Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

k0trapali
A rém c. filmbõl van a kép.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bexter
Iphone 5

Kb ennyi

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Én ma láttam egy szöszit, aki szépen állt, várt a buszmegállóban. Aztán amikor jött a busz, amivel menni akart, akkor lenyomott egy 100 méteres sprintet, mert az út rossz oldalán (és kissé odébb) lévõ buszmegállóban várakozott.

Nem igazán errõl van szó. Inkább arról, hogy a tinik nagy többsége 40 évvel ezelõtt is, meg ma is komolytalan kis pöcs, elbaszott elképzeléssel arról, mi fontos és mi nem. Ez egy ilyen kor az ember életében.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Frequency
Gondolom pénztár a boxutca <#awink>

Palinko
meg az okádást is fel kéne venni...
Alexease
Ez jo, de korbe kellene vagni az autot/sisakot, betenni maszknak a videozashoz, es felvenni 2-3 kort a gyerekkel/kosarral a pultok kozott😉
Frequency

Calver
itt ájfon flém, másik topicban Prometheus-on röpködnek a kurvaanyázások... valami van ma a levegõben <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

bardocz
Igen.
tutituti
Csak öröm visszalátni az elsõ számítógépem jelét

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Moby
Kösz, pedig nem vót ám bonyolult 😊

Adversus solem ne loquitor

clio1616v
ez csak nekem tûnik lehetetlennek?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tutituti
tök jó a logód!

Moby
Nem sötétek, õk a törzsfejlõdés ékes bizonyítékai.
40 éve itt hiánygazdaság volt. Nagyjából ugyanolyan eszközei/tárgyai voltak mindenkinek, és még azért is sorba kellett állni, sokat. Emiatt az emberek klónnak, a rendszer által bedarált mócsingnak gondolták magukat, a rendszeren kívülre kerülõket(jutókat) követendõ példának, "menõnek", egyedinek gondolták.
Eltelt 40 év, a zember tanult és tapasztalt sokat. Fejlõdött.
Ennek a fejlõdésnek köszönhetõen ma majd mindenkinek ugyanolyan használati tárgya van, vagy legalábbis olyat akar, és ezért még sorba is áll. A rendszeren kívülre kerülõket klónnak, bedarált mócsingnak, magukat követendõ példának, "menõnek" és egyedinek gondolják.
A fejlõdés döbbenetes.

Adversus solem ne loquitor

eightmiles

Palinko
ott kezdõdik hogy 1:1 ben váltják a dollár eurót
tutituti
eddig nem néztem meg.De bepisáltam ezen😄DDD
nyugi nem tört össze,gorilla glass

clio1616v
ha a dobozt földhözvágod se lenne semmi baja 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ProGabe

😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Most az Apple is valami hasonlót csinált, igaz nem marketing célból. Ha megnézzük jobban a képet, akkor jól lehet látni a kérdéses szöveget. “Tartalmazza a forgalmi adót és a törvényileg elõírt díjakat a következõ értékben: kb. 22 013 Ft”. Tehát az Apple az iPod nanot nagyjából 37 ezer forintért adná, ha tehetné. Erre jön még rá a 27%-os ÁFA, illetve az Artisjus számára kifizetett kötelezõ hozzájárulás. Szégyen, hogy majdnem 60 ezer forintért lehet hozzájutni. "
clio1616v
ez a különbség minden termékre igaz, nem értem mi a hozzászólásod lényege

USA-ban egy cipõ 35ezer addig itthon 61ezerért tudod megvenni és lehetne sorolni

0Fritz0
iPhone 5 64 GB kártyafüggetlen:
USA - ~ 187.000Ft (alma bácsitól)
Magyarország ~ 270.000Ft

iPhone 5 16 GB
USA - ~ 143.000Ft (alma bácsitól)
Magyarország ~ 210.000Ft

Gondolom a méret és a túlsúly dobta meg a hazai forgalmazó(k) szokásos lehúzós árait. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

clio1616v
na ennyire nem vagyok benn a napi bulvárban 😄

BoneDragon
Ennyi sötét embert egyszerre, ez valami elképesztõ. Ráadásul 99%-ba diák. Gratulálok kedves szülõk.

clio1616v
nem úgy néz ki, mint aki könnyen beadja a derekát eléggé rendben van az önértékelése, aki ilyen szinten szerepel

clio1616v
összességében jó kikapcsolódás volt, egy lány testvérpárral beszélgettünk, ismerkedtünk meg a többiek elvoltak a macbookjukkal 😊

érdekes volt látni, mennyi szülõ vette meg a gyerekének a telefont, vagy jött kezesnek a részlethez, elõfizetéshez

Kata
Az a barátnõje, Mosi.

[/cserf][/fülünyúl]

csak a cicanaci miatt tuknám
Kata
<#szeret><#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
nem hiszem hogy õ sorba állt volna, neki már eleve volt egy, azzal rohangált meg egy csinos csajjal

Jim Morrison
utolsó 😄 egyébként utolsó elõtti volt a handras?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v

Kata
aranyos, dögös, tehetséges, spontán:

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
a kb. 500 emberbõl azért nem volt nehéz találni, megfelelõ riport alanyt 😄

clio1616v
nem, annyira nem vagyok exhibicionista

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

tutituti
Azért azt érzékeljük hogy az almatelefon videó az azért készült hogy kiröhögjük a majomparádézó srácokat( a videóban a gyerek nem az sp volt amúgy?)

Igen. Elvileg kettot. A venni furcsa szo ra, mert kapom, ajandek lonak meg nem hagyjuk, hogy fogazzon.

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Ahogy láthattad a videón, nem volt az erõs megvilágításhoz eszköz a riportot készítõknél.

[/cserf][/fülünyúl]

hungary27
desigo
De azért veszel 5-öst még idén nem?
O ment be elsonek😄

http://gaborszantai.co.uk/

Sippie
riportot veled nem csináltak? 😛