Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ukrajna már lehagyott minket, ha nem adatokat nézünk, hanem kimegyünk Ukrajnába és körülnézünk.. Itt keleten voltam pár helyen, némelyik magyar várost simán alázzák.
Ha nem lõnék egymást folyamatosan az emberek, akkor az általad felsorolt országok is bõven bõven elõttünk lennének.
De épp most olvastam egy "jó" kommentet, ami picit idevág: "Az nem kihivas, hogy ki tudsz fizetni minden csekket, van 2-3 autod, rendes hazad stb.. Magyarorszagon elni, na az kihivas " 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ezt a Karpat-medence kozepet ki kellene arusitani a kornyezo orszagoknak, ledozerolni es feltolteni vizzel egy baszott nagy Aqua-parknak😄DDD Legalabb lenne munkank: jegyszedo, medencetisztito, fagyiarus stb.😄DDD
GDP per capita
Utana neztem: ha megduplazzak a GDP-t (12 ev), akkor olyan orszagokat elozunk meg, mint pl.: Chile, Nigeria, Egyiptom, Pakisztan, Romania, Algeria, Kazahsztan, Ukrajna stb.😄DDD
De meg akkor is, az USA-hoz kepest csak 2%, Nemet/Francia/UK 10% leszunk.
„...a 2025-ig megduplázódó magyar GDP és az egymillió új állás visszahozza õket.” <#ticking>#ticking><#zavart2>#zavart2><#gonosz3>#gonosz3>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.