Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[/cserf][/fülünyúl]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem a kajával kell kezdeni, meg hízni, ha ilyen problémátok van, hanem el kell kezdeni edzeni. Aztán majd éhes leszel, meglátod.
Nem értem, miért lenne nektek jó, hogy felkúszik x kiló zsír nagy nehezen ilyen-olyan humbukkal?
Járjál el futni, csinálj bármit, mozogjál, otthon nyomassál valamit, aztán majd eszel. Igen, lehet nem fog olyan könynen menni a fejlõdés, mint másnál, de ha nem csinálsz semmit, csak ülsz a gép elõtt, és nyavajogsz, akkor aztán lófaszsem' fog történni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
- A fogyókúra kérdéskör engem is érdekel, 179 cm magas vagyok, régen 75kg voltam, egyszer csak meghíztam 112-re, majd lefogytam 72-re. Ebbõl 30-at kb 2,5 hónap alatt adtam le (mindenféle agresszív diéta nélkül), a maradék 10-et fogyókúra nélkül, fél év alatt. De. Szerintem ebben a topicban kéne folytatnunk, mert egy jól megtermett moderátor valagon fog minket billenteni az offolásért.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Per Aspera Ad Inferi.
\"If in doubt, flat out!\"
every damn day
Neked is és Norbinak is igaza van abban hogy megkérdõjelezhetõ ezeknek a negatív hozzászólásoknak a konstruktivitása, de ezt ilyen arrogánsan nem szabad lereagálni, így csak fikatengert zúdít magára (mint ahogy az meg is történt). Visszafogott diplomatikus kommunikációval könnyen el lehet érni mindenki szimpátiáját ami jót tesz az üzletnek.
Egyébként nem lepõdnék meg azon sem hogyha ez az egész negatív reklám szándékosan lenne gerjesztve csak hogy beszéljünk róla
(Valaki nem tud megvásárolni egy kaját, de azért nyilvánosan reklamál az árak miatt, hogy az egész világ tudjon róla, nem engedheti meg magának. Az ilyen hozzászólás csak arra jó, hogy a kommentelõ utána marhára sajnáltathassa magát, hogy milyen szemét ez a cég.)
every damn day
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A zsírszövetnek semmi köze az izomhoz. Izmot fehérjébõl építesz. Magyarul aki gebe az is lehet izmos, nem kell dagadt disznónak lenni hozzá.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!