Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
igaz ez nem Magyarország
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
meglett a forrás is, pár órája nyitották az oldalt ha jól látom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
<#taps>#taps>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szombathelyen am. Vodafonos 3G reklámot láttam lefedettség szempontjából és mellette ott volt a Telenor és a T-mobil lefedettsége is egy reklámon belül.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És emlékszel még a régi tele2 - telekom harcra? 😄 az se volt semmi. Itt van például a Telekom válasza a tele2 nek 😄 LINK
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
másnak is feltûnt, hogy az elmúlt fél-egy évben mekkora csata zajlott prosztata fronton, a szemünk elõtt? <#idiota>#idiota>
konkrétan odatették a konkurenciát maguk mellé, meg a szöveggel se köntörfalaznak. kicsit meglepõdtem, mikor elõször láttam. nem pont az ilyenekért szoktak zsíros pénzbírságokat kiszabni? (ezelõtt minden "hagyományos mosópor volt pl)
prostamol uno-s reklámot nem találtam magyarul, de a legújabb verzióban kb valami olyasmit szövegel gesztesi, hogy "sokan irigyek a prostamol uno sikereire, ne hallgasson rájuk, vegye a jól ismert terméket stb..."
röhej <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Amikor megláttam egy plakátot már magamban elfordultam, hogy a fû zöld, oké, köszönöm ezt a megállapítást, és megjegyeztem, hogy biztosan "véletlenül se" valami új mûsor, csatorna, vagy valami médiával kapcsolatos újítás elõreklámja lesz. Miért? Ugyan...hát nem a faszt nem. Semmi újat nem tudnak kitalálni...
http://www.imdb.com/title/tt1931533/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hatalmas film amúgy.Jön a következõ része lassan.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ilyen sp fluor krisztofel hányadékság jutub videó.csak szólok mindenkinek!