Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
Ezt csak én gondolom. 😄 Elvégre senki sem veszi észre ha aki tartja a mikrofont pár centivel magasabbra emeli.
Palinko
mágnesre gondoltam, de így már nem jó 😞
Subakka
tessék a telefonos trükk, nem akarok Dynamo ellen szólni semmit, mert semmi bajom azokkal akik ebbõl élnek, okos, jó trükkjei vannak és elszórakoztatják az embert, nekem csak azzal van bajom aki elkezdi isteníteni és már a szórakozásból megszállottság meg hit lesz ...

ಠ_ಠ

2x01 részben elvileg leleplezi (én nem láttam öcsém mondta), hogy ott a telefon volt "spéci" azt nyomta össze akkorára, hogy beférjen aztán gondolom magától visszaugrott eredeti állapotba.
hungary27
van egy drót a mikrofonon és a hangos srác emeli meg
Palinko
de magyarázzátok már el azt a trükköt mikor kilebegteti a kártyák közül azt amit választott a másik. azt akarom csak megtanulni 😄
Kandurex
telefonos az üvegben elég érdekes, láttam pár leleplezõ videót, de mind mûanyag üveges volt...szal a jó'isten tudja, hogy csinálja

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ez egy tipikus magyar hozzászólás volt...
armageddon666
Nemsoká az lesz a tipikus magyar hozzáállás, hogy megemlíti az ember, hogy mindenki a tipikus magyar hozzáállást szajkózza. <#gonosz1>

@

Crokin
Az az igazi magyar hozzáállás, hogy egyfolytában ezt szajkózza mindenki, kurva unalmas. Tuti, hogy találsz a neten minden nyelven fikázókat, minden országból...

Repatarurgyán

maffioso
Nagyon sok trükkje van fent jutubon, nézegettem õket, de párat nem nagyon lehet megmagyarázni és ez benne a jó. Utálod azért, mert csinál számodra unszimpatikus trükköt. Nem is értelek. Nem kell szeretni ez természetes, de lenézed.

\"If in doubt, flat out!\"

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Subakka
igaz, az le is maradt

&#3232;_&#3232;

N1ggA
meg amúgyis x a 6-on/6 + c konsants

Spread De Love!

Martin82
Én nagyon szeretem azt amit csinál és magasról leszarom hogy csak trükk vagy valóban képes ezekre a dolgokra.Van benne ötlet és hitelesebbé teszi az hogy az utcán csinálja nem pedig egy elõkészített színpadon.Nem tudom miért kell rosszindulatúnak lenni,ez már egy igazi magyar hozzáállás,nekünk nem jó ha meleg van,nem jó ha hideg van,akinek bántja a csõrét hogy esetleg ezek trükkfelvételek az szerintem nyugodtan nekiállhat utánozni,lemásolni és ide fel lehet tenni a kész videókat és megbeszéljük.
Ezzel meg az a helyzet, hogy az utcán kezdte a bûvészkedést, vagyis ezt az illuzionizmust vagy mit. Egyébként tök mindegy honnan jött, nem lop és csal, hanem szórakoztat és ezzel keresi a nagy lóvét, ezért mi a faszt kell bántani, nem értem...
ja, biztos fáj a többségnek, hogy Õk ezt meg sem próbálják megtanulni, mer az szar...jól van.

The Matrix has you...

de legalább tudnád, hogy azokat is csinálja és nem beszélnél faszságokat...

The Matrix has you...

Subakka
a második (frodós) nem is nehéz, csak annyit ír, hogy: ha az u=ln(x) akkor a deriváltja logikusan 1/x x szerint deriválva, a másik pedig hogy ha v-nek a deriváltja = x az 5-en akkor v integrálással = x a 6-on/6 ... értem a tünde nyelvet <#vigyor3>

&#3232;_&#3232;

Nekem azóta ilyen a véleményem róla, mióta megláttam a tvben ezt a teljesen hihetõ trükkjét 😄
Nyomtam is el egybõl a mûsort..
maffioso
Ez a hozzászólásod sokkal korrektebb volt az elõzõnél, hasonlítsd össze. Pont azért kaptad a személyeskedést mert leminõsítesz olyan dolgokat, amikrõl se neked se másnak fogalma sincs hogyan is csinálják. Pont ettõl jó trükkök. Persze, hogy megrendezhetõ, de minden nagy bûvész szarjai megrendezhetõ dolgok, Copperfield sem volt varázsló. Nem értem a felháborodást, fõleg az "F1re" nevû felhasználóét. Õ is teljesen objektíven alkot véleményt. És ezt nem szeretem itthon mindig ez van. Ha valaki bárhol a világon tehetséges valamiben, akkor tuti lesz kishazánkban valaki, aki vagy jobban csinálná, vagy átlát az egészen, vagy csak rühelli, mert jó. Egy trükkje van, ami teljesen átlátszó, de nem is hiszem el, hogy nem direkt. s01e02-ben amikor a vállára teszi a pénzt. 1 néhány még teljesen a kisilabizáható kategória, de pl az üvegbenyúlás kameravágás nélkül, a gyûrûs trükkök... Nem mindegyik beavatott színészekkel készül. Szerintem jó a mûsora nem is értem egyesek miért vannak ennyire ellene. Szórakoztat és ez a lényege a "szakmának" nem?

Lazarus

The Protector
benedekfeco köszi a videót!nézzetek kocsmatrükköket meg ilyeneket,van egy magyar srác aki tesz fel ilyeneket yt-ra.Ezzekel be lehet vágódni akárhol😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Palinko
na ennek már szopásra van állítva 😄
Lambda

<#vigyor>

annyira utálom ezt az embert te, annyira rakás szar hihetetlen faszságokat csinál, ez nem bûvészet, ez egy szar.
Palinko
akkor azt mutasd már meg nekem hogy kell mikor kiválaszt egy kártyát és beteszi a többi közé, másik fogja õ odanyúl, és kirepül a választott kártya amazok meg fellebegtek elõle. többi nem érdekel de ezt meg akarnám csinálni 😄
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

The Protector
Csak azt mondtam h semmi olyat nem csinált amit ne lehetne megrendezni.Egy szép kártyatrükk,érmés baromságok meg ilyenek.A mûsor ettõl függetlenül jó, és a gyerek is szimpatikus és ügyes.Nézz youtubon bûvész vidiket,tehetségkutatós bûvészmûsört.Nem tudom a címét,ha valaki jófej belinkeli és megköszönöm de pl mikor egy csaj és csávó ilyen lepellel folyton átöltözteti a csajt az valami hihetetlen.
A személyeskedést meg az életed minõségét mások vetítésére hagyd meg azoknak akik kíváncsiak rá.köszi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

BenedekFeco

Diego Fazio, keress ra
repvez
errõl van valahol hosszabb cikk vagy több kép ahogy készitette a képet ?
maffioso
Semelyik bûvész nem csinál olyan trükköt, amit ne lehetne megrendezni. Ellenben tipikus, hogy itthon megint a sárdobálás meg a köpködés megy. Lényeg, hogy te sokra vitted.

qtab986

zoliapu

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Effe88
király<#eljen>

bboyatty
Érdemes a komenteket elolvasni, megy az állatkodás magyar részrõl egész szépen.<#levele>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Effe88
ez mi képXDXDXD

hungary27
Nálunk mindenkit elverne.
Béluska74
Indulhatna a következõ x-faktorban...

If you give a little love you can get a little love of your own

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

motyodlee
noemi powa!<#vigyor>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

nearo
Nemtom melyik adón szokott lenni néha egy olyan, hogy "A nagy mágusok kulisszatitkai", na ott kiderül, hogy a tv-s trükkök nagy része beavatottakkal készül... elég kevés olyat mutatnak, amit rendes, élõ közönség elõtt is meg lehet csinálni. Aki ténylegesen ügyességen vagy esetleg matematikán alapuló trükköket akar látni, az nézzen Rodolfót. Van itthon egy Rodolfós bûvészkönyvem csomó mókás apró trükkel, amik szinte mind elõadhatók élõ közönség elõtt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

theone91
De régen sokkal jobb volt... 😞

nan76
van még pár csatorna a Discovery mellett..amelyik tettszik azt kell nézni😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

theone91
A Discovery az ilyen és hasonló kalap fos mûsoraival bassza el a csatornát. Menjen az ilyen a hülye TLC-re, a trashreality-k petri-cészéjébe.

BenedekFeco
Nem bizony!