Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
2. Elnézem az ilyen nemkutya, ezmiez meg ilyen oldalakat és azt látom, hogy a weboldal 99%-a csak reklám, a tartalom abszolút nem eredeti, csúnyán van összerakva az egész, és ezért megpróbáltam megcsinálni egy rendes oldalt. Igaz, hogy pár nap alatt írtam meg, mivel a munkám miatt nincs sok idöm saját projectre, de azért megpróbáltam 😊
Légy szíves, hagyj minket békén az ilyen faszságokkal, ez konkrétan a kutyát sem érdekel. Köszi.
Link: http://fnix.eu
Tudom, hogy ide humoros dolgokat kellene posztolni, de nem találtam jobb topicot, bocsi 😊
Beváltani azonos típusú AUDI személygépkocsira <#hehe>#hehe>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"ha szíven lõnek még tíz percig tovább tud harcolni"
"ha nem halálos a sérülés akkor is belehalhatsz, mert azt hiszed halálos"
stb
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Nem tudok hangot csiholni most a videóhoz, de most már érdekel. 😛
még nem próbáltam, lehet, hogy mûködik
★★★★★
Bady Hami <#nevetes1>#nevetes1> a legjobb májas hamburger ott kapható! <#finom>#finom>
A támadó honnan a brébõl tudta, h ki a mammer, akit feljelentett és meghurcolták???
Mammernak meg simán annyit kellett volna mondania, h rágalmazás, és hamis vádolás, a feljelentõ meg bizonyítsa be!
Azt annyi, mama kisétál boldogan az örsrõl.
(15:25)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
még két ok, amiért megéri nézni:

"The trees move. Do you not see it?"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
vagy valami ilyesmi.
De érdekes volt és a zene se volt rossz.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict