Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
vajon batman tud bûvészkedés közben fogyni?
The Protector
bûvészet-fogyás... mi lesz a következõ flame war?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Roger6
Azt ugye tudod, hogy a bevitt, esszenciális zsírokról / zsírokról írnak, és nem a zsírszövetekrõl? Rohadtul nem ugyanaz bakter. <#wave> Nézz utána.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

BenedekFeco
Gyúrtok még, vazze? <#banplz>

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

lazac FTW!😛 minden héten eszem

Palinko
ja értem így már érthetõ, szép tõlük!
Adaaam

everything's better with music

Effe88
Na kellett ez nekedXDXD

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
A zsiradékoknak nagyon rossz híre van, de ez a legkevésbé sem korrekt dolog velük szemben. Ha nagyobb izmokért küzdesz bármily meglepõ, de szükséged van zsiradékokra. A zsiradékok egyfelõl szénhidrát és fehérje spóroló hatásúak, meghagyva e fontos tápanyagokat az izomépítéshez, másfelõl kiemelt fontosságúak hormonrendszerünk optimális mûködéséhez. Elégtelen bevitelük esetén a tesztoszterontermelés lezuhan, és gyakorlatilag lehetetlenné válik az izomépítés.
http://pronutrition.blog.hu/2010/10/29/az_izomepites_szabalyai_20_tipp_chris_aceto_tol_ami_nagyobba_tehet

Þór vígi þessi rúnar

az profi!

semmifele konditerem nem kell. szedd le a fegyencedzes konyvet pdf-ben. csinald szepen otthon, ami le van benne irva es noni fogsz.

Roger6
Ne már Effe, hát ez kurva nagy, ezt meghallgatom! Hátha valami tudóssal állunk szemben. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hungary27
Sandy hurrikán után New Yorkban nem volt áram, de pár házban igen és volt egy család akinél ingyen lehetett telefont tölteni stb. Ez az a kép.
én 36 vagyok 173 cm 73 kg 41-es bicepsz kockás has......fejben dõl el,hogy mit kezdessz magaddal!

most is zabkását eszem vacsorára nem zsiros kenyeret😄

Effe88
inkább ne fejtse ki
-.-

Alexease
Majd ~35 ev felett terjetek vissza a temara, utana mar menni fog a hizas😉 Elvileg/allitolag eletmod valtoztatas nelku, evente alapbol 1/2 kilot hizik az ember ~35 felett. ~60-ig, utana 1/2 fogy evente;D
predator1982
Otthon is lehet remekül edzeni, felülés és társai, tényleg csak elhatározás kérdése. Jó persze nem egy konditerem, de több mint a semmi:-)

pred

Palinko
ebbe mi a vicces? a fekete hosszabító akár be is lehet dugva valahova, ha a fehérbe van nem szóltam 😄
Szabi84
Én napközben félig meddig fizikai munkát végzek, délután meg edzeni szoktam, kb 2év alatt híztam 10 kilót, most vagyok 70-73, ami 180cm-hez még mindig nem elég😄 Igaz az erõmmel nincsen baj, de nálam ennyi volt a mutatvány továbblépni nem tudok,pedig sosem várom meg hogy nagyon éhes legyek, ja és minden nap kulázok😄D

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

a futáshoz meg ,hogy vizet igyon valaki és ne cukros szarokat nem kell pénz.....

Krinyo
"Az izomépítés a zsírszövetbõl indul ki."
Na ezt fejtsd ki légy szíves.

ScarY MAN
ilyenbõl a kedvencem a macskás a kedvencem 😄DD az is k*vajó 😄DDDDDDD de 4chan-en vannak ekkora gecik 😄DDDDDD

...

tomsolo
4chan

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Boconadi
Imádom az ilyen képeket gecc, Tudtok valami oldalt ahol vannak ilyenek? Gondolok itt azokra, mikor egy alap képbõl kivágnak egy arcot (vagy egy egész alakot), és azt oda teszik mindenféle hülye helyre 😄
ScarY MAN
azért nem csont és bõr vagyok 😄D 10évig versenyszerûen kézilabdáztam, csak 183/73kg nem annyira jó, ezért átlépném a 80kgos álomhatárt így 23évesen 😄

...

Boconadi
:ASDDDDDDD:ASD:ASD:SAD😄AS:SAD:asd
BenedekFeco

ScarY MAN
köszi az infot!<#eljen>

...

BenedekFeco

Carlos
Azt azért tegyük hozzá, hogy szép meg jó, hogy mondjátok szerencsétlennek, hogy menjen kondizni, de a semmibõl nem lehet. Az izomépítés a zsírszövetbõl indul ki. Ha neki nincs (vagy kevés) akkor nagyon nem tud izmot építeni.
Szóval szerintem menj el egy dietetikushoz (nem kamu dolog ez ám) és vázold a problémádat és fasza étrendet állít össze neked és tanácsot ad, hogy merre menj tovább!

Þór vígi þessi rúnar

BenedekFeco

Ne erõltesd szerintem, nem lesz jó vége.

Van egy ilyen haverom, neki is az volt a hozzáállása a kajához, hogy ha többet eszik, legfeljebb többet jár szarni.

Jól hozzászokott ehhez, aztán most harminc éves, kb 30 kiló túlsúllyal. Egyszercsak megszûnt ez a tulajdonsága, az étkezési szokásait meg nem igazította a helyzethez.

BenedekFeco

BenedekFeco

véleményem szerint ha egy felnõtt ember nem tudja magától,hogy mit és mennyit kell ennie az megérdemli,hogy egy dagadt disznó!

Aki meg úgy akar fogyni,hogy nem tesz érte semmit az meg menjen a picsába! punktum!

Lazarus
Akkor neked is ugyan olyan ektomorf testfelépítésed van mint nekem, nekünk szinte lehetetlen zsírt hízni, de izmot sem olyan könnyû mint mezomorf vagy endomorfként. Ne fuss, vagy végezz aerob (fokozott oxigén igényes - zihálós) mozgást. Anaerob (pl. kondi) tudsz egészen hatékonyan izmot növelni. Ha a kalóriákat és a fehérje bevitelt nem akarod számolgatni (megértem) akkor csak arra figyelj hogy minden nap legyen fehérje bevitel (tojás, hús ) és soha ne várj 4 óránál többet az étkezések között, lakjál jól mindig. Ja és kávé, cigi, erõs tea sem túl jó ötlet
Palinko
ugyan már a nagy változatos húshússal update. ez atkins majmolás, szerintem nem annyira jó mint amennyit foglalkoznak vele. fõleg az után a véleményem mikor hallottam aki onnan rendelt reggelire virslit meg ilyen szemeteket kapott jó drágán 😄
Magnum PI
Komolyra fordítva a szót, ne próbálj meg zsírt felszedni kajálással. Kezdj el edzeni és izmot növelni. Attól fogsz jól kinézni. Ha már 3-4 kiló izmot magadra szedsz sokkal jobb lesz. Egyél sok fehérjedús kaját és irány a terem.

Ezt egy haveromtól tanultam és sokat segített (amíg el nem híztam 😄DDD)

Próbáld ki a kondizást, az izomtömeget hoz nagyobb étvággyal (de aludj eleget, és egyél egészségesen mellette).
A lentebb javasolt egészségtelen étkezést nagyon nem javaslom hízáshoz. Hízni hízhatsz tõle, de attól csak rosszabb lesz.
ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
taplalekkieg is volt mar, nem nagyon jot be (nem hozott pluszt, 2-3 kilot csak). cigit is leraktam, sportolok is normalisan, alvas elott, utan, most mar ossze vissza folyton zabalok amikor idom engedi naponta tobbszor😄 ugy erzem lehetetlen elhiznom... aztan lehet 30-40 evesen meg csunyan kover leszek, ki tudja 😄DDDD

na ezzel foglalkozzon norbika! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...semmi. nem szabad. 😄DDD esetleg 10 ev mulva. szigoruan 30 folott.

...

Carlos
táplálékkiegészítõ mehet vagy az is "szer"-nek minõsül?

Amúgy egyél alvás elõtt fehérkenyeret nutellával. Vagy fánkot. Mindegy mit, csak fehérliszt és cukor legyen benne bõven.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez igaz, hogy stílus néha kicsapja a biztosítékot, bár én nem nézem a FB-on.

Þór vígi þessi rúnar

Magnum PI
Nõsülj meg

ScarY MAN
áj mín hízni.

...

ScarY MAN
én leszarom sóbernorbentyút, egy pöcs. nekem azt mondja meg, hogy hogyan tudnék hívni egy 10kilót minimum 😄DDDDDDD ... minden szar szer nélkül persze. 😄

*amúgy nekem errõl a megnyilvánulásáról a következõ jutott eszembe:
S'ils n'ont pas de pain,
qu'ils mangent de la brioche.

csak egy kötsög.

...

ozimak
Ügyesnek ügyes,csak itt most a stílusáról van szó leginkább :/ Facen is írtak neki,hogy rendben van,hogy tud meg minden,de azért ne legyen már ekkora paraszt. Olyanok is írták akik folyamatosan update-elnek.
Carlos
Norbi-hoz:
Nem akarok nagyon mélyen belepofázni, de azért nem hülye a norbi (annyira). Igaz, hogy nem õ találta fel a spanyolvígaszt, de ügyesen csinálta. Ha vennétek a fáradságot és elolvasnátok (akár pdf-ben) egy könyvét, akkor tudnátok, hogy nem (csak) üzeltrõl van szó.
Az tény, hogy aki lusta és norbi boltban veszi az update 1-es kenyeret, az fizessen. DE! Sima teszkóban/spárban is lehet kapni olyan kenyereket (pl) amik 1-es kóduak csak nincs rajtuk update matrica.
Tény, hogy nem 150 ft 1 kg kenyér (fehérliszt), de nem is 650 egy 300g-os update 1-es.

p.s. A kódok jók, NEM KELL norbis termékeket venni, de lehet a kódok szerint élni. Nekem 12 kg ment le CSAK ÉTKEZÉSSEL. (fehérliszt és cukor cserélve teljeskiörlésûre és édesítõszerre). Semmi extra mozgás, csak kaja...

Þór vígi þessi rúnar