Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Marha jó 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egy rakás ilyen szerencsétlen kószál orvosi segítség nélkül. Az õ világukban õk el vannak nyomva és folyton támadások érik õket, és most az látható ahogy a valóságba interpretálják a vízióikat.
Sok paranoiás van enyhébb tünetekkel, jellemzõen nagy rajongói az összeesküvéselméleteknek. Hát ide vezet... és van ennél lejjebb is.
Úgyhogy hajrá chemtrail, meg 911, nem rövid az út, de meg lehet csinálni. Önpusztítás rulez!
"elmennek az ajto elött és lecsapodik az áram"
"ezek a hekkerek a rendörségi hekkerek" 😄DD
ez igy most lefekvés elött ütött...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Per Aspera Ad Inferi.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ez a faszi haláli 😄 Szegényke 'picit' buta, de ha végig nézitek a videóit, meghaltok majd a röhögéstõl 😄
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
(Where is Waldo lvl Asian <#idiota>#idiota>)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert akkor légyszi, azt a kis foltot meg le lehet törölni, amit hagy <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
bocsi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict