszínén a következõket állapítottuk meg: az útkeresztezõdésben álló Zaporozsec vezetõje autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetõje a helyszínen belehalt sérüléseibe..."

Válóperes bíróságon: "Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nõk elõtt levetkõzni!"

Tegnap a "Kosarite" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendõröknek sikerült elmenekülniük.

FalseHeLL