Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
http://www.tenke.hu
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Finomszerkezeti. 😊
Máson jár már az eszem úgy látszik.
Mint a viccben:
- Professzor Úr, a múltkori elõadáson azt ígérte ma az agyról fog beszélni.
- Iiigen, igen, de .. most más van a fejemben.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
:-)
2. a prímszám hogy "jött" a részecskefizikusból?
:-)
3. Nem, hanem a finommechanikai állandó értéke miatt
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

http://gaborszantai.co.uk/
Bolgár rendõri jelentésekbõl:
A holttesten 10 és 20 sztotinkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 leva 20 sztotinka.
A tettes üldözése közben Ivanov törzsõrmester a levegõbe lõtt. Sajnos nem talált.
Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett.
... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik...
Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettõ halálos volt, a másik kettõ szerencsére nem.
Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt.
A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.
Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztetõ lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire.
Kirilov úr szexuális adottságával ijesztgette Koleva úrnõt, és nevezett szexuális adottságot Kolena úrnõ csak azt követõen engedte el, hogy erõszakot alkalmaztunk vele szemben.
... s végül fejével hosszasan bántalmazta az õt kihallgató õrmester cipõjét...
Közlekedési rendõr jelentésébõl:
"Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!"
Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaski századost, amelytõl annak lerepült a sapkája...
Minden emberben, még a legrosszabban is, van valami jó. Ezért kérem, hogy fokozott figyelemmel végezzék a motozást! (szolgálati utasítás az ügyeletes rendõröknek a szófiai fõvárosi rendõrkapitányságon)
Petrov õrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erõszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendõri intézkedésnek való ellenszegülésért.
Az említett napon a szolgálatban levõ Ivanov õrmester körözött veszélyes bûnözõt észlelt a tömegben. Az illetõ elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy.
... A Kiro Király nevû szeszfõzdében végzett házkutatást követõen sem én, sem Georgiev õrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgiev õrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendõrõrsre - nem emlékszem.
Tegnap a 12. emeletrõl kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltûnt a 8. és az 5. emelet között.
Tegnap Petrov hadnagy és Ivanov õrmester szolgálata teljesítése közben rajtaütést hajtott végre egy bûnözõkbõl álló bandán. Az ezt követõ üldözés során a rendõrök két figyelmeztetõ lövést adtak le a levegõbe, de hiába. A továbbiakban Ivanov õrmester kivételes bátorságot tanúsítva Petrov hadnagyra adott le figyelmeztetõ lövést. Ennek hatására a bûnözök megadták magukat. Utóirat: Petrov hadnagyot kitüntetésre terjesztettük elõ.
A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott.
A közlekedési rendõrség jegyzõkönyvébõl: "A baleset helyszínén a következõket állapítottuk meg: az útkeresztezõdésben álló Zaporozsec vezetõje autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetõje a helyszínen belehalt sérüléseibe..."
Válóperes bíróságon: "Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nõk elõtt levetkõzni!"
Tegnap a "Kosarite" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendõröknek sikerült elmenekülniük.