Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.harcipogacsa.comyr.com/ látogatsd
Minden más topikolvasótól pedig köszönöm a türelmet!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Az itt a baj, hogy kontroll nélkül mûvelhetik azt amit. Az a szintû népbutítás ami itt (nem csak nálunk) megy...már mûvészi.
http://www.harcipogacsa.comyr.com/ látogatsd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Minmeghalunk!
A fejhallgatorol meg nem hallott a tag 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
"A reklám iparban van egy olyan fogalom, hogy fekete ló. Pl.: amit te is mondtál a Müszi vagy a Djuice-os indián volt. Szerintem ez is valami ilyesmi lehet, majd kiderül."
Oké, csak ott jobban kötni tudtad - egy új brandhez, egy új márkanévhez - a látottakat ("mi a fene lehet ez a Djuice, mit akar eladni számomra ez a rézbõrû"), dinamikusabban nyomult, csettintett (a'la müszi) az arcodba. Így kevésbé "jön át" - legalábbis nekem (úgy néz ki öregszem).