Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
"The trees move. Do you not see it?"

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Emancipate yourself from mental slavement!

everything's better with music
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Charade GTti
Aki nem akarja az egészet nézni az két perctõl nézze. 😄D
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy, valamiért olyan érzésem volt közben, hogy ütném míg mozog! 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.