Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harcipogacsa
Köszönöm a választ, 😊 nem akartunk csiga nélküli sz. íjat, mivel ezek laprugók és ha konkrétan úgy csináljuk mint 1 reflexes, akkor :S sajnos a húzásból eredõen kisebb erõ lenne, igen próbáltuk. A csigák így nem "felfelé" húzzák hanem összehúzzák az erõkarokat 😊 muszáj volt az ilyen megoldás. Viszon teljes leírás van a weblapomon 😄 de nem hiszem hogy itt kéne reklámozni. Nagyon köszönöm a választ és az észrevételt.

http://www.harcipogacsa.comyr.com/ látogatsd

PrasCo
Nincs YT-accom, úgyhogy ide. Saját készítés? Szép munka, gratulálok! Ha ez az elsõ sz.íjad, akkor javaslom, ne szórakozz a csigákkal. Az a véleményem, hogy ahhoz, hogy ténylegesen nyerjél velük valamit, ahhoz valójában nagyon ott kell lenni mind a tervezésnél, mind a kivitelezésnél - a kikönnyítés meg számszeríjnál pont belesz*rós. Gyakorlatilag, bár jól néz ki, de csak egy plusz hibaforrást viszel a rendszerbe. A következõnél javaslom, "egyszerû" reflexszel dolgozz, azzal nagyobb bikát is rakhatsz rá, meg fogja hálálni. 😊 Oda már rövidebb, de nagyobb tömegû nyílvesszõk is mehetnek, az átadódó energia és ebbõl eredõen az átütõerõ az íjkarok hatásfokának lendített tömegtõl való függése miatt még akár nagyobb is lehet ekkor, bár ehhez már célszerû optokapus méréseket csinálni. Ha még építgetnél, javaslom a Szabad Íjász Portál idevágó fórumait, lesz, aki segítsen. Olyan sráccal is összefutottam már, aki konkrétan összekovácsolt egy reneszánsz arbalestet - és a "kovácsol"-szót szó szerint értem. 😊 Linkkel nem "reklámoznék" (nonprofit oldalat mondjuk nehéz...), Google kiköpi.

Minden más topikolvasótól pedig köszönöm a türelmet!
mcmoha
Itt a masik.<#csodalk>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ps7a
Az országban nálam talán 1-2 ember várta jobban, hogy vége legyen 😄
Az itt a baj, hogy kontroll nélkül mûvelhetik azt amit. Az a szintû népbutítás ami itt (nem csak nálunk) megy...már mûvészi.

Harcipogacsa
Mit szóltok ehez ? Vélemény akr itt vagy a videó alá youtube csatornámon. Leírás a videó alatt....

http://www.harcipogacsa.comyr.com/ látogatsd

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Minmeghalunk!

TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

qtab986

jazzy
Hogy hallott volna 2 hangfallal a fülén?😊
O bazdmeg 😄DDD

A fejhallgatorol meg nem hallott a tag 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lambda

kommersz

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

jazzy
Én beleolvastam pár kommentbe és elsírtam magam.
Klemice
bazz ez már vagy 6 éve létezik, akkoriban mikor bejött kurva drága volt, de még most is az 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

http://www.gyurmalin.hu/ Itt lehet kani az országunkban is.
CSOCSO
$550 dolcsiert??????????????????????? OMG
modellmaker
Ja nem folyékony, csak mozog. Videó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Ez egy mágnes. Ami folyékony. És bekebelezi, mint egy amõba. És elég lassan. Van róla videó is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ez mi, mit csinál azzal a mivel, és miért? Ja, és mennyi idõ alatt?

nem semmi

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Ez teljesen normalis, illendoen bekopogott, mielott kinyitotta az ajtot😉
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

w77d
miért ne lenne? gondolom ez a kattintások számát nézi, a CIB-et meg egy ország kattintgatja a hitelek és ügyintézés miatt...

nan76
a 2 girls 1 cup-on kiesett a zagyam 😄😄😄:XD

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
arab geciputtonyoktól mit vársz?..amúgy MUhahaa....meg..

desigo
Hihetõ,hogy a cib.hu nagyobb kör
muhaha
Nem humoros, nem aranyos. De ott vagyunk mi is, a blog.hu alatt. 😊 nettérkép
link

pajti

11:52 <#violent>

Dj Faustus
Egy fülesmackót! 😉
Csak kíváncsi vagyok mint a marsi robot, hogy mi a franckarika ez, mire dobnak ki milliókat - de úgy látszik nem csak én:

No mindegy, türelem, brandet terem (vagy hasonlóan sokatmondó mondatokat).

nan76
6:02-nél tényleg Allhagber??? mert ha igen akkor

SzirmosSzisza
Konteó on: szerintem Faustus is benne van a dologban, ha nem írja ide én nem is tudtam volna errõl !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
ha lement, nyomkodjátok a billentyûzet gombjait XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dj Faustus
"Régen a djuice is így kezdte. Semmi infó nem volt róla, aztán egyszer csak kiderült."
...
"A reklám iparban van egy olyan fogalom, hogy fekete ló. Pl.: amit te is mondtál a Müszi vagy a Djuice-os indián volt. Szerintem ez is valami ilyesmi lehet, majd kiderül."

Oké, csak ott jobban kötni tudtad - egy új brandhez, egy új márkanévhez - a látottakat ("mi a fene lehet ez a Djuice, mit akar eladni számomra ez a rézbõrû"), dinamikusabban nyomult, csettintett (a'la müszi) az arcodba. Így kevésbé "jön át" - legalábbis nekem (úgy néz ki öregszem).

videobaby

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomi890125

The Only One!