Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Rádióban én még sose hallottam. Indokot meg nem tudhatod pontosan, lehet magától is tenné. Ott van a Twilight sztárja (a vámpír csávó), aki minden egyes interjúban oltja a sorozatot(? nem tudom, hogy mondák ezt, talán széria megfelelõbb szó lenne 😄), de jól megél a filmekbõl. Amúgy meg Pandora,Spotify,Last.fm és azt hallgatod ami tetszik 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HTS s3rg1nh00
nem,best of justin bieber...
(just jokin',tele vagyok értelmes metálzenével)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Adaaam

everything's better with music

The Protector
A South PArk óta mindenki tudja,hogy Bono miért olyan jó és miben a legjobb😊
Amúgy igen.Bono példátlanul jószívû és adományozó ember.Egy JÓ EMBER.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Master91
Amin Megasztár + XFaktor válogatás van karcolva 😄
Desiderata
HTS s3rg1nh00
nem muszáj rádiót hallgatni...nekem bõ 3 éve van meg az autóm,és ha zene szól akkor az cd-rõl megy 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RatBaG
elég jól passzol...

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
Szerencsésnek mondhatod magad

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azert aranyaiban kicsit mashol is tart a vagyona, mint masoke😊

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
Jótékonyságba Bill Gates vezet a "sztárok" közt tudtommal 😊
norbre
én még sosem hallottam a rádióban JB-t

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tutituti
Azért izgat kérlek szépen,mert amikor bekapcsolom a rádiót és vernyog,majd átkapcsolok és ott is nyávog akkor az irritáló.
És a véleményem az róla hogy egy 0 tehetsége van és csak a hype miatt van ott ahol..
A jótékonykodásról meg annyit hogy nem önszántából történik ez a sztároknál, hanem a mögöttük álló emberek azt mondják nekik hogy jelenj meg itt meg itt mert most te adományozol egy csekély összeget ami nem is a tiéd,és te akkor szerepelsz az újságokban ami több pénzt hoz.

A Bono (U2) jótékonykodik.

no de mindenkinek lehet véleménye.

SzirmosSzisza
Miért izgat ennyire? Ne hallgasd aztán kész. Ha abbahagyná a zenélést, akkor nem kezdene el hirtelen minden tinilány klasszikus zenét hallgatni, hanem jönne valami új tinisztár a helyére. (engem azért nem zavar, mert legalább jótékonykodik a sok pénzbõl)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Metalmilitiakid
most nézem aláírásod, mennyire igaz 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Solid Snake
......merjünk nagyot álmodni <#hehe>
tutituti
azért meghalni nem kell,csak takarodjon a zeneiparból örökre!

kifli
nemértek hozzá, de mindig tanul az ember 😊
kifli
Az oldalán le van az is írva, hogy 31 éves korában jött nála ez ki.

Valószínûleg azért pont a káromkodás, mert az egy olyan dolog, amit nem illik hangosan kimondani. És olyan dologra érez kényszert ilyenkor az ember, hogy olyanokat mondjon, ami zavarbahoz egy rendesw embert. De nem értek a dologhoz annyira 😊
Illetve nem csak káromkodik, mert leginkább az ass és a tits szavakat használja.
matyi0323
_DSA?D:SA_DA
megdöglöttem ezen kommenten 😄D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sippie
Idehaza akkor elég sok ember tourettes... ahogy minden mondatuk mögé hozzátesznek egy "bazmeg"-et, az elég erõlteljesen erre utal.
FalseHeLL
Tessék olvasd el a "causes" részt:

Tourette wiki

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

robotnyk
nem csak káromkodás lehet, persze a vígjátékokban így mutatják be

de gondolom te a parkinson-kórósokat is megtanítanád hogy hagyják abba a reszketést 😄
miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

na épp ezért nem tartom betegségnek hanem egy olyan dolognak ami nevelhetõ/tanulható ergó mivel nem nevelték meg a szülei rendesen ezért érzi a késztetést a káromkodásra....

Rowlend
Az Asperger is autizmus.

GET OVER HERE!

flashpointer
Akkor megvan a magyar gyógymód rá, el kell költözni mondjuk Tiszabõre a bennszülöttek közé ahol csak így beszélnek, aztán ha 1 év múlva visszajön az lesz a tourett szindróma eredménye, hogy néha szól valami szépet!

Emancipate yourself from mental slavement!

ez nem okos amit mondasz😄 mert vannak gátlásai az embernek, vannak társadalmi elvárások, hogy ne mondjon csúnya szavakat pl... ez olyan dolog, hogy mindegy melyik az a szó, vagy viselkedés amit blokkolni kell, de ezt a gátat ez a betegség kényszeresen töri fel, kényszerességen van a hangsúly, olyan mint sokaknak a fórum, hogy beírogassanak pl, de az lekûzdhetõ, ha nincs elõtted gép.. ez nem
theone91

nem vagyok orvos,de ez a Tourette szindróma nekem bullshit! mármint mi készteti arra,hogy káromkodjon? egyáltalán ki tanitotta meg neki a káromkodást? honnan tudja ,hogy amit kimond az káromkodás? megmondom: onnan,hogy nem kapott két nagy pofont a szülõktõl kiskorában mikor csúnyán beszélt és ráhagyták....fél nap alatt kinevelném ezeket a Touretteseket!

flashpointer
Az meg lehet süket : D

Emancipate yourself from mental slavement!

respect az asszonynak,hogy ezt 5 percnél tovább képes elviselni...

kifli
nem csak turettje van, hanem autista is és asperger-je is van.

Egyébként, szerintem vannak ennek különbözõ fokai. Mint a narkolepszia. Van aki képes elaludni piros lámpánál, de van akinek ennyire nem súlyos.
kifli
Szerintem van neki több fokozata is. Ha érdekel a dolog, az arcnak van weboldala is. LINK van fent olyan videó is, ami egy sima reggelét mutatja be (van felesége meg 3 gyereke). Illetve elmondja, hogy milyen is az élete, meg miért kezdett énekelni. Illetve lehet mókás feliratú pólókat rendelni 😄

Firerock
Szerintem ez csak egy sztereotípia a South Park miatt. Hallottam már több Tourettesrõl is,de azok rángatóztak meg nyögtek egyet mondjuk.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
sajnos nem,de 2.-ok vagy 3.-ok lettek😊 Én nekik szurkoltam😊 Ez tavaly volt amúgy

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

The Protector
Egy turettes tényleg ilyen gyakran káromkodik?Akkor is káromkodik mikor mondjuk nem is akar beszélni hanem csak felkiált?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szerintem jó volt. Nekem tetszett.

http://gaborszantai.co.uk/

Metalmilitiakid
lehet bunkózni de én sírva röhögtem 😄
elsõ ami eszembe jutott

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kifli

Lehet rajta felháborodni, de szerintem akkor is vicces. Valószínûleg ezért is tette fel a videót, mert tudja õ is, hogy az 😊

Amúgy nyílván elég sok kényelmetlenséget okoz ez neki...
kifli
ha jóltudom alapdíjas az sms szavazás erre, illetve a küldhetõ sms-ek száma is korlátozva van 😊

De ugye nem is kereskedelmi csatornán megy.
Dzsini
Mert az SMS-alapú bevételek hihetetlen jó üzletté tesznek minden ilyesmit.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sferrari
Én tovább megyek, egyetértek azzal amit írtál, de pont ezért mi franc kell ezt erõltetni? Minek küldünk oda egyáltalán valakit. Vagy ha küldünk, akkor minek kell milliókat elverni közpénzbõl egy ilyen hülye mûsorra ahol ezt a szart megszavazzák

http://f1ferrari.hu