Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben volt olyan "verseny" is, hogy rakjuk bele a "halál"-t olyan filmcímek fordításába, amiben van "alien" <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
SÍROK 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"The trees move. Do you not see it?"
Valaki nagynak hiszi magát, közben egy senki.
A kopaszodó fickó megértéséhez meg el kell olvasni a cikket, anélkül tényleg nem sok értelme van.
Auu... volt egy ausztrál ügyfelem, folyton azt mondta, hogy:
Pl:
-He will help us today, his name is János Kovács.
-Fair enough.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
hátha valakinek még rémlik, úgy híresült el, hogy a "csúsz csiga csúsz sprite reklám" :-)
a reklám sztorija: egy marketing meeting egy fiktív filmrõl (a csiga lecsap), minden meg van már (játékok, videó klip, stb), zárómondat: a forgatókönyv? ááh két nap alatt meglesz
emlékszik még rá valaki?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
#300649:nem is nagyon eszek ilyen vackokat csak nagy ritkán ha nincs itthon kaja és kezdek éhen pusztulni..aztán fél óra múlva inkább fõzõk ,mert ezek nem veszik el az éhséget 😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Emancipate yourself from mental slavement!