Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I would like to fuck your pussy,
"Meglocsollak, állj meg itt!
Come on baby, 5uck my d*ck!"
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
tipp: nevekre is tessék figyelni

Keresek egy képet, amin egy ázsiai pár csókolózik, a srác kosaras, a csaj meg kicsi és a labdára állva csókolózik. Megvolt, de nem találom, talán már elveszett. Tudom nem itt kéne, de hátha látta valaki innen és megvan neki. Nagyon örülnék. 😊) köszi
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
csinálnak vele közben,Bono a refrénnél a fülébe énekel....

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Viszont abban a kinectes borzadályban a 0:55-1:03-ig tartó résznél tedd a szívedre a kezed és mondd, hogy seems legit.
Egy csávó meg kiszállt a kocsiból és befenyítette a mögötte állót XD
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
elképzelem ahogy az izzadt, sörszagú, üszkös segédmunkás sárosan tolja benne a B-30-as falazótéglát… 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.