Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
szerintem is.Rettenetesen depresszív agyszülemények,hihetetlen mûvészi munkába burkolva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ulvar
Akárki akármit mond, ezek kurva jó munkák!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ez minden elmond a hírrõl. Grafit egy isten

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mcmoha
"A Mackófesztivál három napja alatt az állatkert jelentõs kedvezményeket is kínál: azok a 14 éven aluli gyermekek, akik brummogva érkeznek a fõbejárathoz, díjmentesen látogathatják a városligeti intézményt." <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Manson? Szerintem inkább Araya.
Lazarus

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Manson tiszta Vágási Feri baszom!<#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

matyi0323
környékünkre ipari nyomtató kellene 😄D ami tud méterszer méterest nyomtatni kb. 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

pajti

Alexease
Csak „Humoros, aranyos” szinten terveztem foglalkozni vele, nem akartam kozgadasagi reszletekbe merulni. Amugy igazad van.
matyi0323
Ha mindenkit beleszámítunk akkor szerintem több is van az már, mint fél millió..
Ukrajna már lehagyott minket, ha nem adatokat nézünk, hanem kimegyünk Ukrajnába és körülnézünk.. Itt keleten voltam pár helyen, némelyik magyar várost simán alázzák.
Ha nem lõnék egymást folyamatosan az emberek, akkor az általad felsorolt országok is bõven bõven elõttünk lennének.
De épp most olvastam egy "jó" kommentet, ami picit idevág: "Az nem kihivas, hogy ki tudsz fizetni minden csekket, van 2-3 autod, rendes hazad stb.. Magyarorszagon elni, na az kihivas " 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Alexease
Ja, el vannak varazsolva😉 Ebbol az orszagbol mar valszeg nem lesz semmi. Nem a partok miatt, hanem a felso 10E vezeto reteg miatt, akik kisajatitottak az egeszet.

Ezt a Karpat-medence kozepet ki kellene arusitani a kornyezo orszagoknak, ledozerolni es feltolteni vizzel egy baszott nagy Aqua-parknak😄DDD Legalabb lenne munkank: jegyszedo, medencetisztito, fagyiarus stb.😄DDD
Lazarus
Ha elosztod az adott ország GDP-jét a lakosság számával (tehát az egy fõre jutó GDP) az többet elárul a lakosság helyzetérõl. Ha Magyarország GDP-je megduplázódik (ami egyébként szerintem lehetetlen a jelenlegi helyzetet látva) és a lakosság száma ugyan annyi marad az világviszonylatban igen szép eredmény lenne.
GDP per capita
mcmoha
El vannak tevedve. <#hawaii>

Alexease
A mostani (allitolag) felmillio kulfoldon dolgozo magyart. Nem hinnem hogy vissza akarnak jonni😄

Utana neztem: ha megduplazzak a GDP-t (12 ev), akkor olyan orszagokat elozunk meg, mint pl.: Chile, Nigeria, Egyiptom, Pakisztan, Romania, Algeria, Kazahsztan, Ukrajna stb.😄DDD

De meg akkor is, az USA-hoz kepest csak 2%, Nemet/Francia/UK 10% leszunk.
mcmoha
Kit? <#ticking>

Alexease
Nem politizalok, csak cimlapon volt es vicces (barmilyen magyar politikustol vagy gazdasagi „szakembertol”:
„...a 2025-ig megduplázódó magyar GDP és az egymillió új állás visszahozza õket.” <#ticking><#zavart2><#gonosz3>
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
oglaf blokkolja képbeszúrást? ez új.

akkor:

"The trees move. Do you not see it?"

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Master91
RatBaG
ace ventura nyomdokain

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
1080 pixelnél nagyobb
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
összehajtható kütyü rulz!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

0Fritz0
A szokásos:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LasDen
a tanulság az, hogy a koreaiak ennyit gondolnak a nõkrõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mekkora kurva már!😄

A tanulság az, hogy begyünk jó drága kütyüket, hátha valamelyik buksza felfigyel rá? 😄

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Desiderata
passatgt

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Frequency

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!