Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Persze ettõl még érthetõ, ha valaki elborzad ettõl az egésztõl. :-)
ez meg a kedvenc kedvcsináló videóm (becs szó utolsó, tudom, hogy nagyon egyéb kategória. :-)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
csak elkezdem olvasni, és akkor mondom magamban, hogy ilyen nincs, ez kamu, és akkor felnézek az oldalra, és akkor veszem észre, hogy "jah, ez a hírcsárda"
De ha az index hivatalos oldalán lenne fönn, még akkor is beírnám még máshova hogy tényleg igaz e
(nem ugyanaz a kategória, de ez kb olyan mint aki a múltkor belinkelte a Story magazin fõcímoldalát, hogy "Mészáros János Elek titokban felásta szerelme kertjét!" Vagy valami ilyesmi. Nah ott is vagy 5-en rákérdeztek, hogy ez most komoly, vagy photoshop 😄 )
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez meg egy pici durva szerintem sampon reklámnak 😄
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
3:05 - USS Abraham Lincolnon poén <#eljen>#eljen>
meg a fókás xD
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
http://f1ferrari.hu
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!