Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

plu604
ha valaki belinkeli.

Mikor jelenik meg ez a batman kép?

Alexease
Kezdodik... Legalabb a Batman logot kicserelhettetek volna iP5-re😉
nearo
na elmehettek ti a picsába... ez nem a gumiszoba

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Panzeradler
+1
The Protector
Innentõl mehetne az ájfón5 is a banner alá mert engem kibaszottul idegesít.Ti kiharcoltátok a batmant pedig az vicces volt,ez meg szánalmas.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sferrari
Hú de szõke egy csaj egy Ferraristól megkérdezi hogy Webber telefonszámáért átadná-e helyét 😄

http://f1ferrari.hu

Animefox

annyit megkérdeznék az a sok tini pöcsfej mibõl veszi?
a szülõk a balfaszok,hogy igy "nevelik" a gyermekeiket!!

Carlos
Ancsa cuki!

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Sufni GSMes meg ott árulta Tmobile nyitás elõtt xD

ressy14
<#eljen>

Dum spiro, spero.

http://gaborszantai.co.uk/

ebben az esetben magyarországozni se magas szellemi teljesítményre utal

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

morcosqtya
Milyen jól öltözött gyilkos.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jólvan 😊 de szerintem jobban hangzana így:
"Hatalmas tudással rendelkezem a Világegyetemrõl, mielõtt visszatérek a saját dimenziómba válaszolok egy kérdésedre a segítségedért cserébe."

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

morcosqtya
Mobiltok:

morcosqtya

morcosqtya
A világegyetem elég "nagy" ám.. ez a kérdés még belefér... 😊

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majdnem jó, de nem a világegyetemrõl kérdezett 😛

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

aztakurvaéletbe 😄DD
morcosqtya

morcosqtya

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

desigo
Ehhez a hypefone vitához megnézném, h kinek mennyi a havi tel számlája... Magamból indulok ki, nekem beleférne, 30k alatt nem áll meg a havi tel számla, de sem az ios sem a hypeja nem tetszik. Már az is zavar, h minden ratyirambónak az van.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Alexease
"egy viadalokra kitenyésztett agresszív egyed" - aki kitenyesztette, az is allatkinzo, vagyis...
Attila8805
Hát ez nem úgy néz ki mint egy viadal kutya.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bokafix2
Bocsi plz törölni... rossz helyre ment

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Õvele tenném össze az állatkínzókat...egy viadalokra kitenyésztett agresszív egyed... tessék, lehet kínozni... agyon lehet verni... egy szemöldökráncolás és kettéharapná a bélcsatornáját... esélye nem lenne a delikvensnek és nem látná a fájdalmat a kutya szemében többet mert a vértõl nem látna semmit. 20-an se szednék össze a testrészeit az incidens után. Még egy beleeresztett tár után is kibelezné a mocskot és csak utána pusztulna el.

Ezek a gyáva tetvek miért csak kiszolgáltatott helyzetben levõ állatokkal keménykednek?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nan76
akkor azért nem láttam..sorry

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Köszönöm, ezzel feldobtad az estémet 😊
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
A nagyon hosszú ájfónos vita miatt, csak az elõzõ oldal közepén található meg ugyanez a videó.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nan76
másik topikból loptam :

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szabi84
nemcsoda, én is elhánytam magam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

plu604
hááááháááá kis csíííra 😄DD

LasDen

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco