Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
@
Repatarurgyán
\"If in doubt, flat out!\"
ja, biztos fáj a többségnek, hogy Õk ezt meg sem próbálják megtanulni, mer az szar...jól van.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ಠ_ಠ
Nekem azóta ilyen a véleményem róla, mióta megláttam a tvben ezt a teljesen hihetõ trükkjét 😄
Nyomtam is el egybõl a mûsort..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A személyeskedést meg az életed minõségét mások vetítésére hagyd meg azoknak akik kíváncsiak rá.köszi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
If you give a little love you can get a little love of your own
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is