Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Radiation radius: 36.21 km / 22.5 mi
500 rem radiation dose; between 50% and 90% mortality from acute effects alone; dying takes between several hours and several weeks.
Fireball radius: 83.62 km / 51.96 mi
Maximum size of the nuclear fireball; relevance to lived effects depends on height of detonation.
Air blast radius: 193.12 km / 120 mi
20 psi overpressure; heavily built concrete buildings are severely damaged or demolished; fatalities approach 100%.
Air blast radius: 509.75 km / 316.75 mi
4.6 psi overpressure; most buildings collapse; injuries universal, fatalities widespread.
Thermal radiation radius: 2310.41 km / 1435.62 mi
Third-degree burns to all exposed skin; starts fires in flammable materials, contributes to firestorm if large enough.
Még az oroszok is kapnak belõle... a jó hír... európa megsemmisül 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(még az átverést is el tudom hinni, valami kristályosító anyagot tesz a szemébe, és ettõl a könny bekristályosodik, de ez persze lehet, hogy baromság 😄 )
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Amúgy én annyira nem utálom õket, velem valahogy nem geciznek annyit... vagy csak nem érzékelem. De ma Csaszi pl kérdés nélkül megadott plusz fél pontot egyik zh-mra a jobb jegyért.
Ami miatt hirtelen felindulásból atomot küldtem volna oda az a hõtan zh-m eredménye, de már megnyugodtam 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Veled tartunk! vesszen a vasutas nép <#idiota>#idiota>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
The Matrix has you...
Azért ez kibaszottdurva, hogy gyakorlatilag az egész országot el lehetne törölni egyetlen bombával... :S
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/