Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
(just jokin',tele vagyok értelmes metálzenével)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy igen.Bono példátlanul jószívû és adományozó ember.Egy JÓ EMBER.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://gaborszantai.co.uk/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
És a véleményem az róla hogy egy 0 tehetsége van és csak a hype miatt van ott ahol..
A jótékonykodásról meg annyit hogy nem önszántából történik ez a sztároknál, hanem a mögöttük álló emberek azt mondják nekik hogy jelenj meg itt meg itt mert most te adományozol egy csekély összeget ami nem is a tiéd,és te akkor szerepelsz az újságokban ami több pénzt hoz.
A Bono (U2) jótékonykodik.
no de mindenkinek lehet véleménye.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Valószínûleg azért pont a káromkodás, mert az egy olyan dolog, amit nem illik hangosan kimondani. És olyan dologra érez kényszert ilyenkor az ember, hogy olyanokat mondjon, ami zavarbahoz egy rendesw embert. De nem értek a dologhoz annyira 😊
Illetve nem csak káromkodik, mert leginkább az ass és a tits szavakat használja.
megdöglöttem ezen kommenten 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
de gondolom te a parkinson-kórósokat is megtanítanád hogy hagyják abba a reszketést 😄
Emancipate yourself from mental slavement!

Egyébként, szerintem vannak ennek különbözõ fokai. Mint a narkolepszia. Van aki képes elaludni piros lámpánál, de van akinek ennyire nem súlyos.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://gaborszantai.co.uk/
elsõ ami eszembe jutott
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Lehet rajta felháborodni, de szerintem akkor is vicces. Valószínûleg ezért is tette fel a videót, mert tudja õ is, hogy az 😊
Amúgy nyílván elég sok kényelmetlenséget okoz ez neki...
De ugye nem is kereskedelmi csatornán megy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.