Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Termeszetesen ez nem az en linkem, nem en toltottem fel, az sem tudom mi ez, csak ram spameltek, gondolom valami micimackos film😊
Hohelyzet valsagtanacs
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha en nem tudok gepelni, akkor te meg nem tudsz viselkedni. Vegyel vissza az arcodbol, nem otthon vagy.
Hurrá, ismét valaki aki konkrétan segghülye a témához de terjeszti az idiótaságait.
Mit gondolsz, pusztán csak egy szaros minimálbérnek mennyi az adó és járulékvonzata? ~60 ezer Ft! Ezt nem lehet elcsalni, ha be vagy jelentve MINIMUM ennyit ki kell utánad fizetni. Úgyhogy neked ennek MINIMUM 3-4 szeresét meg kell termelned tiszta haszonként a cég számára, hogy egyáltalán megérje téged minimálbéren alkalmazni, egyébként simán ráfizetés vagy!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant