Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Unique pl simán összehozhatna olyan zenét mint a tavalyi gyõztesé. Meg a Wolf Katié se volt rossz világviszonylatban, az már más kérdés hogy politikailag nem nyerhetünk.
Emancipate yourself from mental slavement!
Majd mondja neki a zsûri, hogy Good ByeAlex 😛
amúgy, ennek az eredetijével akarunk az euróvízióra menni? <#zavart2>#zavart2>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Eszméletlen mennyire nevetek 5 perce 😄😄?DSA😄_SADA
megnéztem vagy 10x, nem bírom abbahagyni, és mindig egyre jobban nevetek. DSA:_DSA
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az nem jutott eszébe senkinek,hogy az ablakokból is lehetne tolni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Eredeti:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A legjobb! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
szerintem itt linkelte valaki, de megint aktuális , meg humi is!
Emancipate yourself from mental slavement!