Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

Krinyo
Vagy inkább rájöttek az elsõ videónál, hogy ezzel lehet nézettséget generálni és pénzt keresni, ezért csinálják a sok kamu szart.

hát, ebbõl már tényleg úgy tûnik, hogy az. eddig csak abban a hitben éltem, hogy megjátssza, de ez már inkább fogyatékosságnak tûnik.

The Matrix has you...

Calver
próbáld meg beszúrni még egyszer ugyanonnan, én bízok benned, negyedszerre biztos meg fog jelenni a kép.

"The trees move. Do you not see it?"

vérpocok
Micsoda döbbenetes HD felbontású cickeráj ez már... ari faktort oda-vissza kimeríti. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Mr_no_NaMe
Amúgy az csak nekem jutott eszembe, hogy értelmi fogyatékos ez a szerencsétlen?
LasDen
manapság drága egy biztonsági öv...gyereket meg minden sarkon találni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
Ráadásul biztos meg se állnának segíteni a gyereknek, hanem csak azt néznék, hogy mennyire sérült meg a biztonsági öv!!!44 Remélem nem fizet a biztosító se nekik!!!!!!!!!!4444444négynégyné

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Alexease
Ha karamboloznak, akkor meg levagja a gyerek fejet a biztonsagi ov😉
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

AtiRadish
Lool ez mibe volt ?😄😄

Gumikesztyûben, de mezítláb. Gratulálok. 😛

magic burger

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

flashpointer
Nem ez volt aki távirányítót dugdosott egyszer a seggébe? 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

kemszi2
ez a megfelelõ átkötés 😄
Adaaam
rakok már egy aranyos macsekot hogy visszatérjen a topic egyensúlya..

everything's better with music

Bronx South
Nem hiszem, inkább így lett nevelve. Nézd meg a közeget amiben él, ráadásul az apja nem mer lekeverni egy kibaszott pofont neki pedig 5x akkora. Ez a csávó megtanulta hogy így tudja érvényesíteni az akaratát, hidd el 2-3x meglenne agyalva a búrája összehúzódna. Isten óvja hogy ennek családja legyen majd. <#levele>

BoneDragon
Ez a gyerek tuti agyisérült.

Vaxi
linkelné azt a videót valaki, amin egy srác belerúg egy nagyot (karatézik) egy lépcsõ korlátjába, aztán lefikázik a lépcsõn? 😄 köszi 😊)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Bronx South
Jól van, megnyugodtam, hogy nem csak engem baszott fel agyilag! 😄
pamparampa
élve ásnám el.idegbeteg fasz.<#boxer>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Smicy2
Smicy2
1:47 😄

Charade GTti

Smicy2
vicces hogy a testvére mindig ott van és röhög😄

Charade GTti

Bronx South
Ám ez a csávó nincs megjátszva... XDDD

Aki nem akarja az egészet nézni az két perctõl nézze. 😄D

pamparampa
szerintem eléggé gay az aki a seggébe távirányítót dug<#eplus2>

FalseHeLL
Nem érti a fekete pólós srácot az akcentusa miatt + nem akarja mondani azt, amit kér. Aztán hall egy szót: gay(meleg, homosexuális) és azt hiszi, hogy õrá mondja és ezen akad ki a végén.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Bronx South
Ha jól értem a fekete pólóssal nem tud megegyezni a gyerek arról hogy mit kéne a kamerába mondania, igazából nem csinálja jól amit kéne de õ azt hiszi hogy igen, azt számára ez elbaszott idõ és elkezd rombolni. 😄 Ez a lényeg.

Aquir
hiszti, biztos fék, stb.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Valaki mesélje már el, az angolul kevésbé jól tudó egyéneknek, hogy pontosan mi volt a srác baja?
Amúgy, valamiért olyan érzésem volt közben, hogy ütném míg mozog! 😄
BoneDragon
Ez tuti megrendezett (vagy nem). Jó nagyot lebasztam volna ennek a kis csicskának...

Bronx South
Ez ugyan az a gyerek aki rángatózott és visított mert törölték a wow accountját. XDDD

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
beteg^^

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

pamparampa
mert kanca, be akar jönni a csõdörnek<#buck>

pamparampa

LasDen
az díszítõ elem...hogy még szebb paci lehessen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mé' van hosszú szempilla a patáján..?

Bokafix2
fúly de buzis <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

0Fritz0
Éééééss tá-dám, Talpman megérkezett!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

pamparampa
vótmá'?

(idegbeteg kategória 😄)

pamparampa
a legfinomabb<#finom>

LasDen

LasDen
nesztek póni...😄