Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Há nem azé, de én faragatlan tuskó Hoppkins vagyok, és szarom le a King of leont, me eddig se hallottam, és ezek után se fogok, mert eszembe nem jut meghallgatni egy dalukat sem. <#idiota> Igaz, nem is fordítok szöveget, de azt elvárnám azért, hogy ha valaki olyat cselekszik, igenis ISMERJE MEG, mi a fenét fordít igaziból. <#gunyos1><#vigyor1>

Lentebb megtalálod a forrást 😊
RelakS
Alien?
Régebben volt olyan "verseny" is, hogy rakjuk bele a "halál"-t olyan filmcímek fordításába, amiben van "alien" <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nearo
bitch please... The Crow - A Holló

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Akkor már jöhet a Die Hard is.
szomferi
mitõl lett ez a faszi meme? lemaradtam 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SÍROK 😄
szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Calver
válaszd szét középen a békés kisvároska nevét.
zokogj.

"The trees move. Do you not see it?"

Metalmilitiakid
igen a sonkán én is elmeditáltam egy darabig 😄 De am ha már nagyon rossz fordítások kellenek akkor ajánlom a Skyline és a Transformers 3 feliratait. Na ott olyanokat sírtam néha, hogy meg kellett állítani a filmet 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Viktor99
5 perc kellet amíg leesett, de most zokogok :'D
Metalmilitiakid
I am the hero what Gotham deserves ? Vagy ez mibõl jött ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
a cikkben es a kommentekben nevenincs senki trollok alaznak valakit aki valaki (iro es mufordito) ehez jonnek ezek a favicc "meme" -k hat e zmarhavicces 😉 nelkuloz minden kreativitast

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Calver
elsõre mondanék egy olyat, h "Way of the Gun" -> "Hullahegyek, fenegyerek", de nehéz zokogás nélkül leírni.

"The trees move. Do you not see it?"

RelakS
Ja, csak ha a cikket nem olvassa el, akkor annyi értelme van, mint geek viccet mesélni egy péknek.

Sztem humoros és egyben mutatja a mai valóságot.
Valaki nagynak hiszi magát, közben egy senki.

RelakS
pl hogy a magyar filmcímnek marha sok köze van az eredetihez?
A kopaszodó fickó megértéséhez meg el kell olvasni a cikket, anélkül tényleg nem sok értelme van.

AnarchoiD
ebben neked mi a humoros ? 😉 vagy ez valami szani.hu meme ? 😉

RelakS
Legjobb-e? 😄

Auu... volt egy ausztrál ügyfelem, folyton azt mondta, hogy:

Pl:
-He will help us today, his name is János Kovács.
-Fair enough.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

HöfEE
Ez nagyon beteg 😄😄😄 Elolvastam a hozzá tartozó mandiner cikket, na azon viszont inkább sírni kéne. De azért egy kettõt megkönnyeztem a mémképek közül 😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Viktor99
Ez még csak a kezdet...
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

SzirmosSzisza
Nekünk mikor felugrott rá, akkor össze volt karcolva, pedig nem volt megijesztve meg semmi.

Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tomsolo
nem éppen

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

nan76
öngyilkosság,ügy lezárva

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

SzirmosSzisza
Annak már mindegy, ha oda felmászott a macska, már össze van karcolva.

kemszi2
megérte tutira...biztos szép karom nyomokat hagyott ott a macska
J i GS a W
J i GS a W

qetuol

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

naaa, az eredetit megtaláltam, de jó volt a szinkronos is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez jó kampány volt, persze a kedvencemet sehol nem találom :-(

hátha valakinek még rémlik, úgy híresült el, hogy a "csúsz csiga csúsz sprite reklám" :-)

a reklám sztorija: egy marketing meeting egy fiktív filmrõl (a csiga lecsap), minden meg van már (játékok, videó klip, stb), zárómondat: a forgatókönyv? ááh két nap alatt meglesz

emlékszik még rá valaki?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sippie
bazzeg : DDDD
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

SzirmosSzisza
dafuq

Pluskast

Pluskast

nan76
<#levele>

#300649:nem is nagyon eszek ilyen vackokat csak nagy ritkán ha nincs itthon kaja és kezdek éhen pusztulni..aztán fél óra múlva inkább fõzõk ,mert ezek nem veszik el az éhséget 😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sippie
LÁÁL, csak nem a Péterke? 😄
danikosz
Az összes DJ videót letörölte. Már csak a Street biker Takács videók vannak fent tõle. 😞

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

flashpointer
Föléjük kell írni hogy Moharos meg Zentai és máris stimmel

Emancipate yourself from mental slavement!

Alien69
Aki a csomagolásnak hisz, az ugye HÜLYE. Lásd pl a leves poroknál. Ha por, hogy lehetne benne TELJES méretû zöldség??? Amúgy, némelyik teljesen fedi a valóságot, azaz a képen is az van, mint ami benne (pl.: MARS szelet). Max egy kicsit másképpen fotózták (PS-ezték). <#zavart1> De a többségét egye meg, aki kikeverte vegyi anyagokból ezeket. <#eplus2>

skinnyman

Regards,

nan76