Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem semmi árban vannak azért ezek a hirdetési felületek, durva.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Máris beszélsz róla,ajánlod másoknak.
Elérte a reklám a célját.
Majd pár nap/hét múlva kiderül ki reklámoz.
minden nap néztétek ezt a foshányinger mûsort, itt az SG -n is hónapokig top 1 volt a topikja... szóval ennyi 😊
ha nem lenne ilyen népszerû az effajta aljamûsor, akkor ennek a szerencsétlennek sem lenne "videoklipje" 😄
avagy egyétek meg amit fõztetek 😛
Bazinga!
Forrás: 2012. 08. 22-ei Metropol
2012. 08. 29-ei Metropol
Metropol médiaajánlat
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Lószúnyog

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kép, egyéb, érdekes.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-