Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
itt nincs basszs de milyen jó lenne. régebben pedig akartak, de mégse lett belõle semmi. pedig azóta inkább csak nõtt az igény:S

de érdees, hogy kfc se nagyon terjeszkedik sehova. pesten meg pár helyen meg szinte egymás mellet van akár 2 meki, máshol meg nem nyitnának.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ScarY MAN
megéheztem...nem jön el valaki mekibe?

...

passatgt
http://aht.seriouseats.com/archives/2010/11/the-burger-lab-revisiting-the-myth-of-the-12-year-old-burger-testing-results.html

Itt a komplett teszt, benen van hogy a só sem számít, csak annyi hogy be van e csomagolva vagy nincs. Utolsó képen csomagolva van és ugyanúgy penészesedik mint a rendes házi hamburger, semmi különbség nincs a kettõ között

vegicsek
nem tûnt még fel milyen durván sós a mekis krumpli? : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

sferrari
de itt nem arról van szó hogy kiszárítják a hamburger ami nem csak zsemlébõl áll hanem komplett el áll az egész cucc, de ha szerinted ez normális akkor egészségedre 😄

http://f1ferrari.hu

SzirmosSzisza
De, de az jó sokáig tartott. Nekünk a spájzban volt 1 krumpli 1 évig és semmi baja nem volt (igaz nõtt belõle már valami, meg picit büdös volt 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

passatgt
zsemlemorzsa

ez így helyes!
passatgt
Zsemlemorzsát tudod hogy csinálják?😊

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A penész a nedvességet szereti, szabadlevegõn viszont kiszárad a kenyér. Zacskóban megmarad a nedvesség = megpenészedik.

Positive Mental Attitude

GhostRider1

★

sferrari
hogy a fenébe ne penészedne, nálatok még nem romlott meg semmi? Egyébként volt egy ilyen kísérlet is és ami durva míg az a krumpli amit otthon kisütsz az pár napon belül megbarnul bomlásnak indul addig a mekis nem. Nem azt mondom hogy boltban vásárolt ételekkel nem szünk meg több kiló tartósítót de olyan cucc nem lehet egészséges ami évekig nem bomlik le 😄
Mondjuk én szerencsés vagyok mert a mekis kaját alapból utálom szóval nekem nem kell ezen filkózni, hogy mi a szart árulnak ott 😄

http://f1ferrari.hu

érdekes én folyamatosan bszkodom ki a penészes kenyereket.... (pékséges)
bardocz
A pékségben vett kenyér sem penészedik, ha kiszárad. Nagyanyámnak évekig álltak a radiátoron, hogy mire használhatta azt nem tudom. De semmi bajuk nem volt.
Carlos
ezt a hugom is csekkolta. Nem penészedett a mekis hambi.

Þór vígi þessi rúnar

passatgt
(grafikon a súlyt mutatja, ott látszik hogy 30% eltûnik 1 hét alatt)

passatgt
a rendes házi hamburger sem fog rohadni vagy penészesedni, mert 3-4 nap után elmegy belõle a nedvesség, így nem fog kialakulni rajta semmi:

(bal oldali kettõ a házi, jobb oldali 2 a mcdonalds-os)

szóval myth busted😊

vegicsek
ha lenne valami köze is a valósághoz, így nézne ki minden hányás szombat hajnalban az utcákon

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

a gyomrodban fellelhetõ savba rakták bele ami lebontja a cuccokat😛

Milyen cuccba rakták bele? Úgy értem, mi a hatása?
Gyere bébi , dííír

van benne cucc rendesen😄

Ponyvaregényes nincs?<#dumcsi>

lol

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

fúj de undi fõleg a végén az a videóval együtt bleee 😄

gazgoblin
Fincsi!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

http://www.amusingplanet.com/2010/08/mcdonald-happy-meal-dont-age-even-after.html

gazgoblin
<#eljen>

Meg is jött a kedvem hozzá

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

aki eszi ezt a fost annak csak gratulálni tudok....

SzirmosSzisza
Érdekes: miért más a képen mint a valóságban a McDonalsos hambi

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cenobite
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy az nem fika, hanem a nagy hidegben a bajuszra ugye "szuszog" az ember és az a nedvesség fagyott szegény Dr. Zoidberg arcára. Látszik is hogy nem az orrából indul a matéria. Meg az zöldesebb árnyalatú lenne. 😊 A jégcsap meg klasszikus! 😊)

gamertag: kenobita

RatBaG
úúú jéééégcssaaap!!!
*na vajon hányan értik? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cenobite
Dr. Zoidberg.

gamertag: kenobita

DanielT
Az már nagyon 2011.
Dzsini
Napsütéses idõben glossy papírral szerintem elsõ pillantásra bõven jó lehet. Ne a tesco fénymásolópapír + felhõs idõt képzeld bele 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jeffjohnson
szerintem nem a hihetõség a lényeg hanem a figyelemfelhívás

Dynamic
Ez így elég ócska. Már önmagában is elég tré, de annak tudatában, hogy egy fotónak eleve nincsen saját fénye, képzelem mennyien "beszopják". Ugyanis ennek izzani kéne, hogy valamennyire hihetõ legyen. Ez olyan, mintha kiraknám egy világító villanykörte fotóját, aztán azt várnám, hátha elhiszik, hogy egy igazi körte világít.
morcosqtya
ájfonnal kellett volna az utolsót és kacsaszájjal..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Klemice
lass

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

UltraZord
ki a csaj?

jazzy
Lazarus
Az attól függ alapítanak-e magyar céget a kínaiak. Kínai offshore céggel sokkal jobban járnak
Alien69
Pedig ez elvi síkon igenis tartható. A jelenlegi felsõ gazdag réteg itt marad (meg pár "hazafi"), a többi kimegy. Helyükre meg jönnek a kínaiak, és amit eddig gyártást kivittek kínába, majd itt csinálják meg. Illetve, példul a Balatont feltöltik nyugatabbról ide hozott szeméttel. A gazdagok úgy sem itt nyaralnak. <#wow3>