Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sferrari
Remélem õk nyertek 😄

http://f1ferrari.hu

flashpointer
De csúnya a ruhájuk

Emancipate yourself from mental slavement!

matyi0323
Csak, hogy mennyire kell komolyan venni ezt az egészet, ez a videó is bizonyítja..
Az egész a nép szórakoztatása miatt van, hatalmas nézettség, hatalmas bevétel a tv-knek.

Néha elvétve meg akad 1-2 jó.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Dzsini
Nem véletlenül dalFESZTIVÁL a neve, mégis sokan azt hiszik, hogy ez egy komoly versengés... ez egy jó móka, amit azért találtak ki, hogy mûködtessék a nemzetközi televíziós közvetítési hálózatot, kár többet belegondolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

0Fritz0
Nem kell túl komolyan venni ezt az eurovíziót.
Amennyiben érdekel titeket néhány külföldi elõadó, akkor üljetek le, nézzétek meg és utána menjetek dolgotokra.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Palinko
nem követtem az egész dalfesztiválra válogatót, de ettõl nem volt nehezebb találni jobb számot a Király testvérek, vagy Cserpes Laura például nagyon jó lett volna.
mert lehet itt buzizni, meg bájgúnározni, de a Compact Disco PONTOSAN az volt, amivel Euróvíziót lehet NYERNI, mert a Sound of Our Hearts odabaszott. 24.-ek lettek, mert ránk nem szavaz más, csak a lengyelek (meg talán osztrák-román pár pontot), aztán ment a csodálkozás youtubeon a külföldiektõl, meg német mûsorokban elemezték, hogy HOGY A FASZBA lettek ennyire hátul. Így. Nemzetre szavaznak. Mindemellett a Byalex száma egy kedves valami, csak bugyuta, de ide épp jó lesz, ahogy a CD, vagy Wolf Kati is volt. Mert végülis ha már le vagyunk szarva, mi is leszarhatjuk õket és kiküldhetjük EZT.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

na akkor itt is tegyük tisztába: eurovízión nem a zenére szavaznak, hanem az országra. Ha a legfaszább állat mindent verõ cuccal állnánk, ki, akkor is 20. hely környéke a maximum, mert Magyarország a szar szintjén áll mások szemében. Ez NEM zenei tehetségkutató mûsor, ezt kéne felfogni.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Master91
ozimak

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igaz sosem néztem, de valamiért azt gondoltam hogy az eurovíziós dalfesztiválra minden országból a legjobbak jutnak be és alapvetõen "prémiumkategóriás" zenék vannak, de amiket itt felvonultattatok, meg amiket pl a magyaroktól látok hébe-hóba a tv-ben az siralmas

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

matyi0323
köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

matyi0323
Ám valaki azt tudná nekem linkelni, amikor a végén ugrálnak a ruszkik. Az alapból hatalmas videó, láttam már itt sg-n csak nem tudom hol

Sir Quno Jedi
Nem rossz, de talán ez az igazi:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RatBaG
ausztria is erõs volt tavaly. ez kb hányast ér a vv cristophel-skálán?

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
jelmezük szerintem betegebb 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
Still ez a best...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vaxi
uhhhh <#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lengyel papok😊

http://gaborszantai.co.uk/

A zene jo, a video eleg kaotikus lett, mintha mindent bele szerettek volna tenni, amit megalmodtak. Es a srac hangja sem er fel a csaj szintjere.

ozimak
bardocz
Volt "szerencsém" megnézni egy részt belõle, ha valami jajjdeszeretlek témájú szarod van, igénytelen zenével, simán bekerülsz!
nearo
Nemtom a mûsorba kiket válogattak be meg hogyan (nem néztem), de ez pl milliószor jobb... eleve a népzenénk bivalyerõs, ez megtoldva metálzenével, meg egy baromi szép hanggal szerintem biztosítaná a helyünket a 10-ben.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Punker
most láttam szlovén verziót 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RatBaG
pár napja ez még nem volt lefordítva, és Mo. helyén Oroszország volt... <#rolleyes>

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
😊Tisztára ez a 300-as kilassítom begyorsítom menõ effektus😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

<#idiota>
Tényleg nem a legjobb, ellenben a többi ennél sokkal-sokkal szarabb volt. Kivétel nélkül.

BenedekFeco

zeli
Ezen felsírtam

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
reklám, ban.
tutituti
örülök hogy automatán indul el ez a szar....

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kámingszún - Coming Spoon - Trailer paródia

Jó szórakozást!
QuippeR
egyébként jelezném, hogy autoplay-es videót berakni ebbe a topikba belefér az emberiség elleni bûntett kategóriába.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
és ezért nem jó zene?

Sippie
"Ezen el fognak aludni, fõleg hogy a szövegét se értik."
QuippeR
szerintem definiáld a "jó zenét", és hogy ez miért nem fér bele.