Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Azert mert igy nem sertenek szerzoi jogot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Roger6
De miért tükrözték meg a videót?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

qtab986

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lazarus
Count Adyn
Ennyi 😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kemszi2
<#ravasz1>a sok edzés tibikém 😄
PLaci
Általában ha kérdésed van, akkor érdemes a yt hozzászólásokat megnézni... 😉

Elõször csak igazoltatni akarták, mert a buszsávot használta, de elkezdett menekülni.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Palinko
azaz
Adaaam

everything's better with music

Adaaam

everything's better with music

kifli
synthol
LasDen
synthol...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
ez nem steroid, hanem az az olaj aminek nem jut eszembe a neve, a pali pedig egy barom.
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

HTS s3rg1nh00
ME,én így szeretlek! 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szabi84
miért üldözték?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Palinko
õk nem azt utánnozzák aki NY times címlapján volt golyóállóban meg pink boxerban meg vietnámi papucsban? 😄 mert rájuk lõttek és hirtelen ez volt rajta 😄
Metalmilitiakid
és tényleg jó XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nearo
akkor már lehetne fucktor is

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ressy14

Dum spiro, spero.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Alexease
Ezeket sose ertettem. Nem jut el az agyaig, ha nem tudja magat alapbol megtartani es legalabb egyszer felhuzni, akkor az ilyen mutatvany nem fog osszejonni?!😊)))
nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Remélem addig ütötték ameddig szuszogott.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BenedekFeco
Fuck Yeah!

tutituti
'merica

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

benőmenő
Itt tessék körülnézni:
Dolan
BaliBoy
Nem vágom...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Master91
Csak annyit tudok, hogy Ecser közelében, és talán a wc-nél gyulladt ki valami.
Nem soká lesz híradó, biztos benne lesz.
baszki a rendõr sofõr nagyon jól nyomja! egy motoros kb 2 perc alatt ellép bármilyen kocsit fõleg városban,de itt a zsaru nagyon képben van és a motoros meg elég lófaszjóksán teker.....

szucsy89
Baz, ezzel járok. Mi miatt gyulladt ki, lehet tudni?
Master91
Még hogy nincs fûtés a vonatokon?

valaki kicsit átszabta egyik gépet az egyetemi könyvtárban 😄DDD
passatgt
mondjuk ha azért mentek utána mert a buszsávban ment, akkor a bmw-t is megállíthatták volna rögtön a legelején😄

BenedekFeco

Lazarus
Ez jó vót <#eljen>
BenedekFeco

BenedekFeco

Effe88
inkább az x6-ost kellet volna elkapni

BenedekFeco