Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez a baj, hogy az ilyen seggfejek alapjan van megitelve az Apple-community. Sajnos az iPhone/iPad rossz iranyba mozditotta el a ceget. Addig minden arrol szolt, hogy a kreativok - zeneszek, filmesek, fotosok, grafikusok, tervezok, designerek - az elsodleges celcsoport, aztan 2007-tol lefekudtek a reszvenyeseknek, a szoftver es szamitogep fejlesztes lelassult az OSX egyre szarabb es az ilyen kis szarhaziak nevevel mossak ossze a ceg nevet.
A media onti a szart, persze arrol soha nincs egy szo sem, hogy mennyivel jobb fotokat vagy videokat szerkeszteni OSX-en, csak az, hogy trendiseg az iPhone.
A nagy szart, azt.

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
😄DDDDDDDDD

[/cserf][/fülünyúl]

Alexease
Elolvastad mire valaszoltam, vagy csak meg akarod magyarazni, hogy miert jo 2 havi fizetesert 1 telefon?!😊
clio1616v
igen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

clio1616v
ez olyan mint a vidéki aki feljön pestre és azt mondja minden pesti bunkó

persze, mivel sokan vannak így több bunkóval is fog találkozni, mint Balatonszentesszabadakarattyán

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sippie
szal te is a sorban álltál? 😄
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

clio1616v
simán csak nõ... rengeteg csaj volt, aki annyira hülye, hogy a pasija helyett állt csak be a sorba

viszont jókat szórakoztunk a kollégámmal rajtuk 😄

volt egy csaj aki a Nyíregyházáról érkezett pasijának foglalta a helyet, a srác megjött és beült egy retinás macbook proval 😄 (700ezer Ft)

van is riport a szöszirõl az origón

ProGabe
Statisztika? A világon a legtöbbet eladott telefont (most mind a 6-ot egy kalap alá veszem) akkor csak gyökerek veszik?

Azért is sikeres ennyire az iphone, mert az újgazdag gyökerektõl az átlagos munkásemberen (nyugaton) át a top vállalkozóig mindenki megtalálhatja benne a számítását. Persze fõként a szoftvernek, appoknak köszönthetõ, az apple top marketingje - ami tényleg mindenkit meg tud hülyíteni - egy másik dolog.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kata
Azt hittem már, hogy te is ott álltál sorban. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

BenedekFeco
iPhone-Flame

Van topikja, akár ott is folytathatnátok...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

0Fritz0
Na látod, mi is csak azt a pár pofont kívánjuk felebarátainknak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

egyik sem igaz, a fotos cuccaim is oregek, kellett par pofon az elettol, hogy ne kapkodjak a legujabb gadget-et utan😊

Alexease
Amugy fingom sincs igazabol, csak a hozzaszolasaid, topic-jaid, kepeid stb. alapjan gondoltam😄DDDD
0Fritz0
Az világos, de az ember általában nem az ellenséges tûz felé halad, pláne úgy, hogy röppálya is csökken és könnyebb belõni a helyét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Alexease
Es miert van az, hogy eppen egy olyan valaki probalja megvedeni az iPhone-video-szarsagot, aki eppen tele van penzzel, high-tech fotos es Apple cuccokkal?!?😊))
Nekem nincs, 4 eves telefonom van, a fogyasztoi tarsadalom szegyenekent elem nyomorult mindennapjaim😞((

0Fritz0
Na, osz't milyen az új ájfón? 😄

Alexease
Ez nem sztereotipia, hanem statisztika. Mindig vannak kivetelek, de nagyreszt igaz.
Random work
Látom én már sikeres ember nem lehetek... nem álltam sorba 10 órát egy okostelefontért. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kata, te nem vagy hulye es azt hiszem valami kozod volt a mediahoz vagy legalabb a marketinghez.
Szerinted kiket erdemes bevalogatni egy ilyen videoba?
Ugye azt sem gondolod, hogy egy amerikai sem tudja, hogy merre van Europa, csak mert egy videoba kizarolag barmokat valogatnak be a megfelelo reakcio elerese vegett...?

Sippie
Szerintem nem minden ájfón tulaj állt ott sorba, és nem mindegyik IQ40-es tini. Igen a videón láthatunk egy különleges állatfajt, de az nem fedi le az összes iphone vásárlót.
Kata
Értékelem pompás szarkazmusod, de azért ne mondd, hogy a videóban szereplõket az eszükért lopnák el, vagy egyáltalán épelméjûségre vall napokat sorban állni akármilyen tárgy megvásárlásáért.

[/cserf][/fülünyúl]

...es az osszes Mercedes tulajdonos kopasz kigyurt agyhalott, az osszes modell kokainos bulimias, a szoke nok pedig a burgonya szintjen vegetalo letformak, a ferfiak pedig F1 pilotaba oltott foci edzok.

Sztereotipiaorszag, en igy szeretlek!

Mas megoldas nincs.

Shiwo
"A katona egységét õrjáratozás során érte támadás Kunar tartományban. Amíg a többiek leértek a géppuskatûz alá vett hegyoldalon, õ fedezte a csapatot. Fejkameráját akkor kapcsolta be, amikor elindult utánuk."

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BenedekFeco

tutituti
mert felfelé mászni sokkal lassabb mint oldalt futni ezen a terepen.srégen mozgott és fedezéket keresett.Mivel sziklás és elég instabil a talaj így kb 5 perc múlva hátbalõdözték volna.
Meg az õ feladata itt a csapat többi tagjának a biztosítása.
Én azt nem értettem hogy egy felderítõ csapatot odaküldenek.oké,de nincs náluk távcsõ hogy egy iparterületet végigpásztázzanak hogy van e mozgás avagy nincs?
mindenesetre én magzatpózban vártam volna a halált kb

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HTS s3rg1nh00
õ fedezte a társait akik fedezékbe vonultak,a kamerát csak akkor kapcsolta be,amikor utánuk ment volna.
#303889 és #303888:rajtaütés volt az õrjáraton,mellesleg remélem senki nem szeretné,hogy véletlenül 1 km távolságból eltalálja egy AK lövedék,mert nagyon rosszul végzõdhet a sztori 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FalseHeLL
Ha azok akik lövöldöznek rá elég messze vannak nem nagyon számít, mert egyszerûen nem ér el oda a golyó.Igen kiszolgáltatott de simán megoldható lett volna, õ kicsit elszámolta magát.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

bardocz
Azt én sem értem. Lehet azt akarta megakadályozni, hogy a buckalakók felfussanak a domboldalon?
Atomot nekik, atomot a bestiáknak!
Sippie
csak nem tud számolni szegény. Mit vársz a videón szereplõktõl? a számológép funkció nélkül azt se tudná mennyi 1+1.
FalseHeLL
Elég szar, ha az egyetlen "menõ" a karakteredben az az iphone, és azzal villogsz hogy elõcsapod...

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Looooser
gyorsan átszámolta hogy mennyit szokott mondania...khmmm...látogatóinak XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kata
Én nem értek az ilyen katonásdihoz, úgyhogy lehet hülyeséget kérdezek, de ha ott egy teljesen nyílt domboldal volt, fedezékek nélkül, miért indult lefelé egymaga? Nem egy ilyen nyílt, meredek domboldalon van legjobban kiszolgáltatva az ellenséges tûznek, pláne fényes nappal?

[/cserf][/fülünyúl]

szucsy89
"Ha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iPhone az így megüti..."

Én is megütnélek aranyom...
Kata
Ott én is kicsit megakadtam, hogy miafa. Azért tényleg látszik az a szellemi színvonal, akiket az iphone bevonz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Palinko
10 óra 50 ezer ben túl jó órabér, ja ha kurva emígy akkor nem 😄
Metalmilitiakid
nem bírom végignézni, ez már annyira a sznobság, meg a logikus gondolkodás vége, hogy hihetetlen, ott lett elegem amikor mondta a csaj, hogy gyökeresen megfogja ez a telefon változtatni az életét, addig amíg ki nem jön az új. hát úristen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

BaliBoy
Szánalmasak. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

FalseHeLL

Magyarország 2012

Master91
zeli
Lebuktam!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Projektorban semmi extra nincs imho és arra egy-két fokkal sokkal nehezebb animációt csinálni 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Rettentõen bonyolult lenne ám egy projektorral a csupasz falra vetíteni a dolgokat.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"