Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Nem kételkedem abban, hogy csak a(z általuk) szükséges(nek tartott) mennyiségû erõszakot akarták alkalmazni, de azt is mellé kell tenni, hogy azon a ponton nem is tudták volna forszírozni akkor sem, ha akarták volna.
Természetesen nem zárható ki, hogy rosszul tudom.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Weird-looking security guy intimidates female thief with baton and stun gun
She says she is innocent but the security guy doesn't buy it.
Kb. az a szintkülönbség, mint hogy a vöröshangyák éppen a bolyba betörõ ellenséggel gyepálják egymást a porban, csáprágó feszül csáprágónak, amikor is a szomszéd pistike meg poénból rájuk önt egy kanna gázolajat és begyújtja...
Manapság egy-két beérkezõ interkontinentális rakéta elég is egy-egy kontinensnek ahhoz, hogy kiszálljanak végleg a hatalmi harcból egy pár évtizedre/évszázadra. Csakhogy tízezerszámra vannak ilyen rakéták.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy hiroshimai 16 kilotonnás csak egy budapesti kerületnyit robban, azthittem ennél nagyobb volt
érdemes megnézni, elgondolkodtató
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever