Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Krinyo
Hiába vannak milliói, akkor is csak egy suttyó marad.

BenedekFeco

ozimak
Na ebbõl kíváncsi vagyok mi lesz 😊 Ez vajon benne lesz a TV-ben? 😄 Ezért is behívja a Petike? 😄
Lazarus
Nem tilos, aki annyira balfasz igényes hogy ilyenekt vesz az meg is érdemli
Bercy
Na ja, egy igenytelen fos. Celzott es igen jo marketinggel becsapjak es levamoljak az embereket.
I.C.ram
Norbi update és az igényesség.. lol
norbi +1

every damn day

nem fék
itt a link, legelején, ~5. komment:
http://on.fb.me/Ssk88c

és itt van még egy kép, ha esetleg közben letörölné (de nem fogja, meg van gyõzõdve róla, hogy király a komment):
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

jaja azt már én is olvastam.....az a durva,hogy azthiszem kb 2/3 vs 1/3-ad az ffi nõi arány és a férfiaknak nagyon nehéz dolguk van ha nõt akarnak! a csajok ezt meg kihasználják és csak a legjobbakkal állnak szóba

Palinko
múltkor volt hogy a metrón baszta le hogy nem keres többet, az másik ázsiai volt. meg volt cikk hogy megkérdeztek nem tudom hány kínai nõt és meg van hogy min mennyit kell keressenek ha akarnak náluk valamit :S
azért egy C2-esért már leszopnak😄

😄😄

Sippie
tisztára mint a magyar lányok 😄
erre nem is tudok mit mondani! ez valami elbaszott durva cselekedet volt a csaj részérõl! gondolom nem elõször hisztizett......a faszi az idióta,hogy nem baszta már ki

Palinko
hogy ezek a távolkeleti picsák mennyire pénzéhesen nem igaz...
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bboyatty
Pofont neki...csitt csatt.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

qtab986
Girl friend doesn't like small car
She wants boy friend to buy her a big car.
És megkarcolja.

SzirmosSzisza
looks legit

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mondjuk most gecire mérges vagyok,mert a 95 ft-os Norbi túrórudit /nem nagyon eszem cukrot azért veszem ezt/ szóval 95 ft-ról 115!!! ft lett a múlt héten.....menjenek már a picsába,hogy 20% al emelik az árát!

bardocz
Vagy csak szimplán egy tirpák faszkalap, mint az összes többi ilyen, és csak próbál húde kedves lenni a nagyközönség felé?
Bercy
Nem hinnem, hogy norbi irja a postokat, gondolom van marketinges ember erre. Sot az se biztos, hogy ez a kep nem fake-e.
De egy biztos, tokeletesen jellemzi a norbi nevu hisztis, onzo, arrogans, zsugori, nagykepu veglenyt.
feltörték? vagy bebaszva postolt?

jazzy
Ezt az arrogáns faszkalap választ.
Master91
Sheltem
Ritkán írok ebbe a topicba, de ezen a képen felröhögtem.
Az öreg tudta hogy kell jó hangulatot teremteni. Ütõs kép 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Frequency
Ma még Gangnam Style sem volt,pótolom:

Adaaam
ma még nem volt grumpy cat, ezt gyorsan pótolni kell!

everything's better with music

bardocz
Wat?
Oh, rém kellemetlen, valóban. Nem tekertem elõtte lejebb, teljesen meg vagyok általkodva 😄

Palinko
10 kommenten belül duplázni ciki

tomsolo
Nem, mer ez a beszt 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

😄DDDDDDDDD én is erre gondoltam am
Adaaam

everything's better with music

RelakS
mit nem értesz?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan erõs a Nokia 3310, hogy összetörte a wc-t

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SigS
<#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Frequency

Frequency
Mindegyik így kezdte:

Palinko
nem bírom ki hogy ne tudjam meg a trükköket 😄 a pénzes meg a köteles is érdekes társaságba el lehetne vele bohóckodni
Krinyo
Dynamo kb ez a szint, semmi különbség 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

maffioso
Én azt nem fogom fel, amikor kikockázva nézem és a telefon eltûnik a faszba. Nem értem meg. Néhány trükkje tényleg átlátszó, de van néhány ami durva. Fõleg a gondolatolvasósdik, meg a számkitalálós meg ezek. Ha nem beépített emberekkel dolgozik akkor wtf?

\"If in doubt, flat out!\"

Kandurex
Azt értem, hogy üveget cserélnek, meg a telefont is eldugja, de, hogy kerül az üvegbe a telefon? A kérdés még mindig ez, vagyis a csávó telefonja, vagy õ beépített lenne?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯