Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(bocs a tripláért <#miaz>#miaz> )

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki homoszexuális az nem veri nagy dobra ahogy én se fogom hogy heteroszexuális vagyok.nem vonulok,nem öltözök be mint egy papagáj és nem kiabálom végig a fõvárost.
aki buziparádézik az nem meleg hanem egy idióta feltûnési viszketegségben szenvedõ piti ember.
És azt hiszi hogy most aztán jót cselekedett,pedig csak kibaszott a melegekkel úgyhogy a homofóbia nem a melegek miatt van hanem ezek az idióták miatt.Szerintem legalább is.
Ezek nem emberek, hanem tipikus tanulatlan alpári buta agresszív állatok.
Sajnos nem lövik õket gumilövedékkel meg babzsákkal amikor kocsikat gyújtanak fel meg betörik az ablakokat.
utálom õket mint a rosseb.Kimennek a meccsre és nem is nézik csak tépik ki a székeket...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legyen az sg -nek saját kamionja a legközelebbi felvonuláson!
most pedig jöhetnek a vicces képek ismét
GOOBY, pls
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ennyi homofóbot...
A melegek meg ne akarjanak örökbe fogadni mert lehet pont egy olyan normális pártól veszik el a gyereket akiknek nem lehetne természetes úton gyereke. Bár ha belegondolok, hogy az ilyen intézetben nevelkedõ gyerekek nagy része szerintem cigány akkor lehet meggondolom magam.... de ez már nem a topic témája bocsi az offért.
Spread De Love!
Vagy ezt úgy kell érteni kerek-perec megmondva, hogy b*zi gyereke b*zi lesz? 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy amíg ilyeneknek lehet (0:07-él gondolok a lányra aki az apját rángatja el, hogy ne verekedjen), addig nem értem, hogy miért pont õk jelentenek veszélyt a házasság szentségére 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A videó szerintem nem rossz, tutitutival egyet értek elég mûmájer feje van a gyereknek. De a videó maga felér egy melegfelvonulással, és attól is okádni lehetne
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

respect to the man in the ice cream van