Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://pronutrition.blog.hu/2010/10/29/az_izomepites_szabalyai_20_tipp_chris_aceto_tol_ami_nagyobba_tehet
Þór vígi þessi rúnar
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most is zabkását eszem vacsorára nem zsiros kenyeret😄
pred
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
...
Szóval szerintem menj el egy dietetikushoz (nem kamu dolog ez ám) és vázold a problémádat és fasza étrendet állít össze neked és tanácsot ad, hogy merre menj tovább!
Þór vígi þessi rúnar
Van egy ilyen haverom, neki is az volt a hozzáállása a kajához, hogy ha többet eszik, legfeljebb többet jár szarni.
Jól hozzászokott ehhez, aztán most harminc éves, kb 30 kiló túlsúllyal. Egyszercsak megszûnt ez a tulajdonsága, az étkezési szokásait meg nem igazította a helyzethez.

Aki meg úgy akar fogyni,hogy nem tesz érte semmit az meg menjen a picsába! punktum!
Ezt egy haveromtól tanultam és sokat segített (amíg el nem híztam 😄DDD)
A lentebb javasolt egészségtelen étkezést nagyon nem javaslom hízáshoz. Hízni hízhatsz tõle, de attól csak rosszabb lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na ezzel foglalkozzon norbika! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Amúgy egyél alvás elõtt fehérkenyeret nutellával. Vagy fánkot. Mindegy mit, csak fehérliszt és cukor legyen benne bõven.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
*amúgy nekem errõl a megnyilvánulásáról a következõ jutott eszembe:
S'ils n'ont pas de pain,
qu'ils mangent de la brioche.
csak egy kötsög.
...
Nem akarok nagyon mélyen belepofázni, de azért nem hülye a norbi (annyira). Igaz, hogy nem õ találta fel a spanyolvígaszt, de ügyesen csinálta. Ha vennétek a fáradságot és elolvasnátok (akár pdf-ben) egy könyvét, akkor tudnátok, hogy nem (csak) üzeltrõl van szó.
Az tény, hogy aki lusta és norbi boltban veszi az update 1-es kenyeret, az fizessen. DE! Sima teszkóban/spárban is lehet kapni olyan kenyereket (pl) amik 1-es kóduak csak nincs rajtuk update matrica.
Tény, hogy nem 150 ft 1 kg kenyér (fehérliszt), de nem is 650 egy 300g-os update 1-es.
p.s. A kódok jók, NEM KELL norbis termékeket venni, de lehet a kódok szerint élni. Nekem 12 kg ment le CSAK ÉTKEZÉSSEL. (fehérliszt és cukor cserélve teljeskiörlésûre és édesítõszerre). Semmi extra mozgás, csak kaja...
Þór vígi þessi rúnar