Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

N o N a m e
elég volt
Unknow
Kicsit lemaradva azért ebbe én is beszállok a favoritommal: A Hitetlen
Rubenvagyok
Amirõl te beszélsz, na azt hívják utópiának 😊
Viszont egy folyó amiben sör van az oké, de a buborékokkal mi van? Buborék nélkül én meg nem iszom 😛 😊

Metalmilitiakid
Fiam, ha lenne egy folyóm sörbõl már nem lenne. (Fiam, ha lenne borom már nem lenne.)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Akkor szted 3-an lennének ott? <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

extra sensory
lol... elõször azt gondoltam hogy a folyó is Gösser-bõl van... de így hogy üvegbõl isszák nem is olyan nagy poén. <#smile>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Rubenvagyok
Ennek akkor feelingje van 😊 valahogy azt érzem, hogy ott akarok lenni, nem itt az irodában pénteken papírokkal körülvéve

BenedekFeco

BenedekFeco

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

tutituti
én még nem is láttam.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

BenedekFeco

AnarchoiD
hat ma meg nemvolt 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

vérpocok

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

KM
Igen.

Nivea

davidka003
Ezen valaki nevet? Egy nagyon hosszú szöveg amit végigolvasni is kár volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Frequency
Tisztelt Biztosítótársaság

Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel:

Szakmámat tekintve fûtésszerelõ vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetõn. A lift nem mûködött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tíz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom õket leereszteni a tetõrõl, kötél és csiga segítségével.

Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetõre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a földszintre, kioldottam a kötelet, és jó erõsen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felemelt a levegõbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet.

Szükségtelen említenem, hogy meglehetõsen ijesztõ ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütõdve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére.

Ezzel egy idõben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévõ szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a földre érkezvén a szerszámokra estem.

Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítõ sebességgel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem...
Remélem, ez elegendõ információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítõ magyarázatomat és küldjék számomra a baleset biztosításom összegét.

Roger6
Szerintem is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Random work
Kicsit túlpörögnek a témában az emberek, mert kezd egyre kevésbé vicces lenni. Egyre szarabbak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

AnarchoiD
Gyalog Galopp - Monty Python and the Holy Grail
Aranypolgár - Citizen Kane
Újra szól a hatlövetû - Gunfight at O.K. Corral
Three kings - Sivatagi cápák
A halal 50 oraja - The Battle of the Bulge

de van amit ense ertek 😉

A nagy hátraarc - Jerry Maguire

minden ilyenert memeztek ?😊 a minden ujszulottnek : forditas nem szinkronforditast jelent!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DarkHorSe
die hard - halál kemény

valaki megcsinalhatna 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DanielT
Ez sokkal jobb lenne "Halálok" -nak fordítva. 😊
N o N a m e
na ez! az eddigi legjobb 😄D
Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

berlinboy6329
Az egyik legjobbat meg kihagyjátok?beszartam! 😄

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Random_
Bocs ez félrement! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ez az artyzás olyan mint az orosz rulett! Általában számomra szopó, de olykor egész jó körök jönnek össze:

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. július 26. 23:25:48
Jármû: Hummel
Szerzett tapasztalat: 2 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 576
Csatában elért Achievement: Top Gun, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Replayos eredményt feltöltöm majd az eredmények közé.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Metalmilitiakid
most vettem csak észre, hogy mind a kettõ ugyanazt jelenti, ez eddig fel sem tûnt

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szomferi
jó az Grey-nek is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

I.C.ram
Mentségére legyen, hogy a Leon is oroszlánt jelent.
A sonkán elkellet gondolkozzak de marha nagy 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

CalebJoe
flashpointer
Az lesz az 😊))

Emancipate yourself from mental slavement!

ezt úgyse ûbereli semmi.
misi a víziszörny
The Jumper-> Hipervándor...

LasDen
mert az 'egyedül otthon' aztán sokkal jobb lenne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lazarus
The Gray -> Fehér Pokol
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Meg ugye minek beszélni az íróval, az nem tud magyarul. Az nem jutott el a csökött agyáig, hogy õ viszont tud angolul, tehát meg tudja kérdezni, ha valamit nem ért...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Alexease
De azert jol megmagyarazta, es meg nagyobb hulyet csinalt magabol😉 Ha szerinte a King of Leon = Oroszlankiraly (ami amugy The Lion King), akkor valszeg azt sem latta, csak hallott rola valamit...