Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

qtab986

qtab986

The Protector
Ez lemaradt😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Egy kis válogatás a régi meme kedvencekbõl😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kata
Palinko
gondoltad valaki kitolta a rottringot? 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bazzeg, hát nézegettem egy darabig, mire rájöttem, mi van a kiscsávó kezében...

Mert fordítva ültök a lovon...

Nem a kajával kell kezdeni, meg hízni, ha ilyen problémátok van, hanem el kell kezdeni edzeni. Aztán majd éhes leszel, meglátod.
Nem értem, miért lenne nektek jó, hogy felkúszik x kiló zsír nagy nehezen ilyen-olyan humbukkal?

Járjál el futni, csinálj bármit, mozogjál, otthon nyomassál valamit, aztán majd eszel. Igen, lehet nem fog olyan könynen menni a fejlõdés, mint másnál, de ha nem csinálsz semmit, csak ülsz a gép elõtt, és nyavajogsz, akkor aztán lófaszsem' fog történni.

ScarY MAN
Norbi témához:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt én is akartam írni, de féltem hogy lehurrognak. 😄 szóval respect

...

Terensz
- Norbi nem szimpatikus különösebben. De sok emberre hat, amit csinál, és azok az emberek lefogynak. Hasznos tagja a társadalomnak? Igen.

- A fogyókúra kérdéskör engem is érdekel, 179 cm magas vagyok, régen 75kg voltam, egyszer csak meghíztam 112-re, majd lefogytam 72-re. Ebbõl 30-at kb 2,5 hónap alatt adtam le (mindenféle agresszív diéta nélkül), a maradék 10-et fogyókúra nélkül, fél év alatt. De. Szerintem ebben a topicban kéne folytatnunk, mert egy jól megtermett moderátor valagon fog minket billenteni az offolásért.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

V43 1105
Jewish ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RatBaG
az a helyzet, hogy schobert norbi lefogyhat, gennyesre keresheti magát, ülhet akármilyen audiban, de legbelül ugyanaz a pöffeszkedõ, komplexusos, kis dagadt rendõr, aki régen is volt...

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
basszus ma napokra elláttatok olvasnivalóval 😄
maffioso
Felesleges erõlködnötök. Neki valószínüleg hasonló a genetikája, mint nekem. Én is össze vissza eszek minden szír szart és se fogyni se hízni nem tudok. Ritka de vannak ilyen emberek. Ennek ellenére õk is rábaszhatnak, ha hosszú távon csinálják a szar étkezést, de sokkal nagyobb "játszóterük" van, mert a genetikájuk megengedi ezt. Míg más vértizzad, hogy fogyjon 1 kg-ot õk vígan esznek isznak, amit akarnak. Nem kõbe vésett, hogy xy kaja hogy hat egy emberre. Mástól is függ ez. És érdemes lenne elolvasni a harcosok étrendje könyvet, érdekes dolgok vannak benne. Ki is próbáltam, nem volt rossz 1-2kgot fel tudtam vele építeni magamra, de hosszútávon kényelmetlennek éreztem ezt az étrendet.

\"If in doubt, flat out!\"

Palinko
meg karrier végét jelentette 😞
ozimak
Aránylag jól megúszta :/ Elég nagyot csattant a betonon azért :/ Mondjuk a törött medence nem egy "élmény"...
Palinko
He suffered a serious accident in the 2007 Czech Republic Grand Prix at Brno, where he struck Marco Simoncelli's Gilera bike at full speed. He was airlifted to a hospital in Brno, where doctors confirmed he had a broken pelvis and two fractured ribs.
Palinko
sztem simán túlélõs mert nem esett rá a motor.
ozimak
4:45-nél lévõ motorosról tud valaki valamit? 😞 Tudom,hogy régi,de rossz volt látni is!
Azt ír amit akar, de szerintem ezzel saját magát járatja le. Egyébként tényleg borzasztó stílusban válaszolt, de azért engem is felhúzna az ilyen szintû hülyeség. (amúgy meg elképzelhetõ, hogy valami asszisztense írta, nem biztos hogy a nagy Nordbi foglalkozik a KB oldallal.)

every damn day

Sippie
hiába beszélünk róla, valahogy én még sem érzem azt hogy ettõl nekem norbi ápdét terméket kéne vennem

Lazarus
Nyilvános facebook falon mindenki azt ír amit akar, ha ez Norbinak problémát jelent akkor ne a facebookon promózza a termékeit és el van intézve.
Neked is és Norbinak is igaza van abban hogy megkérdõjelezhetõ ezeknek a negatív hozzászólásoknak a konstruktivitása, de ezt ilyen arrogánsan nem szabad lereagálni, így csak fikatengert zúdít magára (mint ahogy az meg is történt). Visszafogott diplomatikus kommunikációval könnyen el lehet érni mindenki szimpátiáját ami jót tesz az üzletnek.

Egyébként nem lepõdnék meg azon sem hogyha ez az egész negatív reklám szándékosan lenne gerjesztve csak hogy beszéljünk róla
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hú, micsoda szemétség, vannak dolgok, amiket sok ember nem tud megvásárolni! micsoda új rohadékság ez?
(Valaki nem tud megvásárolni egy kaját, de azért nyilvánosan reklamál az árak miatt, hogy az egész világ tudjon róla, nem engedheti meg magának. Az ilyen hozzászólás csak arra jó, hogy a kommentelõ utána marhára sajnáltathassa magát, hogy milyen szemét ez a cég.)

every damn day

RatBaG

golyóálló mellény FTW!

Per Aspera Ad Inferi.

vizes
Meg a metróépítéshez, zenéhez, politikához és minden máshoz ami csak elõtérbe kerül.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Seth
5 év múlva majd jól megbüntetik érte...

PSN ID.: Beegabor

J i GS a W
ku**a anyáztak a Barátok Köztben 😄

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Az lehet, de általában a legtöbb ember a másik irányba próbálja 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

De fura olvasni, ahogy emberek milliói szenvednek a túlsúlytól, meg keresik a diétákat... Szerintem fogyni sokkal könnyebb, ha eddz az ember, mint súlyt növelni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

bardocz
Én 5 kilóval vagyok több, és ugyan olyan magas. tényleg kurvajó, hogy a semmitõl kockásodik az ember hasa, míg mások szenvednek 😄DDD
Vaxi
a focihoz és a testépítéshez mindenki ért!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Carlos
Akkor szarul fogalmaztam. Bocsánat.

Þór vígi þessi rúnar

Én mocskosul ektomorf vagyok, 186 cm, 60(!) kiló, pláne még hardgainer is, gyors anyagcserével, kevés étvággyal, szóval kijutott a jóból. Kb. egy hónapja döntöttem el, hogy változtatok, bár én placebo gyanánt vettem egy Jumbo tömegnövelõt, heti 3 testépítõ edzés, heti 3 futás (kardio miatt, tudom fogyok miatta), kb 1 hónap alatt híztam 1,5 kilót. Persze a testépítés/hízást nem hónapokban, hanem években kell mérni, nem szabad idejekorán eredményt várni. Mindenesetre mivel vékony vagyok, marhagyorsan szálkásodom, sokkal látványosabb a változás, mintha kövérként csinálnám (marha jó nézni magam tükörben 😄) Szóval ahogy Zyzz is mondta, fejben dõl el minden.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Adaaam

everything's better with music

Krinyo
Csak te nem ezt írtad 😄
A zsírszövetnek semmi köze az izomhoz. Izmot fehérjébõl építesz. Magyarul aki gebe az is lehet izmos, nem kell dagadt disznónak lenni hozzá.

SzirmosSzisza
Nem vicces, csak korrekt. Sandy után rakta ki valaki az utcájában a háza elé, mert náluk már volt áram 😊

Adaaam

everything's better with music

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tutituti
lehet még zeneflame is.Az régen volt.Vagy kinek milyen csaj jön be(tetovált-nem tetovált stb.)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

The Protector
Na látod erre nagyon kíváncsi lennék😊

BenedekFeco

kifli
ha épp meccset néz, akkor nemhiszem, olyankor mindenki bekaphassa