Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Úgyérted Pantene?

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
ez a legjobb reklám amit életemben láttam a loreal felirattól eltekintve.hihetetlen volt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo
Csá!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

milk4

Csá

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tomsolo
Nem igazán humoros vagy aranyos, de jó:

jaja, rögtön felcsillant a szeme :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hogy nézi a csaj az ujjait <#idiota><#idiota>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Roger6
"kb annyira bonyolult megtartani magukat 4 ujjperccel" - gondolom milyen jó állapotban lehetnek az ujjaik. Persze respect nekik, hatalmas teljesítmény.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pamparampa
"mint nekünk lóbálni egy szatyrot két sörrel."<#taps>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

ejtõernyõ :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

flashpointer
elsõ vidi 3:18as él még?

Emancipate yourself from mental slavement!

a legviccesebb az egészben, hogy bármilyen hihetetlen, de 10 év rutinnal kb annyira bonyolult megtartani magukat 4 ujjperccel (nem ujjal), mint nekünk lóbálni egy szatyrot két sörrel. :-)
Persze ettõl még érthetõ, ha valaki elborzad ettõl az egésztõl. :-)

ez meg a kedvenc kedvcsináló videóm (becs szó utolsó, tudom, hogy nagyon egyéb kategória. :-)

a sors fintora, hogy a srác elõtt Dan Osman volt a freesolo király, nos már meghalt, úgy hogy kötéllel volt biztosítva.

hát ezaz, ha valamire megtanítja az átlag földihalandót a mászás, az az, hogy az elsõ 10 évben csak kötéllel, de inkább utána is, mert nincs loadgame :-)

Sir Quno Jedi
Azt hívják természetes szelekciónak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pamparampa
aztán majd rohadtul kell sajnálni amikor leesik és meghal<#wow3>

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

ocskoszilard
kötél nélkül még nem mernék nekimenni, kötéllel simán 😄

Broafka
nem, nem szoktam azért ilyeneket csinálni 😊
csak elkezdem olvasni, és akkor mondom magamban, hogy ilyen nincs, ez kamu, és akkor felnézek az oldalra, és akkor veszem észre, hogy "jah, ez a hírcsárda"
De ha az index hivatalos oldalán lenne fönn, még akkor is beírnám még máshova hogy tényleg igaz e

(nem ugyanaz a kategória, de ez kb olyan mint aki a múltkor belinkelte a Story magazin fõcímoldalát, hogy "Mészáros János Elek titokban felásta szerelme kertjét!" Vagy valami ilyesmi. Nah ott is vagy 5-en rákérdeztek, hogy ez most komoly, vagy photoshop 😄 )

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

bajgunar
Látszik a fején, h nem épp elméjû. <#zavart2>
egyéb kategória, ehhez képest a "hídmászás" unalmas, pihentetõ elfoglaltság :-)

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Broafka
jaj ez a kamu hírportál ez kikészít, mindig azt hiszem, hogy igazak a hírek benne, úgy elõtudják adni (és amilyen idióta a mai társadalom már bármit elhiszek kb...)

Adaaam

everything's better with music

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sippie
Szíria cenzúra? Ennyire gáz a helyzet?
SzirmosSzisza
OFF:

Ez meg egy pici durva szerintem sampon reklámnak 😄

Alexease
Vagy ment az utcan es megsajnalta a "benszulotteket", venni akart toluk paprikat es kozben elloptak tole valamit😊
nan76
vagy lehúzták a taxisok 😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Alexease
Nalunk tuti jol megszivattak😊
desigo
Túlzottan meg van már szervezve,régebben hangulatosabb volt.
3:05 - USS Abraham Lincolnon poén <#eljen>
meg a fókás xD
nan76
kis <#kocsog> mennyi helyre eljutott pl:1:29 és 3:49<#vigyor3>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

bardocz
Igen. Legalábbis /b/ nem jön be, többit nem néztem.
SzirmosSzisza
newfag-eket banolták

sferrari
ÉS nincs pénze zsebkendõre hogy koszos retkes pénzzel törli szerencsétlen gyerek orrát? 😄

http://f1ferrari.hu

AnarchoiD
4chan masnak is szar ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Broafka
nyugtalanítja, mert ezek szerint Robi már leszokott

vagy de, mert ez idegesíti és rá kell gyújtania😊
Lazarus
A válasz nem, különben nem szívná
nan76

Adaaam

everything's better with music

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Lambda
Szereztem egy képet lottó ötös nyertestõl:

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
Nekünk ott a Rubint Réka facebookja.

Nekem teljesen úgy rémlik, hogy valamelyik magyar sorozat ezt leutánozta, csak bugyi meg talán melltartó maradt rajtuk de full ez volt. Szombat esti lázra tippeltem de nem abban volt
Lazarus
Nem, az absztrakt mûvészetben az a jó hogy ha valamit elbaszol, vagy egyálalán nem olyan lesz mint amit elterveztél akkor sem veszi észre senki. Ezt a programot egy megtervezett (és nem csak összebaszott) designal már komolyabb erõfeszítés lett volna elkészíteni
Broafka
és csak ilyen ocsmányságot lehet csinálni? normális, igazi batmobilt nem lehet?