Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Persze van beveteluk, mert huznak le tolunk rendesen, de magambol kiindulva, meg sem.
20 eve dolgozom maszek cegeknel, ezalatt 100 emberrel dolgoztam egyutt, de hasonloan igaz sok-sok ismerosre, baratra, rokonra is: minimabberes kifizetesek, zsebbe-juttatas, cegek evenkenti becsodoltetese stb. A hivatalos teljes havi befizetesem az allam fele (en, ceg, TB, ado stb.) kb. 5000 forint lehet. Nah ebbol nem sok utat fognak epiteni, karbantartani, kozvilagitani es hasonlok😉 Es ez megy 20 eve.
Persze lehetnenek igazsagosak a cegek is (berezes, kifizetes, adozas), igy lenne valodi bevetele az allamnak, de mivel igazi termeles nincs az orszagban, abban a pillanatban a cegek es munkahelyek 50-70%-a azonnal gameover😊
*Termeles: szellemi vagy kezzelfoghato termek, amit el lehet adni, legfokeppen kulfoldre 😊))
Attol hogy adocsalo cegnel dolgozom, hirdeteseket gyartok adocsalo cegeknek, amelyek adocsalo mediakban jellenek meg, adocsalo embereknek (pl. luxusautok), attol rohadtul nem jutunk egyrol a kettore<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
http://f1ferrari.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ha semmire sincs pénz, de mégis elfogy mind!
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Nem tudom mennyibe kerul egy „osztrak” hokotro, azt sem mennyi uzemeltetni a regi magyar cuccokat, de valszeg az uj arabol sok-sok evig fenttartanak egy mar meglevo regit. Foleg ugy, hogy ujra amugy sincs penz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem mintha önmagában nem lenne királyság egy ilyen monstrum, de annyiban ki is merülnek a képességei hogy józsibá beül és elmegy akármekkora hóban A-ból B-be.
De ha azt akarják hogy tiszta is maradjon, akkor józsibá után kell küldeni még egy sószórót is, merthát menõ az harckocsimotor, meg Icukánál fel lehet vele vágni a büfében, csak kissé kompromisszumos, mert amellett hogy más hasznos dolognak nem marad hely, biztos nem megy el 20-30 literrel, de még 50-el sem.
"Amikor már ezeket a gépeket is be kell vetni, nem nagyon szempont többé, hogy mennyivel fogyasztanak többet, mennyivel több hidraulikaolajat locsolnak szét üzem közben, mint modernebb társaik."
(Fene, hát valahogy ez az apróság kimaradt a linkelt cikkbõl)
No sebaj, hadd fogyjon a nafta, a fogyasztásból pörög a gazdaság, duplán segít. Közben József el is ért B-be, öröm bódottá, hogyan tovább, felhívjuk a fõnököt merre kéne menni, hogy áll a helyzet. Ja, hát a telefon az pont nem mûködik, mert tudjukmiért. Tõle 1km-re meg épp megindult a szülés egy bennragadt kocsiban, csakhát ilyen cudar idõben még a füstjelekkel sem mennének sokra.
Eközben a szomszédban a kollégája Jürgen nézi a GPS-en nem csak a hóhelyzetet és a legfrisebb jelentéseket, hanem még a többi hókotró pozícióját is, hogy véletlen se menjen olyan útvonalon ahol 5 perce hányták el a havat.
Vágás, nagytotál:A központ épp kirakja a kis térképére hogy ugyan szabadítsa már ki azt a mentõt ami tõle 200m-re beragadt. Persze közben a helyzetnek megfelelõ menyiségû sót szór az állítható szórójával, hogy minél gazdaságosabb legyen.
Fin
És még anynit hogy nem azért kell kidobni mert nem mûködik, hanem mert elavult, drága az üzemeltetése, szennyezõ, de cserébe még kommunikálni sem lehet vele.
Nem akarom itt aljnározni a császárékat, de elég sokat közlekedtem ott télen is,és egyszer nem láttam 2 centinél több havat az autópályán ( nem túlzok, pedig néha elõfordul) pedig nem egy sivatagi ország. Ahol már látható réteg alakult ki, ráment 3 hótoló egymásmellett fedésben 90-el (mennyivel is megy a ZIL?) azt annyi. És az ellenkezõ sávban 5 percenként jöttek az ilyen hármasok. Kíváncsi lennék nálunk mikor mentek ki az elsõ gépek az autópályára.
És még simán el tudom képzelni hogy aki 1 napos matricával ragadt bent, megy majd neki a büntetés, hogy másnapra nem volt érvényes.
konklúzió is akart lenni, így is wall of text, meg nem akarom hogy kitöröljék a hozzászólást 😊
Emancipate yourself from mental slavement!
Szétrázza az agyad, hangos, az ajtók ha épp nem a lábad törik el, akkor észreveszed a hangjukat, amit Ridley Scott Alien címû filmjébõl lehet ismerõs. Továbbá minden egyes indulásnál meghal 5 bébifóka.
Másrészt meg kiszolgáltak kb. 3-5 generációnyi "ökomotoros" kínai csodabuszt.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
the world is mine

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás