Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Kivancsi vagyok, az ilyen ember mennyi jutalmat/premiumot vett fel a munkajaert, es majd nehany honap mulva ismet mennyit, amikor visszacsinalja a dolgokat😄DD

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Gödöllõn faszán megcsináltak egy keresztezõdést. Ha egyenesen akarok továbbmenni, akkor elõször ki kell mennem a bal oldali új sávba, és a balra kanyarodók mögött várakozhatok. Mire átjutok, a jobbra kanyarodó sáv már rég üres. A helyes szerintem az lett volna, hogy a jobbra kanyarodók, és az egyenesen menõk mennek a külsõ sávban, aki meg balra megy, az meg váltson sávot balra...
Akartam mutatni szép képet is, de valamiért a Google Maps lebutította a gödöllõi képeket...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Itthon ez nem mukodne, tomegszerencsetlenseg lenne belole😉))
Nalun meg a kozlekedesmernokok (vagy gozomsincs ki talalja ki a felfesteseket) sem tudjak mit csinalnak, vagy csak iroasztal mogul teszik (bar onnan is lehet latni, ha egyszer atgondolja).
Multkor atterveztek egy reszen a savelhuzasokat, es ahol sose volt dugo amerre megyek, most sikerult osszehozniuk napkozben 500-1000 metert, csucsforgalomban szerintem tobb kilometert😉

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Tessék fõnök, itt van országunk összes ennivalója, jó étvágyat a partihoz.
<#idiota>#idiota>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
#300117:at utolsó kutya az kiborít 😄DDD
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
★★★★★
Csodamacska
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
És egy afroamerikai fiatalember lett az új Pókember...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W