Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pár mozdonyvezetõ véleménye a dologról:
"– Nagyot koppan egy ember?
– Alig érzõdik. A mozdony nagyon erõs, szétvágja vagy meggyûri. Az elütötteket a gép általában levetkõzteti, a kabátjuk fennakad a mozdonyon.
– Egy ilyen gázolás után a mozdonyvezetõ kérheti a leváltását?
– Kérheti, de én nem idegesítem fel magam. A vasútnak az a felfogása, hogy a sínek között csak a vonatnak van helye.
– Nem is döbbentette meg soha baleset?
– Egyszer életemben. Békéscsaba felé mentem, a jobb sínszál mellett magasra nõtt a gaz, nem vettem észre, hogy egy hároméves kislány játszik benne. Nem tudtam megállni, túlhaladtam rajta, és visszafutottam, megnéztem: semmi baja sem történt, csak a babája után sírt, amit a léghuzat kivitt a kezébõl.
– Miért épp ez hatotta meg?
– Nekem is akkor volt három év körül a kislányom.
---
"A többi vezért, akit megkérdeztem, jobban megviselték az öngyilkosságok és a gázolások. Vannak, akik napokig nem esznek a baleset után, másokon késõbb jön ki az idegfeszültség. Egy szegedi mozdonyvezetõ B. állomáson elgázolt egy forgalmistát, aki szeretõjét kézen fogva ugrott be a sínek közé; akkor semmi sem látszott a vezéren, tovább vitte a vonatot, de két hét múlva elütött egy nyulat, akkor ideg-összeroppanást kapott, és a körmeivel tépte az arcát."
---
"– Sok állatot ütnek el a mozdonyok?
– Egyszer egy puli elém terelte a sínekre a nyájat; negyvenkét birkát vágtam el, még az ablaktörlõm is faggyús lett. Gyakran kapunk el fácánt, fennakadt a fogantyún, Pesten találtuk meg, a szél minden csontot összetört benne, meggyûrõdött, mint a rongy, el kellett dobni. Varjút nehéz elkapni, mert rendkívül jó érzékkel kihajózik a vonat elõl.
– Jobb is, mert ha nekünk puffan, betöri az ablakot. A mozdonyvezetõk ezért ülnek egy kicsit oldalt, és nem pont szemben az ablak közepével, nem csapja meg õket annyira a szilánk."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hazavágja mozdonyvezetõ karrierjét?
Olyan mintha komolyan gondolnád, ez esetben nem értem miért idiótázol másokat.
A srác valószínûleg tényleg nem normális.
Attól még egy mozdonyvezetõi állás sok mindennek nevezhetõ, de karriernek nem.
Az csak hab a tortán hogy minden mozdonyvezetõ elcsap pár évente embereket, ha nincs szerencséje évente akár többet is. Hozzá vannak azok szokva, a vonattal nehéz megállni, és idióták mindenhol akadnak.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valószínû az agyalapi mirigy hibás mûködése folytán nem termeli azt a hormont ami ezek kiváltásáért felelõs.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Megnézném mit szólna, ha fejen találná egy rosszul rögzített csavarkapocs.. ja semmit mert beledöglene.. hülye fasz..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Uma éneklõs része meg fantasztikus.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
de géppuska-jézuska egyremegy.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict